Punctul distinctiv al unui program de doctorat de renume mondial nu este numai cercetarea pe care o generează, ci și gradul în care oferă absolvenților oportunități excepționale de carieră. SHTM pregătește elevii pentru funcții de conducere în cariera lor aleasă prin oferirea primei diplome profesionale D.HTM din lume.

shtm11

Programul D.HTM a fost conceput pentru cadre universitare, directori industriali de rang înalt și personal de conducere din organizațiile guvernamentale și neguvernamentale și organizațiile de turism. De la înființarea sa în 2007, programul atrage o serie de profesioniști interesați să-și intensifice cariera, de la practicieni cu experiență și reprezentanți ai guvernului la cadre universitare. Orientul său specific asiatic, combinația unică de subiecte și cercetare și modelul de livrare flexibilă permit profesioniștilor din industrie să-și dezvolte abilitățile în timp ce rămân în forța de muncă.

Dezvoltat pentru a răspunde cerințelor din ce în ce mai exigente atât din industrie, cât și din mediul academic, D.HTM satisface cererea crescândă de obținere a unor calificări academice noi. Acest program pregătește absolvenții să își dezvolte cariera prin dezvoltarea abilităților de inovare, creativitate și de cercetare într-un context asiatic. Absolvenții acestui program de ultimă generație au preluat atât rolurile academice, cât și cele din industrie, care reflectă competențele și aspirațiile lor de conducere.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2.5 - 5 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date