Citește Descrierea Oficială

Departamentul de Sisteme Informatice de Management din cadrul Facultății de Inginerie și Științe Naturale de la Kadir Has University oferă acum al doilea doctorat din Turcia. program în Management Information Systems începând cu toamna 2014. Programul este primul de acest gen, care este oferit de un colegiu de inginerie, mai degrabă decât unul de afaceri.


De ce MIS?

"Să luăm în considerare câteva companii recent create pe plan mondial pentru o clipă: Google, Facebook, Yahoo !, YouTube, Twitter, Amazon, eBay, LinkedIn, FourSquare, Alibaba etc.". Valoarea de piață a fiecăreia dintre aceste companii este măsurată în termeni de miliarde USD. Este o coincidență sau este noul mod de afaceri? Credem că răspunsul este mai târziu. Pe măsură ce progresăm în noua epocă tehnologică, multe lucruri privind viața noastră se vor schimba dramatic dacă ne place sau nu. Unele dintre aceste schimbări sunt modul de a face afaceri, viața socială, divertismentul, comunicarea, comercializarea, medicina, designul de droguri, educația, relațiile cu clienții, planificarea resurselor, logistica etc.

Astfel, "dacă sunteți cel care este interesat de Tehnologia Informației (IT) și aplicația sa în organizații și are interesul de a efectua cercetări, de a face o predare excelentă și de a ajuta la inventarea unui viitor centrat pe aplicarea IT-ului", atunci aveți o pasiune comună cu noi. Dă-te jos și dă-ne voie să vorbim. Acesta poate fi primul pas spre o carieră interesantă și promițătoare pentru tine!


Ce sunt sistemele informatice de management?

Facultatea MIS învață și studiază aplicarea, dezvoltarea și gestionarea sistemelor informatice în cadrul organizațiilor. Aceasta include studiul rețelelor sociale, cloud computing, consumarea IT, realitatea virtuală, sistemele de negociere, tehnologiile de colaborare, automatizarea birourilor, plățile electronice, sistemele informatice strategice, comerțul electronic, inteligența colectivă, telemedicina, piețele electronice, , metodele de dezvoltare a sistemelor, sistemele de planificare a resurselor întreprinderii, implementarea sistemelor, adoptarea și difuzarea, computerele mobile și multe altele. Tehnologiile și sistemele informatice pe care le predăm și cercetăm transformă viața oamenilor, locurile de muncă și, după industrie, modelele de afaceri, produsele, lanțurile de aprovizionare și canalele de distribuție.

Suntem de asemenea interesați de implicațiile acestor tehnologii pentru oameni și pentru societate; confidențialitatea datelor personale, dependența de infrastructură, securitatea, protecția proprietății intelectuale și stresul legat de IT captează interesul facultății MIS. La fel și implementările politice ale Internetului, evoluția domeniului și tehnologia informației în țările în curs de dezvoltare. Și asta este doar azi! Este unul dintre cele mai dinamice domenii; zona în care teza ta se va concentra în câțiva ani poate că nu a fost chiar concepută de astăzi.


Unele motive pentru a lua în considerare un doctorat în MIS de la Kadir Has University

 • Primul MIS Ph.D. program oferit de o universitate de inginerie în națiune,
 • Proiecte active de cercetare în sistemele informatice de sănătate, social media, managementul inovației, sisteme de întreprindere, adoptarea de tehnologii, date mari și infrastructură cibernetică și cloud computing
 • Experiența de cercetare într-o varietate de tradiții, cum ar fi metodele experimentale, știința designului, exploatarea datelor și aplicațiile sale, analiza econometrică și cercetarea calitativă a cazurilor, mediile sociale, sistemele mobile, guvernanța datelor și proiectarea și gestionarea sistemelor informatice
 • Publicații în reviste de conducere pe mai multe discipline, inclusiv toate revistele importante de sisteme informatice
 • Rețele de facultate cu cercetători internaționali ai MIS, inclusiv țările nord-americane și europene.


