Doctor în neurologie cognitivă, computațională și socială

IMT School for Advanced Studies Lucca

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în neurologie cognitivă, computațională și socială

IMT School for Advanced Studies Lucca

Lucca

2018/19 Programe de doctorat la IMT School for Advanced Studies Lucca

Termen limită pentru depunerea candidaturilor - 3 august 2018, ora 12:00 CEST

Aplicațiile sunt acum acceptate pentru programele de doctorat 2018/19 la IMT School for Advanced Studies Lucca (www.imtlucca.it), una dintre cele șase Școli de Excelență din Italia și una dintre școlile postuniversitare cu studii superioare din Europa, în conformitate cu cel mai recent sondaj U-Multirank. Candidații cu o înaltă motivație din toate disciplinele sunt invitați să candideze pentru una dintre cele 36 de burse finanțate integral în cadrul a două programe doctorale care integrează competențele științifice ale economiei, ingineriei, informaticii, neurologiei și psihologiei comportamentale, fizicii, matematicii aplicate, statisticii, istoriei și științelor a patrimoniului cultural.

Una dintre cele patru piste specifice domeniului este Neuroștiințele cognitive, computaționale și sociale, care se află sub Programul de doctorat "Sisteme cognitive și culturale". Acest program de doctorat multidisciplinar bazat pe cercetare se axează pe neurologii cognitive, computaționale și sociale. Elevii vor participa la mai multe cursuri, printre care se numără elementele fundamentale ale psihologiei cognitive, psihologia comportamentală și socială, psihopatologia criminalistică, neuropsihologia, psihofiziologia, baza neurală a percepției, baza neurală a conștiinței, filosofia științei, gândirea critică, neuroimagingul structural și funcțional, metodele de analiză a datelor. În special, programul este conceput pentru a instrui cercetătorii care vor contribui la cunoașterea în domenii precum senzația și percepția; somn si constiinta; sistemul motor și acțiunea; neuroplasticitatea și învățarea; reprezentare de limbă și concept; emoție și motivație; Psihologie sociala; procese decizionale; Neuroetica; filosofia și neuroștiința în raționamentul moral; medicina legală și psihopatologia. În timpul studiilor de doctorat, elevii sunt încurajați să-și desfășoare cercetările cu unitățile de cercetare ale școlii.

Cursurile sunt conduse de cercetători de renume mondial și oferă studenților toate competențele teoretice și instrumentele avansate necesare pentru abordarea riguroasă a unei multitudini de probleme de analiză, proiectare și management în cadrul larg al analizei sistemelor în domenii economice, sociale, științifice, tehnologice și culturale . Facultatea și personalul specializat creează o rețea care oferă îndrumări și sprijin esențial pe tot parcursul programului de doctorat. Colaborând îndeaproape cu facultatea, atât în ​​sala de clasă, cât și în dezvoltarea cercetării, elevii ajung la cele mai înalte niveluri de realizare științifică. IMT absolvenții de doctorat vor putea folosi abilitățile pe care le-au dobândit în timpul studiilor pentru a recunoaște și rezolva problemele complexe, pentru a alege cea mai potrivită metodă sau instrument pentru a le folosi atunci când se apropie de aceste probleme, chiar și în disciplinele din afara domeniului lor principal de cercetare.

Toți studenții se află în complexul recent restaurat San Francesco, un campus complet integrat în centrul istoric al frumosului oraș toscane din Lucca. Campusul include facilități rezidențiale reînnoite, cantină, săli de studiu și de locuit, o bibliotecă de ultimă generație și spații de agrement în aer liber, care promovează un mediu cultural, profesional și social unic pentru programul nostru de doctorat. Studenții eligibili, în plus față de camera și bordul gratuit, vor primi, de asemenea, o bursă de cercetare care se ridică la aproximativ 15.300 de euro pe an. Finanțarea suplimentară pentru etapele ulterioare de cercetare, inclusiv bursele pentru a acoperi un ultim al patrulea an pentru finalizarea tezei de doctorat, poate fi repartizată pe bază de concurs.

Programele de doctorat de la Școala IMT îi atrag pe studenți din întreaga lume, oferind un mediu cu adevărat internațional. Engleză este limba oficială a școlii. În plus, toți studenții vor avea ocazia să petreacă perioade în străinătate la institute de cercetare, laboratoare sau universități, atât în ​​cadrul Erasmus, cât și prin acorduri ad-hoc de mobilitate.

Cei mai mulți absolvenți ai școlii IMT au ajuns la roluri proeminente în universități, instituții guvernamentale, companii publice sau private sau profesii de pe tot globul.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare June 3, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
- Nu se percep taxe de școlarizare (elevii dincolo de scutirea de școlarizare primesc, de asemenea, o bursă - 15.300 € / an - și cameră gratuită și bord)
Locations
Italia - Lucca, Tuscany
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Italia - Lucca, Tuscany
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala