Doctor în psihologia clinică

Generalități

Programul de descriere

Doctor în psihologie clinică, psy.D. - Statesboro

Cerințe de grad: 114-124 Ore de credit

Avem peste 900 de studenți care urmează studii superioare de licență și peste 60 de studenți absolvenți înscriși în programe de master sau doctorat. La nivel de licență, 700 de studenți sunt înscriși în gradul BS în campusul nostru Statesboro, iar 200 de studenți sunt în programele de licență BA sau BS din campusul nostru Armstrong din Savannah, care oferă și un certificat în Analiza Comportamentului Aplicat.

Majorii învață cunoștințele fundamentale ale psihologiei, explorând lățimea cercetării domeniului prin traseele noastre complete (Statesboro) sau experimentale (Armstrong). Noua noastră pistă de neuroștiință oferă studenților BS de la Armstrong șansa de a înțelege conexiunile psihologiei cu biologia și chimia.

BA la campusul Armstrong oferă studenților o minoră care își completează obiectivele educaționale și de carieră. Studenții părăsesc programul nostru de licență cu o înțelegere fundamentală a științei psihologice și a aplicației sale, inclusiv analiza datelor, scrierea și gândirea critică. Cu aceste abilități sunt pregătiți să intre în forța de muncă sau să urmărească studiile absolvenților în psihologie sau domenii conexe.

Studenții absolvenți din programul nostru de MS experimentale câștigă mai multă profunzime în psihologie, deoarece se angajează în cercetare sub supravegherea unui îndrumător al facultății. De asemenea, studenții au ocazia să învețe despre predarea psihologiei prin accentul nostru opțional de predare. Absolvenții programului de MS lucrează în sectorul public sau privat, sau urmează o diplomă de doctorat.

Studenți absolvenți care urmăresc psy.D. în Psihologie Clinică se pregătesc să livreze terapie psihologică oamenilor din mediul rural. Învață abilități de ascultare și tehnici terapeutice în clasă și câștigă apoi experiență supravegheată practicând aceste tehnici cu clienții într-o varietate de setări ale comunității.

Institutul de cercetare în domeniul sănătății rurale combină oportunitățile de cercetare cu educația comunitară și educația. Absolvenții Psy.D. programul este pregătit să aplice pentru licență în statul Georgia.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Georgia Southern University is the state’s largest and most comprehensive center of higher education south of Atlanta. With 141 degree programs at the bachelor’s, master’s and doctoral levels, Georgia ... Citeste mai mult

Georgia Southern University is the state’s largest and most comprehensive center of higher education south of Atlanta. With 141 degree programs at the bachelor’s, master’s and doctoral levels, Georgia Southern has been designated a public Carnegie Doctoral/R2 institution and serves over 26,400 students from all 50 states, Washington D.C., and Puerto Rico as well as 102 nations Citește mai puţin
Statesboro , Savannah , Hinesville + 2 Mai mult Mai Puțin