Doctor în politică publică

Generalități

Programul de descriere

1489470987_p.JPG

Provocările politice globale, cum ar fi îmbătrânirea, schimbările climatice, crizele economice și terorismul, necesită soluții inovatoare dincolo de limitele instituționale și disciplinare, iar în universitățile de top din întreaga lume s-au înființat școli, departamente, institute și programe de politici publice pentru a aborda aceste probleme globale provocări. Cu potențiale substanțiale în domeniile științei, ingineriei, afacerilor și managementului, precum și în domeniile științifice cantitative, divizia de politică publică (PPOL) și Institutul de Politici Publice (IPP) sunt stabilite pentru a dezvolta politica publică ca o zonă strategică emergentă prin promovarea unei colaborări strânse în cadrul diferitelor discipline și pentru a contribui mai mult la dezvoltarea politicilor în domenii cheie de politici atât la nivel local, cât și la nivel global.

Programul își propune să dezvolte programe unice interdisciplinare postuniversitare pentru a oferi o pregătire riguroasă în cercetarea politicilor privind o gamă largă de domenii politice, cum ar fi politica de mediu / socială / economică, inovare și tehnologie care să răspundă nevoilor și cerințelor profesionale ale societății.

Doctor în politică publică

Programul de Doctorat în Politici Publice oferă o pregătire riguroasă în cercetarea în domeniul politicilor publice pentru studenții cu experiență academică care aspiră să urmeze o carieră în cercetarea și predarea politicii. Având în vedere amploarea și profunzimea expertizei facultăților de cercetare din cadrul departamentelor și școlilor din HKUST , elevii din programul de politici publice vor avea oportunitatea de a se specializa în unul din următoarele patru domenii politice: politica științei, tehnologiei și inovării, politica de mediu și durabilitatea; schimbările sociale și politica publică și politica de dezvoltare a Chinei.

Foci de cercetare

Următoarele zone sunt principalele focare ale diviziei:

  • Politica în domeniul științei, tehnologiei și inovării
  • Politica de mediu și durabilitatea
  • Modificări sociale și politică publică
  • Politicile de dezvoltare ale Chinei

Pentru a facilita cercetarea interdisciplinară, studenții înscriși în Program vor fi co-supravegheați de către membrii facultății din cadrul Diviziei care au fost numiți în comun cu alte școli.

img 2

Informațiile despre program pentru 2020/21 sunt acum gata la

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

Candidații care doresc admiterea la un program de doctorat ar trebui să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență cu o evidență dovedită a performanței remarcabile de la o instituție recunoscută; sau a prezentat dovezi ale muncii satisfăcătoare la nivel postuniversitar, cu normă întreagă timp de cel puțin un an sau cu normă parțială timp de cel puțin doi ani.

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități *:

  • TOEFL-iBT 80 #
  • TOEFL-pBT 550
  • Testul revizuit cu hârtie revizuit TOEFL 60 (scoruri totale pentru secțiuni de citire, ascultare și scriere)
  • IELTS (modulul academic) Scor general: 6,5 și toate scorurile: 5,5

* Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.

# se referă la scorul total într-o singură încercare

Termenele de aplicare

Va rog, referiti-va la

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World Univ ... Citeste mai mult

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World University Rankings (2018), HKUST offers a wide selection of research postgraduate studies in Science, Engineering, Business and Management, Humanities and Social Science, Environmental Studies, and Public Policy leading to the Master of Philosophy (MPhil) and the Doctor of Philosophy (PhD) degrees. All programmes are taught in English. Citește mai puţin