Doctor în inginerie mecanică, arhitectură navală, științe de inginerie de bază și științe inginerești interdisciplinare

University of Rijeka, Faculty of Engineering

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în inginerie mecanică, arhitectură navală, științe de inginerie de bază și științe inginerești interdisciplinare

University of Rijeka, Faculty of Engineering

APEL

pentru admiterea studenților în programele de studii postuniversitare (doctorale) pentru obținerea titlului de doctor în științe inginerești în anul universitar 2018/19:

La disciplinele de inginerie mecanică, arhitectură navală, științe de bază de inginerie și științe inginerești interdisciplinare pentru module

 • Inginerie de producție
 • Inginerie termică
 • Mecanica computațională
 • Proiectarea și construirea navelor
 • Proiectare mecanică
 • Asigurarea calității și controlul sistemelor de inginerie

Numărul de studenți acceptat: 30.

Alegerea de cursuri cu îndrumarea supervizorului său, fiecare student poate ajusta programul la interesele sale de cercetare.

Programele postuniversitare de studii universitare (doctorale) acceptă candidații cu următoarele diplome: Inginer absolvent, Maestru de Inginerie sau Maestru de Științe Inginerie (în disciplinele Inginerie Mecanică și Arhitectură Navală). Programul este, de asemenea, deschis pentru solicitanții cu o diplomă în domenii conexe, caz în care ar putea fi nevoie să treacă examenele în cursuri suplimentare. Solicitanții trebuie să fi absolvit un program de studii superioare universitare cu 300 de credite ECTS, inclusiv partea de licență a programului sau un program universitar de studii universitare de cel puțin 4 ani. Solicitanții care au obținut o diplomă de la o instituție de învățământ străină sunt obligați să atașeze o decizie a unei autorități competente privind recunoașterea diplomei străine. Informații suplimentare despre acest lucru pot fi obținute prin contactarea Facultății de Inginerie.

Cererile de admitere vor fi depuse la Facultatea de Inginerie a Universității din Rijeka, Vukovarska ulica 58, 51000 Rijeka, Croația, între 3 și 7 septembrie 2018. La depunerea candidaturilor, solicitanții vor fi invitați la un interviu într-un comitet numit de către Facultate Consiliu (planificat pentru mijlocul lunii septembrie). Admiterea la program este aprobată de Consiliul Facultății.

Înregistrarea se va desfășura între 1 și 5 octombrie 2018. Clasele vor începe la 15 octombrie 2018.

Solicitanții trebuie să prezinte următoarele informații cu formularul de cerere PDS-1:

 • formularul Curriculum Vitae completat PDS-2
 • o copie certificată a gradului din programul finalizat anterior, un document oficial care conține note obținute pe examene și teza de absolvent și o notă medie
 • două recomandări din Formularul de recomandare PDS-3
 • aprobarea de supraveghere de către un potențial supraveghetor și curriculum vitae al supraveghetorului și o listă de publicații
 • certificatul de naștere și certificatul de cetățenie
 • nota de la persoana juridică în care este angajat reclamantul, spunând că acesta va acoperi taxele de școlarizare ale solicitantului sau o declarație din partea reclamantului că acesta va acoperi onorariile.

Pentru a obține aprobarea de supervizare, solicitanții trebuie mai întâi să vorbească cu șeful modulului și cu potențialul supervizor care trebuie să îndeplinească condițiile pentru supraveghetori, în conformitate cu articolul 18 al Regulamentului Facultății de Inginerie privind programele postuniversitare de doctorat.

Programul de studii doctorale durează șase semestre. Taxa de școlarizare pe semestru este de 500 EUR în echivalentul HRK la cursul de schimb de mijloc al Băncii Naționale a Croației în ziua plății, cu cheltuieli suplimentare (2500 EUR în HRK) privind revizuirea tezei de doctorat și apărarea tezei, în conformitate cu decizia specială privind valoarea compensației financiare.

Toate celelalte informații privind programele de studii universitare de doctorat, regulamentele privind programele postuniversitare de doctorat , formularele etc. pot fi obținute de la Biroul Studențești, personal sau prin telefon, la numărul 385 51 651 520 sau la pagina web http://www.riteh.uniri.hr/en/education/postgraduate-doctoral-study/

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare May 9, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
6 semestre
Cu normă întreagă
Price
Preţ
500 EUR
pe semestru.
Locations
Croaţia - Rijeka, Primorje-Gorski Kotar County
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Croaţia - Rijeka, Primorje-Gorski Kotar County
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala