Doctor în matematică

Generalități

Programul de descriere

Institutul de matematică Einstein de la Universitatea Ebraică salută cererile de doctoranzi excelenți internaționali la doctorat. program. Programul își propune să instruiască nivelul superior al viitorilor matematicieni și oferă un mediu atractiv unic pentru a învăța și lucra, cu seminarii săptămânale, serii frecvente de conferințe speciale pe teme actuale în matematică și schimburi științifice cu cercetători din Israel și din întreaga lume, precum precum și ani tematici de ultimă generație și ateliere organizate de Institutul Israel de Studii Avansate din apropiere.

144960_pexels-photo-1467564.jpeg

Structura programului

Cerințele programului sunt aceleași ca și pentru studenții israelieni, inclusiv:

 • Cursuri însumând 12 puncte de credit pe parcursul diplomei (fiecare punct de credit este de aproximativ 1 oră pe săptămână pentru un curs semestrial). Cursurile avansate vor fi oferite în limba engleză.
 • Teza de cercetare (care urmează să fie depusă aproape de sfârșitul diplomei).

În plus, studiile vor urma anumite proceduri specificate de autoritatea de cercetare. Mai exact, va fi numit un comitet științific care să urmărească progresul studentului, format din consilier și doi experți externi. În primele 18 luni de studiu, studentul va depune o propunere de cercetare și o va prezenta comitetului. Mai târziu în curs, studentul va prezenta un raport de progres comisiei, iar în cele din urmă, rezultatul cercetării va fi prezentat într-un cadru de seminar departamental. Odată prezentată teza, aceasta este evaluată de consilier și doi experți externi.

Admitere

Cererile pot fi depuse în orice moment, dar se recomandă ca cererile să înceapă în semestrul de toamnă să fie depuse până la 31 ianuarie a anului universitar precedent. Cererile depuse ulterior vor fi luate în considerare de la caz la caz.

Cererile trebuie trimise prin e-mail. Vă rugăm să vă asigurați că subiectul are formularul „Scrisoare de cerere pentru prenume, prenume”. E-mailul ar trebui să includă:

 • CV.
 • Transcrieri oficiale de la masterat.
 • Declarație de interese de cercetare (maxim 2 pagini). Aceasta nu ar trebui să fie o propunere de cercetare, ci mai mult o declarație a intereselor elevului și a stării de cunoaștere a acestuia.
 • Numele a trei potențiali consilieri din departamentul nostru pentru a ajuta la evaluarea candidatului (această propunere nu este obligatorie și, dacă este acceptată, studentul poate lucra cu alți membri ai facultății). Studenții ar trebui să sublinieze în declarația lor de interes de cercetare modul în care cercetarea propusă se raportează la potențialii consilieri sugerați.

În plus, cererea dvs. ar trebui să includă:

 • Două sau mai multe scrisori de recomandare. Scriitorii scrisorilor ar trebui să le trimită direct la poșta de mai sus (nu trebuie trimise de către solicitant!), Cu subiectul „Scrisoare de recomandare pentru prenume, prenume”. Vă încurajăm să solicitați o scrisoare de la cineva care a interacționat anterior cu departamentul nostru.

Sprijin financiar

Studenții acceptați la program vor primi:

 • Bursă (cu supliment pentru familii).
 • Suport complet de școlarizare.
 • Sprijin pentru cheltuieli de locuință.
 • Asigurări locale de sănătate.
 • Suport pentru călătorii către / din Israel.

Sub rezerva respectării cerințelor academice, sprijinul va fi acordat timp de trei ani. Există posibilitatea de a extinde sprijinul pentru al patrulea an în conformitate cu criteriile academice.

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

The Hebrew University of Jerusalem is consistently ranked as the top university in Israel and among the top 100, worldwide. In addition, The University was ranked the top Israeli university and 201-20 ... Citeste mai mult

The Hebrew University of Jerusalem is consistently ranked as the top university in Israel and among the top 100, worldwide. In addition, The University was ranked the top Israeli university and 201-205 best out of the top 800 institutions in the 2016-17 Times Higher Education World University Rankings, published by the British magazine Times Higher Education. HUJI was the only Israeli university to place in the world’s top 200 universities in the rankings. Citește mai puţin