Doctor în inginerie electronică

Generalități

Programul de descriere

Pe lângă faptul că oferă facilități excelente de cercetare și echipament, Școala oferă studenților posibilitatea de a participa la seminarii și ateliere de cercetare regulate și oferă studenților posibilitatea de a participa la conferințe internaționale pentru a-și prezenta munca. Ca student de cercetare în cadrul Școlii, veți deveni membru al uneia dintre grupurile noastre de cercetare înfloritoare.

Domenii de cercetare

Comunicații

Activitățile Grupului de Comunicare acoperă tehnologiile de sistem și componente de la frecvențele microunde la cele terahertz. Acestea includ fotoni, antene și componente wireless pentru o gamă largă de sisteme de comunicații. Grupul are instrumente extinse de cercetare software, împreună cu antene anechoic camere, analizoare de rețea și spectru la frecvențe de undă milimetru și generarea de semnale optice, facilități de prelucrare și de măsurare. Temele actuale ale cercetării includ:

 • componente fotonice,
 • rețele / sisteme fără fir,
 • sisteme cu microunde și cu milimetru,
 • sisteme de antenă,
 • sisteme radio-peste-fibre,
 • traverse electromagnetice și metamateriale,
 • frecvențe selective.

Interacțiuni inteligente

Grupul de Interacțiuni Inteligente are interese în toate aspectele legate de ingineria informației și interacțiunile om-mașină. A fost creată în 2014 prin fuziunea Grupului de Cercetare a Imaginilor și Informațiilor și a Grupului Digital Media Research.

Grupul are o reputație internațională pentru activitatea sa într-o serie de domenii cheie de aplicare. Acestea includ procesarea imaginilor și viziunea, recunoașterea modelului, designul de interacțiune, calculul social, omniprezent și mobil cu o gamă largă de aplicații în securitate și biometrie, asistență medicală, învățare electronică, jocuri pe calculator, film digital și animație.

 • Calculul social și afectiv
 • Asistență în robotică și interacțiune om-robot
 • Interfețe Brain-Computer
 • Aplicații mobile, omniprezente și pervasive
 • Rețelele senzorilor și analiza datelor
 • Tehnologii biometrice și criminalistice
 • Modele de comportament pentru securitate
 • Sisteme de securitate distribuite (Cloud Computing, Internet of Things)
 • Advanced Recognition Pattern (imagistică medicală, recunoașterea documentului și a scrisului de mână, biometria animalelor)
 • Computer Animation, Design joc și tehnologii de joc
 • Realitatea virtuală și augmentată
 • Arte digitale, Narative virtuale

Instrumentație și control

Grupul de Cercetare pentru Instrumentație și Control funcționează în două teme complementare de cercetare - Instrumentation and Control. Grupul a depus eforturi considerabile pentru a rezolva probleme dificile de măsurare, monitorizare și control prin programe de cercetare aplicată, cu sprijinul unei serii de organisme de finanțare și al industriei. Grupul a stabilit parteneriate pe termen lung cu industriile de producere a energiei electrice, de producție și de asistență medicală.

Expertiza grupului constă în principal în senzori de proces, instrumente inteligente, monitorizarea inteligentă a condițiilor, prelucrarea digitală a imaginilor, fuziunea datelor, modelarea datelor, controlul și estimarea robuste. Din 2010, grupul a publicat mai mult de 100 de lucrări de cercetare în reviste de conducere și peste 150 de lucrări de referință de referință în domeniul instrumentației și controlului. În plus față de un laborator de instrumentație bine echipat în campusul Kent, grupul are acces regulat la instalațiile de testare la scară industrială, la centrale electrice de ultimă generație, spitale și clinici.

Cariere

Am dezvoltat programele noastre cu un număr de organizații industriale, ceea ce înseamnă că elevii de succes se află într-o poziție puternică pentru a construi o carieră pe termen lung în această disciplină importantă. Dezvoltați abilitățile și capacitățile pe care le caută angajatorii, inclusiv rezolvarea problemelor, gândirea independentă, scrierea de rapoarte, gestionarea timpului, abilitățile de conducere, munca în echipă și buna comunicare.

Kent are un record excelent pentru ocuparea postuniversitară: peste 96% dintre studenții noștri postuniversitari care au absolvit în 2015 au găsit un loc de muncă sau o oportunitate de studiu în următoarele șase luni.

Bazându-se pe succesul lui Kent ca instituție de lider în materie de ocupare a forței de muncă în regiune, oferim multe oportunități pentru a câștiga experiență utilă și a dezvolta abilitățile și aptitudinile specifice pe care le apreciază angajatorii.

Cerințe de intrare

O diplomă de diplomă sau diplomă de diplomă sau un diplom MSc cu merit sau mai mult într-o artă informatică, multimedia și digitală sau un subiect de design conex.

Toți candidații sunt luați în considerare individual, iar calificările suplimentare, calificările profesionale și experiența vor fi, de asemenea, luate în considerare la examinarea candidaturilor.

Studenti internationali

Vă rugăm să consultați site-ul nostru International Student pentru cerințele de intrare pe țară și alte informații relevante pentru țara dvs.

Limba engleză

Universitatea solicită tuturor vorbitorilor non-nativi de limbă engleză să atingă un nivel minim de competență în limba engleză scrisă și vorbită înainte de a începe un grad postuniversitar. Anumite discipline necesită un nivel mai ridicat.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The School of Engineering and Digital Arts has an excellent reputation for both its teaching and research.

The School of Engineering and Digital Arts has an excellent reputation for both its teaching and research. Citește mai puţin