Doctor în sisteme informatice de management

Kadir Has University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în sisteme informatice de management

Kadir Has University

Doctor în sisteme informatice de management (MIS)

Departamentul de sisteme informatice de management din cadrul Facultății de Inginerie și Științe Naturale de la Kadir Has University oferă acum cel de-al doilea program de doctorat din Turcia în domeniul sistemelor informatice de management începând cu toamna anului 2014. Programul este primul de acest gen oferit de un colegiu de inginerie decât una de afaceri.

De ce MIS?

"Să luăm în considerare câteva companii recent create pe plan mondial pentru un moment: Google, Facebook, Yahoo !, YouTube, Twitter, Amazon, eBay, LinkedIn, FourSquare, Alibaba etc.". Valoarea de piață a fiecăreia dintre aceste companii este măsurată în termeni de miliarde USD. Este o coincidență sau este noul mod de afaceri? Credem că răspunsul este cel mai târziu. Pe măsură ce progresăm în noua eră tehnologică, multe lucruri care se referă la viața noastră se vor schimba dramatic dacă ne place sau nu. Unele dintre aceste schimbări sunt: modul de a face afaceri, viața socială, divertismentul, comunicarea, comercializarea, medicina, designul de droguri, educația, relațiile cu clienții, planificarea resurselor, logistica etc.

Astfel, "dacă sunteți cel care este interesat de Tehnologia Informației (IT) și aplicația sa în organizații și are interesul de a efectua cercetări, de a face o predare excelentă și de a ajuta la inventarea unui viitor centrat pe aplicarea IT-ului", atunci aveți o pasiune comună cu noi. Dă-te jos și dă-ne voie să vorbim. Acesta poate fi primul pas spre o carieră interesantă și promițătoare pentru tine!

Ce sunt sistemele informatice de management?

Facultatea MIS învață și studiază aplicarea, dezvoltarea și gestionarea sistemelor informatice în cadrul organizațiilor. Aceasta include studiul rețelelor sociale, cloud computing, consumarea IT, realitatea virtuală, sistemele de negociere, tehnologiile de colaborare, automatizarea birourilor, plățile electronice, sistemele informatice strategice, comerțul electronic, inteligența colectivă, telemedicina, piețele electronice, , metodele de dezvoltare a sistemelor, sistemele de planificare a resurselor întreprinderii, implementarea sistemelor, adoptarea și difuzarea, computerele mobile și multe altele. Tehnologiile și sistemele informatice pe care le predăm și cercetăm transformă viața oamenilor, locurile de muncă și, după industrie, modelele de afaceri, produsele, lanțurile de aprovizionare și canalele de distribuție.

Suntem de asemenea interesați de implicațiile acestor tehnologii pentru oameni și pentru societate; confidențialitatea datelor personale, dependența de infrastructură, securitatea, protecția proprietății intelectuale și stresul legat de IT captează interesul facultății MIS. La fel și implementările politice ale Internetului, evoluția domeniului și tehnologia informației în țările în curs de dezvoltare. Și asta este doar azi! Este unul dintre cele mai dinamice domenii; zona în care teza ta se va concentra în câțiva ani poate că nu a fost chiar concepută de astăzi.

Unele motive pentru a lua în considerare un doctorat în MIS de la Kadir Has University

 • Primul program de doctorat MIS oferit de o universitate de inginerie din țară,
 • Proiecte active de cercetare în sistemele informatice de sănătate, social media, managementul inovației, sisteme de întreprindere, adoptarea de tehnologii, date mari și infrastructură cibernetică și cloud computing
 • Experiența de cercetare într-o varietate de tradiții, cum ar fi metodele experimentale, știința designului, exploatarea datelor și aplicațiile sale, analiza econometrică și cercetarea calitativă a cazurilor, mediile sociale, sistemele mobile, guvernanța datelor și proiectarea și gestionarea sistemelor informatice
 • Publicații în reviste de conducere pe mai multe discipline, inclusiv toate revistele importante de sisteme informatice
 • Rețele de facultate cu cercetători internaționali ai MIS, inclusiv țările nord-americane și europene.

Scopul

În plus față de aprofundarea cunoștințelor despre sistemele informatice, vi se va oferi posibilitatea de a dezvolta abilitățile de cercetare și mentalitatea necesară pentru a fi un savant de succes la universități de vârf și institute de cercetare, precum și organizații guvernamentale sau de afaceri. În seminariile noastre, precum și pe cele pe care le veți lua în alte discipline, veți învăța despre metodele de cercetare, abordările de analiză a datelor și teorii care sunt aplicabile cercetării dumneavoastră. Veți câștiga, de asemenea, expertiza și experiența de predare necesare.

Durata studiilor

Majoritatea studenților au nevoie de cel puțin patru ani pentru a finaliza gradul de doctorat, inclusiv pregătirea tezei și apărarea. În mod normal, veți avea nevoie de doi ani de cursuri formale. După ce ați terminat cursul, trebuie să fi trecut examenul complet și să prezentați o propunere de teze până la sfârșitul celor trei ani. Universitatea așteaptă de la dvs. o limită globală de șase ani, până la finalizarea tuturor cerințelor de doctorat.

Cerințe de absolvire

Pentru a obține un doctorat KHAS în MIS, trebuie:

 • cursuri complete în disciplinele de bază (21 de credite)
 • satisface cerințele de teren din aria de specializare (9 credite)
 • trece examenele cuprinzătoare în domeniul specializării
 • propune și completează o teză care este acceptabilă pentru comitetul de disertație al elevului
 • apăra disertația în fața unei comisii de examen universitar.

Ce pot face cu un sistem de management al informatiilor?

Absolvenții cu doctorat în SIV găsesc deseori locuri de muncă ca analiști de sisteme sau ca ofițeri tehnici șefi; posturile de ofițer de informare, cunoscute și sub numele de manageri de sisteme informatice și de informare, sunt o altă posibilitate. Profesioniștii din aceste poziții manageriale lucrează împreună pentru a se asigura că o afacere alege tehnologiile de management adecvate pentru sarcina la îndemână și că utilizează cele mai eficiente modalități de a le implementa. O altă opțiune pentru absolvenții de doctorat este de a preda MIS la nivel de absolvent sau de a efectua cercetări în proiectarea de noi sisteme informaționale. Există un total de 19 universități cu programe de licență în domeniul MIS și informatică de afaceri în Turcia. Există foarte multe posturi vacante în posturile academice ale MIS. Este foarte probabil ca, la sau aproape de absolvire, să obțineți o ofertă de poziție academică.

Unele domenii de studiu pentru MIS

Dezvoltarea sistemelor, utilizarea strategică a tehnologiei informației, comerțul electronic, luarea deciziilor comportamentale, modelarea bazelor de date, determinarea cerințelor informaționale, proiectarea rețelelor de telecomunicații și a rețelelor, sistemele adaptive bazate pe cunoaștere și problemele economice din domeniul tehnologiei informației.

Programul de doctorat MIS este conceput pentru a permite o flexibilitate maximă pentru doctoranzi pentru a-și continua interesele de cercetare. Cursurile includ seminarii de doctorat, metode de cercetare și cursuri de analiză a datelor, cursuri de pregătire și, pentru studenți fără ISM sau medii de afaceri, fundație MIS și cursuri de afaceri.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare May 17, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
20,000 USD
Programe de doctorat - Plata în 3 tranșe: 20.000 $
Locations
Turcia - Istanbul, Istanbul
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Aug. 31, 2022
Dates
Sept. 2019
Turcia - Istanbul, Istanbul
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Aug. 31, 2022