Doctor în management hotelier și turism (D.HTM)

Generalități

Programul de descriere

Punctul distinctiv al unui program de doctorat de renume mondial nu este numai cercetarea pe care o generează, ci și gradul în care oferă absolvenților oportunități excepționale de carieră. SHTM pregătește elevii pentru funcții de conducere în cariera lor aleasă prin oferirea primei diplome profesionale D.HTM din lume.

shtm11

Programul D.HTM a fost conceput pentru cadre universitare, directori industriali de rang înalt și personal de conducere din organizațiile guvernamentale și neguvernamentale și organizațiile de turism. De la înființarea sa în 2007, programul atrage o serie de profesioniști interesați să-și intensifice cariera, de la practicieni cu experiență și reprezentanți ai guvernului la cadre universitare. Orientul său specific asiatic, combinația unică de subiecte și cercetare și modelul de livrare flexibilă permit profesioniștilor din industrie să-și dezvolte abilitățile în timp ce rămân în forța de muncă.

Dezvoltat pentru a răspunde cerințelor din ce în ce mai exigente atât din industrie, cât și din mediul academic, D.HTM satisface cererea crescândă de obținere a unor calificări academice noi. Acest program pregătește absolvenții să își dezvolte cariera prin dezvoltarea abilităților de inovare, creativitate și de cercetare într-un context asiatic. Absolvenții acestui program de ultimă generație au preluat atât rolurile academice, cât și cele din industrie, care reflectă competențele și aspirațiile lor de conducere.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Rated No. 1 in the world in the “Hospitality and Tourism Management” category according to ShanghaiRanking’s Global Ranking of Academic Subjects 2019, placed No. 1 globally in the “Commerce, Managemen ... Citeste mai mult

Rated No. 1 in the world in the “Hospitality and Tourism Management” category according to ShanghaiRanking’s Global Ranking of Academic Subjects 2019, placed No. 1 globally in the “Commerce, Management, Tourism and Services” category in the University Ranking by Academic Performance in 2017/2018 and ranked No. 1 in the world in the “Hospitality, Leisure, Sport & Tourism” subject area by the CWUR Rankings by Subject 2017, the School of Hotel and Tourism Management (SHTM) at The Hong Kong Polytechnic University is uniquely positioned to not only ride the Asian wave, but also to lead it in educational excellence. Citește mai puţin