Ofertele de curs oferă studenților posibilitatea de a-și lărgi și de a-și intensifica cunoștințele în mai multe domenii ale ingineriei electrice. Studentul, cu ajutorul unui consilier de facultate, poate planifica un program în oricare din mai multe domenii de specializare în ingineria electrică sau din ofertele departamentelor legate de știință și inginerie.

Studii aprofundate și cercetare sunt oferite în domeniile:

 • Sisteme digitale și microprocesoare / controler: procesoare semnal digitale, microcontrolere integrate, microprocesoare, sisteme avansate de microprocesoare
 • Dispozitive solidare, circuite și sisteme: Teoria semiconductorilor, dispozitive cu microunde și circuite, electronice analogice.
 • Sisteme și sisteme de control: sisteme, control, producție, controlul evenimentelor discrete, controlul neuronal și fuzzy, controlul neliniar modern, prelucrarea semnalelor biomedicale și instrumentarea
 • Domenii electromagnetice și aplicații: teledetecție, câmpuri electromagnetice, propagare, dispersie, radiație și sisteme cu microunde.
 • Procesarea semnalelor digitale și a imaginilor: sisteme de viziune, rețele neuronale, procesarea semnalelor statistice, prelucrarea neliniară a imaginilor, prototipuri virtuale și medii virtuale.
 • Telecomunicații și sisteme informatice: Sisteme de transmisie și comunicare informatică
 • Sisteme de putere: funcționare eficientă, generare, transmisie, distribuție, dereglarea
 • Dispozitive optice și sisteme: optică, optică electroterapică, optică difractivă, optică neliniară și laser
 • Nanotehnologie și MEMS - Materiale și dispozitive: Dispozitive electronice cuantice, Suprafețe și interfețe cu semiconductori, Dispozitive cu un singur electron, Senzori și detectoare, Dispozitive de nanotuburi carbonice, Zgomot și fiabilitate în dispozitivele nanoelectronice, Microactuatoare, RF MEMS, Electronică polimerică și Nanofotonic
 • Sistemele de energie regenerabilă și tehnologia vehiculelor: Inginerie electronică de putere, motoare, sisteme de energie regenerabilă, integrare în rețea și structură de putere vehiculată

Programul este conceput pentru a satisface nevoile studenților care urmează cursuri de doctorat și pentru a oferi studenților care doresc să sporească cunoștințele în domeniile ingineriei electrice legate de practica inginerească. Cursurile oferite vor oferi inginerilor practicieni o educație avansată și actualizată în inginerie electrică.


Cerințe și cursuri

Ph.D. este o diplomă cu accent pe cercetare. Programul de lucru este de asteptat sa includa un minim de 15 ore de semestru de cursuri postuniversitare avansate dincolo de gradul de master si de ore de disertatie suficient de semestru ca necesare pentru a finaliza disertatie.

Pentru doctoratul direct Programul de lucru este de așteptat să includă un minim de 30 de ore semestru de cursuri postuniversitare nivel dincolo de gradul de licență și ore de disertație suficient de semestru, după cum este necesar pentru a finaliza disertație. Dintre orele de minim 30 de ore, este necesar un minim de 6 ore de semestru de cursuri de nivel avansat de absolvent. În plus, sunt necesare 2 semestre dintr-un curs de seminar de un semestru (EE5190). Cursul de seminar nu este calculat în minimul de 30 de ore. Profesorul supraveghetor poate solicita cursuri suplimentare dincolo de minim, dacă este necesar pentru a realiza cercetarea necesară pentru disertație. Aceste cursuri pot include matematică, știință sau inginerie la nivel de absolvent, relevante pentru programul de disertație al elevului, dar numai cu aprobarea consilierului absolvent.

Statutul de candidat la doctorat este aprobat pentru studenții care au promovat o examinare completă orală (o propunere de disertație cuprinzătoare) și a prezentat un program final de lucru. Examinarea cuprinzătoare va fi cerută până la terminarea cursului de către cursant. În cazul în care studentul nu reușește examenul, el / ea va primi o șansă de al trece mai târziu în cursul semestrului următor. La finalizarea examenului cuprinzător, candidatul trebuie să se înscrie în cursul disertației (EE6699 Dissertation sau EE7399 Doctoral Degree Completion). Puteți înscrie numai în EE7399 o singură dată. Dacă nu absolvi în semestrul EE7399 este folosit, toate semestrele viitoare trebuie să te înscrii în EE6699. 9 ore de disertație sunt necesare pentru absolvire.


