Doctor în managementul urgențelor

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Misiunea Programului de gestionare a urgențelor al NDSU este de a crea un cadru de absolvenți cu cunoștințe teoretice și aplicate extinse în managementul de urgență, care să poată avansa domeniul și disciplina managementului de urgență. Programul este construit pe un nucleu de management de urgență și metode / cursuri teoretice pentru a ajuta studenții să abordeze studiul dezastrelor și managementul de urgență din perspectiva disciplinară de gestionare a urgențelor. În plus, programul se bazează pe alte discipline care îmbunătățesc dezvoltarea proceselor și tehnicilor pentru a face față situațiilor de urgență și dezastre.

Programele de masterat și doctorat în managementul situațiilor de urgență la NDSU sunt bazate pe campus. Potențialii studenți sunt încurajați să viziteze campusul și să întâlnească facultatea și studenții actuali.

Doctorat

Universitatea de Stat din Dakota de Nord oferă un doctorat în filosofie în managementul urgențelor față în față conceput pentru a pregăti absolvenții pentru cariere care predă generațiile viitoare de studenți în managementul urgențelor în programe de învățământ superior, efectuând cercetări care descriu și explică tiparele, procesele, schimbările și eficacitatea / eficiența legată de gestionarea situațiilor de urgență și / sau elaborarea și analiza de politici legate de gestionarea situațiilor de urgență.

În momentul în care un student absolveste un doctorat în managementul urgențelor de la Departamentul de Management al Urgențelor al Universității de Stat din Dakota de Nord, studentul ar trebui să poată face următoarele:

  1. Sugerați implicații din evoluția gestionării situațiilor de urgență pentru politici, practici și cercetare.
  2. Demonstrați cunoștințe vaste despre literatura asociată disciplinei academice în cadrul a două dintre cele patru domenii de specializare din cadrul managementului de urgență (de exemplu, pregătire, răspuns, recuperare, atenuare).
  3. Elaborați informații, faceți inferențe și / sau trageți concluzii cu privire la starea actuală a cunoașterii (de exemplu, provocări, oportunități și tendințe) și statutul teoriei pe subiecte cheie în sfera disciplinei.
  4. Formulați abordări ale eforturilor de gestionare a situațiilor de urgență.
  5. Evaluează metodele majore / abordările analitice și standardele de cercetare legate de disciplină.
  6. Creați noi cunoștințe într-un mod compatibil cu standardele de cercetare disciplinară.

Programul de diplomă este construit pe un nucleu de cursuri de gestionare a situațiilor de urgență pentru a ajuta studenții să învețe cum oamenii creează, interacționează și fac față pericolelor, vulnerabilității și evenimentelor asociate. Programul pune accentul pe studiul modului în care ființele umane fac față evenimentelor de pericol prin activități legate de pregătire, răspuns, recuperare și atenuare. Acest program cuprinzător și provocator este dedicat atât cercetării ample, cât și aplicării sale practice în domeniile managementului de urgență. De-a lungul carierei lor postuniversitare, studenții vor avea ocazia să efectueze cercetări și să lucreze în domeniu.

Vizualizați cerințele asociate cu doctoratul în managementul urgențelor.

Doctoratul este acordat ca recunoaștere a profunzimii semnificative a înțelegerii și a realizărilor științifice în gestionarea situațiilor de urgență. Destinatarul trebuie să finalizeze toate lucrările de curs necesare, inclusiv două cursuri de specializare în domeniul funcțional, să promoveze două examene scrise cuprinzătoare și susținerea orală a acestora (unul pe teoria managementului de urgență și unul pe metodele de cercetare), să finalizeze un proiect de cercetare nou și semnificativ pentru disertație; și să apere cu succes această cercetare într-un examen oral. Progresul studentului va fi revizuit de un comitet de supraveghere responsabil cu revizuirea planului de studiu al studentului, examinări scrise cuprinzătoare, propunere de disertație și apărare a disertației.

Cerințe de admitere

Departamentul de Management al Urgențelor de la NDSU este selectiv în alegerea solicitanților absolvenți pentru intrarea în programele de masterat și doctorat. Admiterea este competitivă, reflectând angajamentul departamentului față de cohorte de studenți mici, de înaltă calitate, care se potrivesc cu capacitatea de mentorat a facultății.

Solicitanții vor fi evaluați într-un proces în două etape. În prima etapă, cererea solicitantului pentru școala absolventă, scrisorile de referință, scorurile GRE (dacă este cazul) și probele academice de hârtie de scris vor fi revizuite de către facultatea Departamentului de Management al Urgențelor. Solicitanții care demonstrează bunătate-potrivire cu misiunea și obiectivele Departamentului de gestionare a situațiilor de urgență și o aptitudine pentru studii postuniversitare vor fi invitați să finalizeze a doua etapă a procesului de admitere.

Asistență financiară

Sunt disponibile atât asistențe didactice, cât și de cercetare, în funcție de fondurile de cercetare departamentale și ale facultăților. Toți studenții sunt considerați automat pentru asistență absolventă, cu excepția cazului în care solicită altfel, deci nu este necesar un proces de cerere separat pentru o astfel de analiză. Premiile se bazează pe performanțele academice și profesionale din trecut. Procesul de revizuire este extrem de competitiv.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

NDSU is a student-focused, land-grant, research university with a graduate student population of about 2,000 across 75+ programs. Our students work with world-class faculty on innovative, and often in ... Citeste mai mult

NDSU is a student-focused, land-grant, research university with a graduate student population of about 2,000 across 75+ programs. Our students work with world-class faculty on innovative, and often interdisciplinary, research. Additionally, our students have access to professional development opportunities, and events such as Three Minute Thesis. Our low tuition costs make NDSU a bargain, and our career outcomes are excellent. We are located in Fargo, ND – a Midwestern “hidden gem,” and a welcoming and vibrant community of about 230,000 with a unique rural-urban feel. We have a bustling entrepreneurial atmosphere; rich culture; great local fare, arts, and entertainment; and family friendly environment. Citește mai puţin