Read the Official Description

Inginerie Mecanică (080200)

Introducerea programului

Predecesorul ingineriei mecanice din China University of Petroleum este disciplina originală a ingineriei mecanice a petrolului înființată în 1952 la departamentul de inginerie petrolieră din Universitatea Tsinghua, care este cea mai veche instituită disciplină mecanică a câmpului petrolier. Programul a început să recruteze studenți absolvenți în 1961 și a fost autorizat să acorde o diplomă de masterat în 1981. A fost aprobat ca primul program doctoral intern de inginerie mecanică a petrolului în 1986, China Petroleum and Natural Gas Corporation disciplina cheie ministerială în 1996, disciplina în 2002, precum și stația mobilă postdoctorală de inginerie mecanică în 2009 și a fost autorizată să acorde titlul de doctor la nivel înalt. gradul de inginerie mecanică în 2011. Principalele elemente de proiectare, fabricare și automatizare mecanică au fost acordate specialității caracteristice și specialității naționale caracteristice de la Beijing în 2008 și, respectiv, 2009. Programul este întotdeauna în fruntea echipamentelor de cercetare a petrolului și gazului și tehnologiei. Ea a dezvoltat teorii de bază și tehnologii de aplicare pe disciplina de inginerie mecanică de petrol și gaze și a construit o echipă academică de nivel înalt cu influență, putere și eșalon internațional al talentelor.

Programul are patru laboratoare de cercetare, printre care Laboratorul de analiză a tribologiei și a defecțiunilor, Laboratorul de echipamente petroliere și gaze offshore, Laboratorul de control și testare a echipamentelor pentru petrol și gaze și Laboratorul de producere a echipamentelor pentru energia regenerabilă. În același timp, programul consolidează cooperarea în domeniul cercetării cu întreprinderile, de exemplu, "Centrul comun de experimente pentru echipamentele de foraj petrolifer offshore", co-construit cu COSL, "Centrul de Cercetare pentru Tehnologia Economică de Energie pentru Petrol și Gaz". CNPC Centrul de detectare a economisirii energiei, Laboratorul comun de echipamente petroliere co-construit cu Beijing Dun Hua Petroleum Technology Ltd., și "Centrul de Cercetare și Dezvoltare pentru Echipamente Petroliere Jianhu" co-construit cu județul Jianhu din provincia Jiangsu. În ultimii ani, programul a fost îmbunătățit în continuare prin infrastructuri de predare și cercetare mai sofisticate și avansate, ceea ce a dus la o îmbunătățire semnificativă a calității formării personalului, a capacităților de cercetare științifică și de inovare și a nivelurilor serviciilor sociale. Au fost realizate numeroase realizări în domeniul cercetării științifice și a domeniilor de formare personală, care fac din program o importantă bază de cercetare și de pregătire a personalului la nivel înalt a mașinilor și echipamentelor cu petrol și gaze cu facilități, condiții și abilități de bază, proiect și rezolva o problemă majoră de inginerie.

Obiective

Absolvenții sunt obligați:

1. studiază în mod conștiincios principiul de bază al marxismului; să stabilească o perspectivă corectă asupra vieții; să adere la linia de bază a partidului; iubesc patria; respectarea legii; servesc activ dezvoltării socialiste;

2. au o atitudine academică riguroasă, o etică excelentă științifică și academică; să stăpânească teoriile fundamentale ferme și ferme, precum și o experiență sistematică și aprofundată; au capacitatea de inovare academică, spiritul de pionierat și capacitatea de a se implica în mod independent în cercetarea științifică la nivel înalt în domeniu; au viziune academică; să cunoască teoriile de bază și cunoștințele legate de disciplinele conexe; fii bun la interdisciplinar;

3. să conducă cel puțin o limbă străină cu pricepere; să cunoască literatura străină, să scrie lucrări profesionale și să efectueze schimburi academice internaționale.

Domenii de cercetare

1. Proiectarea și teoria mecanică

2. Ingineria mecatronică

3. Fabricarea și automatizarea mecanică

4. Designul și teoria echipamentelor petroliere și gazelor offshore

5. Robotica

Lungime program

Trei ani.

Curriculum

Credite: credite totale ≥16, maxim ≤22.

Cursuri publice de bază
 • Limba chineza
 • Introducere în China
Cursuri majore necesare
 • Inovația și practica ingineriei mecanice
 • Petrol și gaze naturale
 • Metode de optimizare
Procedura necesară
 • Revista și propunerea de literatură
Cursuri opționale
 • Dinamica mașinilor
 • Principiile tribologiei
 • Proiectare de optimizare mecanică
 • Structura Mecanică a ingineriei offshore
 • Subsistemul Sistemul de producție și inginerie
 • Diagnosticarea defecțiunilor mecanice

Notă: studenții pot alege cursuri elective în alte programe, în conformitate cu sfaturile supraveghetorului.

Disertație

Respectați regulamentul relevant al China University of Petroleum Beijing.

Program taught in:
Engleză
Chinez

See 5 more programs offered by China University of Petroleum »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
36,000 CNY
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date