Ph.D. Comitetul de supraveghere

Un comitet de doctorat este format din cel puțin cinci membri ai facultății postuniversitare, dintre care majoritatea trebuie să fie în inginerie electrică.


Cerințe de admitere

Procesul de admitere ia în considerare toate materialele aplicației, inclusiv transcrierile oficiale, scorurile GRE, scrisorile de recomandare și declarația de intenție. Nu se folosește un singur obiectiv pentru a finaliza decizia de admitere sau pentru a refuza accesul. Este de așteptat ca un solicitant să aibă un background în domenii cum ar fi sistemele liniare, circuite electronice de curent continuu și electromagnetice, câmpuri electromagnetice statice și dinamice, microprocesoare, printre cursurile realizate într-un curriculum tipic de inginerie electrică. Elevii cu studii superioare în alte domenii sunt încurajați să se aplice, însă aceștia ar putea fi obligați să remedieze o lipsă de cursuri de EE necesare prin luarea unor cursuri de licență EE. Se va face o încercare de a se potrivi aspirațiilor tehnice ale potențialilor absolvenți cu resursele departamentale pentru a oferi un mediu academic stimulativ pentru studenți și educația lor absolventă.

Criteriile privind (1) admiterea necondiționată, (2) admiterea provizorie, (3) admiterea amânată, (4) refuzul admiterii și (5) părtășia sunt prezentate mai jos.

 1. Admitere cu statut necondiționat: un solicitant tipic care este "admis" va fi îndeplinit următoarele cerințe de admitere.
  • Cerința minimă pentru licența de licență
   • Pentru doctorat admitere 3.5 bazată pe MSEE sau echivalent
  • Relevanța diplomei de licență a studentului (de fond) la curriculumul EE.
  • Rigor al diplomei de licență a studenților.
  • Reputația Universității / Colegiului pe care elevul și-a primit diplomele anterioare
  • Publicațiile în conferințe / jurnale științifice sunt opționale, însă vor îmbunătăți atât șansele studenților de a se asigura de admitere, cât și de a beneficia de sprijin financiar.
  • Trei scrisori de recomandare de la persoane care pot judeca probabilitatea de succes a studiului de absolvent al studenților.
  • GRE scoruri de cel puțin următoarele:
  • Scorul cantitativ
   = 720 (scară nouă: 156) pentru MS
   sau
   = 750 (scară nouă: 159) pentru doctorat
  • Scorul verbal = 400 (scala nouă: 146)
  • Scriere analitică = 3 pentru MS sau = 3,5 pentru doctorat
  • Pentru un student internațional, o cerință suplimentară dincolo de cele menționate mai sus:
  • Solicitantul trebuie să îndeplinească cerințele minime de limbă engleză, așa cum sunt detaliate în secțiunea generală privind cerințele de admitere din catalog. Cu toate acestea, îndeplinirea cerinței minime nu garantează admiterea. Programul va acorda preferință studenților cu un scor TOEFL de 83 pentru testul bazat pe internet, cu un minim de 19 în fiecare din cele patru categorii. În mod alternativ, scorurile IELTS de 6,5 în toate categoriile vor fi văzute în mod similar.
 2. Admitere cu statut provizoriu: Un solicitant care nu este în măsură să furnizeze toată documentația oficială necesară înainte de data limită de admitere, dar a cărui documentație disponibilă îndeplinește cerințele de admitere poate primi admitere provizorie.
 3. Stare amânată: o decizie amânată poate fi acordată atunci când un dosar este incomplet.
 4. Denunțat Statutul: Un solicitant care nu îndeplinește categoriile 1, 2 sau 3 de mai sus va fi refuzat de admitere.
 5. Fellowships: Premiul pentru o bursă se va baza pe criteriile cerute de agenția sponsorizantă (inclusiv școala absolventă) pe bază de concurs.


Cerințe de diplomă

Ph.D. este o diplomă cu accent pe cercetare. Cerințele pentru gradul de doctorat sunt descrise în altă parte în secțiunea de catalog general privind ofertele / cerințele de diplomă. Permisiunea de a continua dincolo de diploma de master va fi bazată pe media punctului de clasă și scoruri GRE așa cum este descris mai sus. Aprobarea pentru a continua programul de doctorat se face printr-o finalizare satisfăcătoare a următoarei proceduri:

 1. Obținerea aprobării unui consilier de disertație și
 2. Trecerea examenului de diagnostic. Acest examen se va desfășura pe cele trei zone tehnice de competență selectate de student.

Cursurile de examinare pentru Examenul de Diagnosticare trebuie să fie finalizate în timpul gradului MS sau în timpul primelor 30 ore de absolvent necesare pentru intrarea în doctorat. program.

Această procedură trebuie să fie finalizată în cursul anului de curs la doctorat. Un student care nu a încercat examinarea diagnosticului în acest moment va primi o nouă oportunitate de a examina în timpul următorului semestru complet.

Programul de lucru este de asteptat sa includa un minim de 15 ore de semestru de cursuri postuniversitare avansate dincolo de gradul de master si de ore de disertatie suficient de semestru ca necesare pentru a finaliza disertatie. Toate cursurile de absolvent sunt numărate în minimul de 15 ore. Dintre orele de minim 15 ore, este necesar un minim de 6 ore de semestru de cursuri avansate de absolvent. În plus, sunt necesare 2 semestre de curs de seminar de 1 semestru (EE 5190). Cursul de seminar nu este luat în calcul la minimul de 15 ore. Profesorul supraveghetor poate solicita cursuri adiționale dincolo de minimul de 15 ore, dacă este necesar pentru a realiza cercetările necesare pentru disertație. Aceste cursuri pot include matematică, știință sau inginerie la nivel de absolvent, relevante pentru programul de disertație al elevului, dar numai cu aprobarea consilierului postuniversitar.

Pentru doctoratul direct Programul de lucru este de așteptat să includă un minim de 30 de ore semestru de cursuri postuniversitare nivel dincolo de gradul de licență și ore de disertație suficient de semestru, după cum este necesar pentru a finaliza disertație. Dintre orele de minim 30 de ore, este necesar un minim de 6 ore de semestru de cursuri avansate de absolvent. În plus, sunt necesare 2 semestre de curs de seminar de 1 semestru (EE 5190). Cursul de seminar nu este calculat în minimul de 30 de ore.

Statutul de candidat la doctorat este aprobat pentru studenții care au promovat o examinare comprehensivă orală (o propunere de disertație cuprinzătoare) și a prezentat un program final de lucru. Examinarea cuprinzătoare va fi solicitată până la finalizarea cursurilor necesare. În cazul în care studentul nu reușește examenul, el / ea va primi o șansă de al trece mai târziu în cursul semestrului următor. La finalizarea examenului cuprinzător, candidatul trebuie să se înscrie la cursul de disertație EE 6699 DISSERTATION sau EE 7399. Studentul se poate înscrie numai în completarea GRADULUI DE DOCTORAT EE 7399 o singură dată. În cazul în care studentul nu absolvă în semestrul EE 7399 este folosit, toate semestrele viitoare studentul trebuie să se înscrie în EE 6699 până la disertație este apărată. 9 ore semestru de Disertație este necesar pentru a absolvi.


Taxe și taxe

Toamna anului 2018 de școlarizare nerezident și taxe

Toamna 2018 absolvent rezident de școlarizare și taxe


Studenții internaționali vor dori să depună documente / declarații financiare, deoarece depun și materiale de înscriere pentru admitere.

Formularul declarației financiare internaționale


Datele de prioritate a aplicației noastre sunt:

Toamna: 15 martie
Primăvară: 15 octombrie
Vara: 1 aprilie


Cererile sunt acceptate după data de prioritate publicată pentru fiecare termen, dar pentru o examinare garantată a admiterii, vă rugăm să trimiteți cererea și materialele asociate până la data de prioritate. Cu toate acestea, este important să se aplice cu mult timp înainte de data de începere planificată pentru a fi eligibil pentru oportunități de finanțare specifice programului, cum ar fi asistență și burse. Rețineți că timpii de procesare a aplicațiilor departamentale variază foarte mult și unele programe necesită aplicații cu până la un an în avans.

Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la University of Texas Arlington »

Ultima actualizare August 29, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
La zi
Price
10,126 USD
$ 10,126 pe semestru pentru nerezidenți (timp de 9 ore pe semestru). 4.577 dolari pe semestru pentru non-rezidenți (care durează 9 ore pe semestru).
Deadline
Contactează şcoala
application priority deadline
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
End Date
Dec 12, 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
End Date
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
End Date
Dec 12, 2019

Welcome Back!

India Study Abroad - Kunal Parashar

India Study Aboad - Siddharth Shah

Indian Study Abroad - Manaswini Kumar

Indian Study Abroad - Shruti Agrawal