Scopul

În plus față de aprofundarea cunoștințelor despre sistemele informatice, vi se va oferi posibilitatea de a dezvolta abilitățile de cercetare și mentalitatea necesară pentru a fi un savant de succes la universități de vârf și institute de cercetare, precum și organizații guvernamentale sau de afaceri. În seminariile noastre, precum și pe cele pe care le veți lua în alte discipline, veți învăța despre metodele de cercetare, abordările de analiză a datelor și teorii care sunt aplicabile cercetării dumneavoastră. Veți câștiga, de asemenea, expertiza și experiența de predare necesare.


Durata studiilor

Majoritatea studenților au nevoie de cel puțin patru ani pentru a finaliza gradul de doctorat, inclusiv pregătirea tezei și apărarea. În mod normal, veți avea nevoie de doi ani de cursuri formale. După ce ați terminat cursul, trebuie să fi trecut examenul complet și să prezentați o propunere de teze până la sfârșitul celor trei ani. Universitatea așteaptă de la dvs. o limită globală de șase ani, până la finalizarea tuturor cerințelor de doctorat.


Cerințe de absolvire

Pentru a obține o diplomă de licență KHAS în MIS, trebuie:

 • cursuri complete în disciplinele de bază (21 de credite)
 • satisface cerințele de teren din aria de specializare (9 credite)
 • trece examenele cuprinzătoare în domeniul specializării
 • propune și completează o teză care este acceptabilă pentru comitetul de disertație al elevului
 • apăra disertația în fața unei comisii de examen universitar.


Ce pot face cu un sistem de management al informatiilor?

Absolvenții cu doctorat în SIV se găsesc adesea locuri de muncă în calitate de analiști de sisteme sau ca ofițeri tehnici șefi; funcțiile de ofițer de informații, cunoscute și sub numele de manageri de sisteme informatice și informatice, sunt o altă posibilitate. Profesioniștii din aceste poziții manageriale colaborează pentru a se asigura că o afacere alege tehnologiile de management adecvate pentru sarcina la îndemână și că utilizează cele mai eficiente modalități de a le implementa. O altă opțiune pentru doctorat absolvenți este de a preda MIS la nivel de absolvent sau de a efectua cercetări în proiectarea de noi sisteme informaționale. Există un număr total de 19 universități cu programe de licență în MIS și informatică de afaceri din Turcia. Există multe locuri vacante în funcțiile academice ale MIS. Este foarte probabil ca, la sau aproape de absolvire, să obțineți o ofertă de poziție academică.


Unele domenii de studiu pentru MIS

Dezvoltarea sistemelor, utilizarea strategică a tehnologiei informației, comerțul electronic, luarea deciziilor comportamentale, modelarea bazelor de date, determinarea cerințelor informaționale, proiectarea rețelelor de telecomunicații și a rețelelor, sistemele adaptive bazate pe cunoaștere și problemele economice din domeniul tehnologiei informației.

Programul doctoral MIS este conceput pentru a permite o flexibilitate maximă pentru doctorat. elevii să își continue interesele de cercetare. Cursul include Ph.D. seminarii, metode de cercetare și cursuri de analiză a datelor, susținerea cursurilor de teren și, pentru studenții fără ISM sau mediul de afaceri, fundația MIS și cursuri de afaceri.

Informații privind instituția

Departamentul MIS a fost înființat oficial în 2013, în cadrul Școlii de Inginerie și Științe Naturale. Programul de absolvent al MIS, cu toate acestea, a fost înființat în 2008-2009 în cadrul Institutului de Știință și Inginerie ca unul dintre programele absolvent ale Departamentului de Tehnologii Informaționale. Primii absolvenți ai programului de absolvent al MIS au fost în anul școlar 2010-2011.

