Doctor în muzică

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

În timpul petrecut cu noi, deveniți parte a comunității noastre de specialiști, schimbând idei și dezvoltându-vă propriile interese creative și intelectuale, informate de personalul academic de specialitate din cadrul Centrului pentru Muzică și Tehnologie Audio.

Interesele de cercetare ale personalului privat acoperă o gamă largă de aspecte ale compoziției muzicale, performanței, etnomuzicologiei și tehnologiei muzicale, iar supravegherea este disponibilă în toate aceste domenii. Pentru aceste programe, aveți întâlniri regulate cu supervizorul dvs., precum și cursuri de formare în metodologiile de cercetare în stadiile incipiente ale cercetării dumneavoastră. În plus, invităm în mod regulat specialiști academici și profesioniști pentru prelegeri, ateliere de lucru și evenimente speciale pentru studenții studenților.

Despre Centrul de Muzică și Tehnologie Audio

Suntem situați în campusul Medway al Universității din Kent, în cadrul Dockyard-ului istoric Chatham. Facilitățile noastre includ studiouri de înregistrare special amenajate, încăperi post-producție, spații de repetiție, stații de lucru și săli de seminar. Avem un spațiu 5.1 de înregistrare și compoziție profesional și un studio audio spațial. În plus, avem un sistem de difuzie a sunetului cu mai multe difuzoare pentru performanța artei sonore și electronicii live.

Studenții noștri explorează atât aspectele creative și tehnice ale muzicii și tehnologiile asociate, cât și posibilitatea de a colabora cu alți practicanți de muzică.

Domenii de cercetare

Kent este o top 20 de cercetare-intensive universitate. Toate școlile noastre academice produc cercetări de clasă mondială, iar Kent este evaluat ca excelent la nivel internațional, conducând drumul în multe domenii de studiu.

Centrul de cercetare pentru muzică și tehnologie audio poate fi grupat în trei domenii de activitate intersectate:

  • Compoziție, tehnologie și performanță;
  • Psihologia muzicii, muzicii, sănătății și bunăstării, Muzică și educație comunitară;
  • Muzică populară studiată, etnomuzicologie.

În realizarea, aplicarea și aprecierea muzicii ca practică creativă și industria culturală, Centrul este angajat atât în ​​public, cât și în recunoașterea beneficiilor muzicii pentru societate, sănătate și bunăstare.

Cerințe de intrare

O primă sau o diplomă de diplomă de 2.1, de obicei într-un discipol umanistic relevant, plus o calificare postuniversitară la nivel de master.

Sau, o înregistrare substanțială a realizării profesionale ca practicant de artă muzicală / audio, plus o calificare postuniversitară la nivel de masterat.

În ambele cazuri, va fi necesară o propunere de cercetare acceptabilă.

În anumite circumstanțe, Centrul va lua în considerare candidații care nu au urmat o cale de învățământ convențional, dar care ar putea avea experiență relevantă în domeniu. Aceste cazuri sunt evaluate individual de către directorul de studii postuniversitare.

Toți candidații sunt luați în considerare individual, iar calificările suplimentare, calificările profesionale și experiența vor fi, de asemenea, luate în considerare la examinarea candidaturilor.

Studenti internationali

Vă rugăm să consultați site-ul nostru International Student pentru cerințele de intrare pe țară și alte informații relevante pentru țara dvs.

Limba engleză

Universitatea solicită tuturor vorbitorilor non-nativi de limbă engleză să atingă un nivel minim de competență în limba engleză scrisă și vorbită înainte de a începe un grad postuniversitar. Anumite discipline necesită un nivel mai ridicat.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Highly ranked in the UK, the School offers a fantastic location for you to study and an environment rich in academic excellence with staff that will inspire your studies in Fine Art,Music & Audio ... Citeste mai mult

Highly ranked in the UK, the School offers a fantastic location for you to study and an environment rich in academic excellence with staff that will inspire your studies in Fine Art,Music & Audio Arts and Creative Events. Citește mai puţin