Doctor în inginerie fizică și materială

Brno University of Technology

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în inginerie fizică și materială

Brno University of Technology

Inginerie fizică și materială

Garant al programului: prof. RNDr. Miroslav Liška, DrSc.

An universitar: 2017/18

Tipul de studiu: cu normă întreagă

Limba de instrucțiuni: engleză

Durata standard de studiu: 4 ani

Calificarea acordată: Ph.D.

Obiective educaționale și profesionale

Scopul programului de studii doctorale este de a oferi absolvenți remarcabili din programul de studii MSc cu o educație universitară specializată de cel mai înalt nivel în anumite domenii ale tehnologiilor fizice, ingineria materialelor și părțile interdisciplinare. Educația obținută în cadrul acestui program de studii cuprinde, de asemenea, o instruire și o atestare a muncii științifice.

Cerințele de admitere și accesul la studii ulterioare

Studentul trebuie să fi terminat un domeniu relevant de program de studii MSc în științe tehnice. Procedura de admitere constă în părțile din matematică și fizică aplicată și o discuție pe un subiect referitor la subiectul doctoratului. program de studiu.

Regulile de examinare și evaluare au impus practica

  • Cerințele pe care doctoratul trebuie să le îndeplinească sunt date de planurile lor individuale de studiu, care precizează cursurile pe care trebuie să le completeze, vizitele de studiu presupuse și participarea activă la conferințele științifice, precum și activitățile lor pedagogice minime în cadrul programelor de studii BSc și MSc al facultății. Finalizarea cu succes a studiilor de doctorat este condiționată de următoarele:
  • Studentul trebuie să treacă un examen de doctorat în cadrul căruia trebuie să dovedească o cunoaștere aprofundată a metodologiilor, teoriilor și aplicațiilor lor în conformitate cu stadiul tehnicii în domeniile științei care sunt date de cursurile incluse în / programul său de studiu individual și de tema tezei sale de teza de viitor. Examenul de doctorat cuprinde, de asemenea, o evaluare a obiectivelor presupuse ale tezei tezei de doctorat a elevului, a metodei soluției alese și a rezultatelor obținute până acum. Studentul trebuie să-și pregătească și să-și apere teza de disertație

Condițiile necesare în cursul studiului și finalizarea completă:

Cerințele pe care doctoratul trebuie să le îndeplinească sunt date de planurile lor individuale de studiu, care precizează cursurile pe care trebuie să le completeze, vizitele de studiu presupuse și participarea activă la conferințele științifice, precum și activitățile lor pedagogice minime în cadrul programelor de studii BSc și MSc al facultății. Finalizarea cu succes a studiilor de doctorat este condiționată de următoarele:

Studentul trebuie să treacă un examen de doctorat în cadrul căruia trebuie să dovedească o cunoaștere aprofundată a metodologiilor, teoriilor și aplicațiilor lor în conformitate cu stadiul tehnicii în domeniile științei care sunt date de cursurile incluse în / programul său de studiu individual și de tema tezei sale de teza de viitor. Examenul de doctorat cuprinde, de asemenea, o evaluare a obiectivelor presupuse ale tezei tezei de doctorat a elevului, a metodei soluției alese și a rezultatelor obținute până acum. Studentul trebuie să-și pregătească și să-și apere teza de disertație.

Examinarea finală

  • Examenul doctoral de stat
  • Apărarea doctoratului Teza. Cerințe pentru doctoratul de stat teza de doctorat este dată de subiectul ales și de obiectivul doctoratului. teza și metoda de soluționare.

Brno PhD Physical Materials and Engineering

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare March 3, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
2,999 EUR
pe an academic
Locations
Republica Cehă - Brno, South Moravian Region
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Republica Cehă - Brno, South Moravian Region
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala