Read the Official Description

Acest program de modelare full-time cu taxă este deschis pentru acei persoane care dețin o diplomă de master în domeniul filologiei englezești (literatură și / sau lingvistică) sau de predare a limbii engleze (fie ca prima sau a doua limbă) de la o instituție de învățământ superior în Republica Cehă sau în străinătate.

Admitere

1. Prezentarea unei aplicații electronice în cadrul Sistemului Informațional al Universității Masaryk.

2. Prezentarea a trei scrisori de recomandare.

3. Prezentarea unei copii a tezei de doctorat a candidatului (în limba engleză). Dacă acest lucru nu este disponibil, trebuie să se prezinte un rezumat al tezei în limba engleză, împreună cu un eșantion minim de douăzeci de pagini din scrisul academic sau științific al solicitantului în limba engleză. Absolvenții Universității Masaryk nu trebuie să prezinte o copie, deoarece aceste teze sunt puse la dispoziția Comitetului de Studii Doctorale prin intermediul Sistemului Informațional al Universității Masaryk.

4. Depunerea unei înregistrări de studii universitare / colegiale, care trebuie să includă:

  • Datele la care ați participat la instituție (instituții)
  • Titlurile cursurilor și examenelor pe care le-ați finalizat și notele primite

5. Prezentarea unei propuneri de cercetare pentru disertația doctorală (în limba engleză).

6. Prezentarea unei declarații de motivare pentru obținerea unei diplome de doctorat în limba engleză la Universitatea Masaryk (în limba engleză).

7. Prezentarea unui Curriculum Vitae (în limba engleză).

8. Demonstrarea aptitudinilor de limba engleza la nivelul C2 al Cadrului European Comun de Referinta pentru Limba, prin prezentarea unuia dintre urmatoarele certificate (nu mai mult de un an la data depunerii cererii):

  • Scor IELTS de 8,0 sau mai mare
  • Certificat de competență Cambridge în limba engleză cu o notă de A sau B
  • Scorul TOEFL iBT de 110 sau mai mare
  • Absolvenții colegiilor sau universităților din țările vorbitoare de limbă engleză (de exemplu, Marea Britanie, Irlanda, Canada, Statele Unite, Australia, Noua Zeelandă și țările vorbitoare de limbă engleză din Caraibe, Africa și Asia) nu trebuie să prezinte scoruri de testare.

9. Să primească o recomandare pozitivă din studiile de doctorat în limba engleză, care se bazează pe o evaluare complexă a materialelor prezentate la punctele 1-8.

10. În plus, toți solicitanții cu diplomă străină (cu excepția celor indicate mai jos) trebuie să-și prezinte diploma de masterat pentru recunoașterea oficială de către Ministerul Educației, Tineretului și Sportului din Republica Cehă. Deoarece acest proces ("nostrificarea") poate dura mai multe luni, se recomandă ca solicitanții să prezinte această lucrare simultan cu cererea lor.

Program taught in:
Engleză

See 2 more programs offered by Masaryk University Faculty of Arts »

Last updated March 14, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Price
2,000 EUR
pe an academic.
Deadline
Contactează şcoala
1 February - 30 April for the enrollment in the Fall semester
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Contactează şcoala
1 February - 30 April for the enrollment in the Fall semester

Sept. 2019

Location
Application deadline
Contactează şcoala
1 February - 30 April for the enrollment in the Fall semester
End Date