Doctor în inginerie

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Citiți mai multe despre modul în care RIT abordează criza coronavirusului aici

Prezentare generală

Programul de doctorat în inginerie pregătește următoarea generație de lideri de inginerie pentru a aborda unele dintre cele mai dificile și complexe probleme cu care se confruntă societatea noastră.

Doctoratul de inginerie produce absolvenți care sunt experți în materie de științe într-un domeniu al cunoașterii în cadrul unei discipline inginerești. În loc de a restricționa absolvenții la diferite domenii de inginerie, ingineria Ph.D. oferă studenților flexibilitatea de a deveni specialiști în materie de disciplină și ingineri de inginerie într-un mediu de arhitectură deschisă, favorizând creșterea intelectuală de-a lungul Pathways interdisciplinare și în limitele disciplinelor de inginerie convenționale. Cu această abordare, programul dezvoltă cercetători de clasă mondială care pot valorifica cele mai promițătoare descoperiri și inovații, indiferent de originea lor în domeniul ingineriei, pentru a dezvolta soluții interdisciplinare pentru provocările din lumea reală.

Doctoratul în inginerie solicită fiecărui elev să abordeze probleme tehnice fundamentale de importanță națională și globală pentru secolul XXI . Patru industrii cheie - sănătate, comunicații, energie și transport - sunt abordate în mod specific. Aceste domenii de aplicare au impact asupra fiecărei persoane de pe planetă și sunt zonele de interes pentru care doctoranții și facultatea vor contribui la studiul și cercetarea.

Colegiul a identificat mai multe puncte forte ale cercetării tehnologiei, inclusiv fabricarea și materialele, prelucrarea semnalelor și a imaginilor, robotică și mecatronică, transfer de căldură și termo-fluide, calcule performante și care conștientizează puterea, tehnologii de acces și asistență, simulare, modelare și optimizare, siguranță și securitate , și nano-știință și inginerie. Studenții colaborează cu membrii facultății dintr-o varietate de discipline inginerești pentru a aduce aceste puncte forte ale tehnologiei pentru a rezolva problemele de importanță globală în domeniile aplicației.

Plan de studiu

Curriculum-ul pentru doctorat în inginerie prevede cursuri disciplinare și interdisciplinare , mentorat în cercetare și seminarii de inginerie. Elevii sunt de așteptat să aibă o putere tehnică bazată pe disciplinare pentru a desfășura și a realiza cercetări interdisciplinare independente, originale și noi, colaborând, contribuind la una din cele patru domenii industriale și / sau sociale. Programul este alcătuit din 66 de ore de credit: 18 credite de bază, 9 credite de fond de disciplină, 9 credite în domeniul industriei și 30 credite de cercetare

Cursuri de bază

Elevii completează următoarele cursuri de bază: Metodele de cercetare interdisciplinară (ENGR-701), Fundația Engineering Analytics (ENGR-707), Translating Discovery in Practice (ENGR-702), un program de analiză inginerie și un seminar de doctorat.

Cursuri de fundamentare a disciplinei

Cursurile de fundație construiesc adâncimi într-un domeniu disciplinar de inginerie, cum ar fi inginerie mecanică, inginerie electrică și microelectronică, inginerie informatică, inginerie industrială și de sisteme, inginerie chimică sau inginerie biomedicală.

Cursuri de domeniu de aplicație

Acest set riguros de cursuri de inginerie oferă studenților o acoperire cuprinzătoare a provocărilor inginerești și a abordărilor de soluții într-una din cele patru domenii cheie ale industriei asociate programului: îngrijire medicală, energie, comunicații și transport. Studenții aleg o zonă de focalizare și lucrează cu directorul programului pentru a identifica un set de cursuri în zona de focus adecvate cercetării și intereselor lor profesionale. Studenții pot lua, de asemenea, cursuri suplimentare din industriile selectate ca electivi.

Examen de calificare

Elevii completează un examen de calificare la sfârșitul primului an de studiu. Examenul evaluează aptitudinea, potențialul și competența elevului de a conduce doctorat. de cercetare.

Propunerea de dizertație și examenul de candidatură

Elevii trebuie să prezinte o propunere de disertație comisiei lor de disertație nu mai devreme de șase luni de la examenul de calificare și cu cel puțin douăsprezece luni înainte de examenul de apărare a disertației. Propunerea oferă studenților posibilitatea de a-și elabora planurile de cercetare și de a obține feedback de la direcția și abordarea cercetării lor din partea comisiei sale de disertație.

Reuniuni de analiză a cercetării

Reuniunile de revizuire a studiilor oferă feedback cuprinzător studenților cu privire la progresele lor de cercetare în disertație și rezultatele așteptate înainte de apărarea disertației lor complete. Reuniunile de examinare a cercetării trebuie să aibă loc cel puțin o dată la șase luni de la încheierea propunerii de disertație și a examenului de candidatură până la apărarea disertației.

Prezentarea dizertației și apărarea

Fiecare candidat la doctorat pregătește o disertație originală, solidă și bine scrisă. Ei își prezint și susțin disertația și cercetările sale însoțitoare la comisia de disertație.

Cerințe de admitere

Pentru a fi luate în considerare pentru admiterea la doctorat program în inginerie, candidații trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

  • Completați o aplicație absolventă .
  • Țineți un grad de bacalaureat (sau echivalent) de la o universitate acreditată sau colegiu într-o disciplină de inginerie.
  • Trimiteți transcrieri oficiale (în limba engleză) pentru toate cursurile finalizate anterior și absolvent de curs.
  • Au un GPA cumulativ minim de 3,0 (sau echivalent).
  • Trimiteți scorurile de la GRE.
  • Trimiteți o declarație de scop pentru cercetare care descrie interesul (a) al solicitantului pentru unul dintre cele patru domenii de aplicații de transport, energie, comunicații sau îngrijire medicală; (b) domenii de rezistență tehnologică aliniate la facultatea colegiului; și (c) temei disciplinar.
  • Trimiteți un CV curent sau un curriculum vitae care evidențiază experiența și experiența educațională.
  • Trimiteți cel puțin două scrisori de recomandări academice și / sau profesionale. Scrisorile pentru doctoranzi trebuie să fie confidențiale și trebuie depuse direct de la arbitru la RIT.
  • Participați la un interviu în campus sau la o teleconferință (când este cazul).
  • Solicitanții internaționali a căror limbă maternă nu este engleza trebuie să trimită scoruri din TOEFL, IELTS sau PTE. Un scor TOEFL minim de 94 (bazat pe internet) este necesar. Un scor minim IELTS de 7.0 este necesar. Cerința scorului de limbă engleză este scuzată pentru vorbitorii nativi de limba engleză sau pentru cei care prezintă deprinderi de grade obținute la instituțiile americane.

Informații suplimentare

reședință

Toți elevii din program trebuie să petreacă cel puțin trei ani de rezidență înainte de a-și termina gradul.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word ... Citeste mai mult

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word "technology" in our name. At RIT, you will discover a university of artists and designers on the one hand, and scientists, engineers, and business leaders on the other – a collision of the right brain and the left brain. Citește mai puţin