Doctor în Inginerie

University of Memphis

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în Inginerie

University of Memphis

Despre Inginerie

De la oferirea primelor clase în 1964, Herff College a dezvoltat o reputație pentru instruire excelentă. Peste 50 de cadre didactice dedicate cu excelente acreditări academice și profesionale cuprind Colegiul care ne permite să oferim o varietate de programe de gradul de absolvent. În cadrul celor cinci departamente universitare, oferim programe postuniversitare și numeroase activități și servicii interesante care îmbogățesc sau aliniază calea către un grad de inginerie.

Doi doctori de grade de filosofie sunt oferite în Colegiul de Inginerie Herff: Inginerie biomedicala, un program comun între UofM și Universitatea din Tennessee Health Science Center; și inginerie, cu un curriculum interdepartamental cu concentrații în cadrul colegiului. Candidații pentru toate gradele trebuie să urmeze un plan de curriculum aprobat la nivel de departament și de către directorul de studii postuniversitare a Colegiului.


Care este curriculum-ul?

Inginerie biomedicala

Departamentul de Inginerie Biomedicala de la University of Memphis si Departamentul de Chirurgie Ortopedica si Inginerie Biomedicala de la Universitatea din Tennessee Sanatate Science Center, Memphis, participa la Programul Joint Graduate in Inginerie biomedicala. Programul comun oferă cursuri la nivel de absolvent, conducând la gradul de doctor în filosofie în inginerie biomedicală.


Inginerie Mecanică

Departamentul de Inginerie Mecanică oferă cursuri de studiu care sunt componente ale curriculumului interdepartamental care conduce la doctoratul de filosofie în inginerie grad. Toate acele lucruri minunate pe care le-ai citit, cum ar fi stabilirea coloniilor pe lună și pe Marte, imprimarea 3D a implanturilor biomedicale sau construirea următoarelor generații de aeronave și motoare de automobile? Toți se întâmplă aici în acest departament. Construiți dispozitive medicale. Creați sisteme de energie regenerabilă - vânt și solar. Proiectați și testați noi motoare și sisteme de propulsie aerospațiale. Ia-ti picioarele umede de turbine de testare in raul Mississippi. Posibilitățile sunt nesfârșite.


Inginerie civilă

Departamentul de Inginerie Civilă vă va ajuta să vă aruncați adânc în gândirea imaginilor mari. Deoarece aici, "destul de bun" nu este suficient de bun. Nu vrem să reduceți poluarea, vrem să reduceți poluarea și să îmbunătățiți în același timp drumurile. Chiar acum, proiectăm structuri pentru a rezista dezastrelor naturale și a salva nenumărate vieți. Acest departament oferă cursuri postuniversitare care acționează ca componente ale curriculumului interdisciplinar pentru doctoratul de filosofie în inginerie. Concentrațiile includ Ingineria Mediului ,


Inginerie electrică și informatică

Departamentul de Inginerie Electrică și Calculator vă pune în fruntea revoluției digitale. Proiectați dispozitive și dezvoltați o energie durabilă. Găsiți modalități de a identifica pe cineva mai precis decât amprenta lor. Lucrăm chiar pe modalități de captare a undelor cerebrale și de a revoluționa modul în care învățăm și învățăm. Nu este science fiction. E adevărat și se întâmplă chiar acum. Departamentul de Inginerie Electrică și Calculatoare oferă cursuri postuniversitare care acționează ca componente ale curriculumului interdisciplinar pentru doctoratul de filosofie în inginerie. Concentrările includ

Asistentele de cercetare și scutirile de școlarizare sunt disponibile studenților absolvenți ai programului Bioinformatics pe bază competitivă și sunt reînnoiți anual.


Care sunt oportunitățile de angajare în Inginerie?

Cu diferite domenii și concentrații de Inginerie, există o mulțime de oportunități de locuri de muncă disponibile pentru cei care au obținut o diplomă de master în Inginerie. Există poziții de instructor și cercetători disponibile în medii academice, iar multe companii caută candidați cu diplome de master care doresc să prospere în sectorul guvernamental și privat. Cu sprijinul Colegiului de Inginerie Herff, Asociația Studenților Universitari și al biroului Universității pentru carieră, studenții absolvenți vor învăța despre posibilitățile de angajare care le așteaptă cu mult înainte de absolvire.


Pentru mai multe informații, contactați engineering@memphis.edu .


Cerințe de admitere

Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele Universității pentru admiterea la Școala Universitară.

Cerințe specifice:

  • Cerințe specifice Colegiului de Inginerie Herff:
  • Un punct acceptabil pe porțiunile verbale, calitative și analitice ale GRE stabilite de departamentul sau programul lor de studiu;
  • Trei scrisori de recomandare din partea a trei evaluatori independenți au fost depuse la biroul de Admitere la Universitate;
  • Un scor competitiv pe testul limbii engleze ca limbă străină (TOEFL);
  • O diplomă de licență adecvată, cu un GPA competitiv pentru programul de licență al candidatului.


Taxe

Estimatorul de școlarizare

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare June 23, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2018
Ian. 2019
Locations
Statele Unite ale Americii - Memphis, Tennessee
Data începerii : Aug. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2018
Statele Unite ale Americii - Memphis, Tennessee
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Ian. 2019
Statele Unite ale Americii - Memphis, Tennessee
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala