Provocările politice globale, cum ar fi îmbătrânirea, schimbările climatice, crizele economice și terorismul, necesită soluții inovatoare dincolo de limitele instituționale și disciplinare, iar în universitățile de top din întreaga lume s-au înființat școli, departamente, institute și programe de politici publice pentru a aborda aceste probleme globale provocări. Cu potențiale substanțiale în domeniile științei, ingineriei, afacerilor și managementului, precum și în domeniile științifice cantitative, divizia de politică publică (PPOL) și Institutul de Politici Publice (IPP) sunt stabilite pentru a dezvolta politica publică ca o zonă strategică emergentă prin promovarea unei colaborări strânse în cadrul diferitelor discipline și pentru a contribui mai mult la dezvoltarea politicilor în domenii cheie de politici atât la nivel local, cât și la nivel global.

Programul își propune să dezvolte programe unice interdisciplinare postuniversitare pentru a oferi o pregătire riguroasă în cercetarea politicilor privind o gamă largă de domenii politice, cum ar fi politica de mediu / socială / economică, inovare și tehnologie care să răspundă nevoilor și cerințelor profesionale ale societății.

Doctor în politică publică

Programul de Doctorat în Politici Publice oferă o pregătire riguroasă în cercetarea în domeniul politicilor publice pentru studenții cu experiență academică care aspiră să urmeze o carieră în cercetarea și predarea politicii. Având în vedere amploarea și profunzimea expertizei facultăților de cercetare din cadrul departamentelor și școlilor din HKUST , elevii din programul de politici publice vor avea oportunitatea de a se specializa în unul din următoarele patru domenii politice: politica științei, tehnologiei și inovării, politica de mediu și durabilitatea; schimbările sociale și politica publică și politica de dezvoltare a Chinei.

Foci de cercetare

Următoarele zone sunt principalele focare ale diviziei:

  • Politica în domeniul științei, tehnologiei și inovării
  • Politica de mediu și durabilitatea
  • Modificări sociale și politică publică
  • Politicile de dezvoltare ale Chinei

Pentru a facilita cercetarea interdisciplinară, studenții înscriși în Program vor fi co-supravegheați de către membrii facultății din cadrul Diviziei care au fost numiți în comun cu alte școli.

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

Solicitanții care solicită admiterea la un masterat trebuie să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență de la o instituție recunoscută sau o calificare echivalentă aprobată;

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • Testul testului 60 livrat cu hârtie revizuit de TOEFL (scoruri totale pentru secțiunile de citire, ascultare și scriere)
  • IELTS (modul academic) Scorul general: 6.5

* Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.

iii. Informații suplimentare pentru solicitanți

Solicitanții trebuie să posede o diplomă de licență în orice domeniu cu performanțe academice puternice, în special în cursuri analitice și sunt foarte recomandate să aibă un scor satisfăcător GMAT sau GRE.


Termen limita

Pentru detalii, consultați http://pg.ust.hk/programs ("Application").

Program predat în:
Engleză

Vezi 36 mai multe cursuri de la The Hong Kong University of Science and Technology »

Ultima actualizare February 6, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
42,100 HKD
Deadline
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date