Calificarea acordată / Nivelul de calificare

După finalizarea cu succes a programului, studenții vor primi Master of Science în sistemele informatice de management (Cadrele de Calificări în Spațiul European al Învățământului Superior (QF-EHEA): Nivelul 2, Cadrul European al Calificărilor (EQF): Nivelul 7)

Cerințe de admitere

Solicitanții programului trebuie să dețină o diplomă de licență. diplomă în Inginerie, Scrisoare și Arte, Afaceri etc. și să fi înscris cel puțin 55 în secțiunea cantitativă a Personalului Academic și a Învățământului de Învățământ Postuniversitar (ALES) și 50 în examenul lingvistic al Consiliului Interuniversitar. Cerința de scor ALES nu este aplicabilă studenților străini. Examenele lingvistice internaționale (TOEFL, IELTS etc.) sunt acceptabile pentru toți solicitanții, în conformitate cu echivalențele impuse de regulamentul Consiliului pentru Învățământul Superior. Solicitanții care îndeplinesc aceste cerințe sunt intervievați în continuare (Informații detaliate: http: // www. KHAS .edu.tr)

Recunoașterea învățării anterioare

Elevii sunt obligați să finalizeze cu succes curriculumul acceptat de Senat corespunzător a 120 de credite ECTS în total; adică cursuri cu o medie minimă cumulativă a punctului de clasă de 2.50 / 4.00 și o teză a MS.

Cerințe de absolvire

Elevii sunt obligați să finalizeze cu succes curriculumul acceptat de Senat, care corespunde cu 240 de credite ECTS în total, cu o medie minimă cumulativă a punctului mediu de 3.00 / 4.00 și un doctorat. Teza.

Definiția programului

În programul de absolvent MIS, pe lângă subiectele de afaceri, cum ar fi contabilitatea de management, finanțe, vânzări, marketing, studenții sunt obligați să efectueze cercetări în analiza și proiectarea sistemului informatic. Securitatea calculatoarelor și sistemelor informatice, sistemele de suport decizional, protecția datelor, exploatarea datelor, e-commerce, sistemele de baze de date, tehnologiile web, cloud computing, tehnologiile mobile, social media și modul în care aceste subiecte afectează activitățile de afaceri.

Rezultatele programului

 1. Abilitatea de a înțelege și de a aplica știința, matematica, statistica, știința calculatoarelor și a managementului la un nivel avansat.
 2. Cunoștințe cuprinzătoare, profundă și amplă despre evoluțiile recente în sistemele informatice, știința managementului informatic.
 3. Abilitatea de a efectua cercetări prin atingerea și înțelegerea celor mai recente informații din domeniul său de specializare.
 4. Abilitatea de a efectua cercetări care are ca rezultat o contribuție originală la știință sau tehnologie dezvoltă o nouă metodă științifică sau un produs / proces tehnologic sau aplică o metodă cunoscută într-o zonă nouă.
 5. Abilitatea de a percepe, proiecta, aplica și încheia procese originale de cercetare independent; capacitatea de a gestiona aceste procese.
 6. Abilitatea de a contribui la literatura științifică la nivel internațional prin publicarea rezultatelor studiilor academice în mediile academice respectate.
 7. Abilitatea de a evalua evoluțiile științifice, tehnologice, sociale și culturale și de a le disemina respectând neutralitatea științifică și responsabilitățile etice.
 8. Abilitatea de a analiza, sintetiza și interpreta critic idei și de a dezvolta în sistemele de informatică, informatică și management.
 9. Abilitatea de a comunica la un nivel avansat în formă scrisă, orală sau vizuală cu specialiști în inginerie informatică și alte discipline sau cercuri mai largi; capacitatea de a folosi limba engleză la nivelul C1 al portofoliului lingvistic european.

Profiluri Profesionale ale Absolvenților

Absolvenții MIS sunt angajați în toate sectoarele, în toate sectoarele (cum ar fi sectorul bancar, telecomunicații, logistică, sănătate, management, turism etc.), în toate aspectele legate de afaceri, cum ar fi contabilitatea, managementul, finanțele și managementul tehnologiilor.

Accesul la studii ulterioare

După finalizarea cu succes a programului de absolvent, candidații pot aplica la programele de doctorat.

Chestionare de evaluare

Chestionarul de evaluare a chestionarului de curs și instructor Chestionarul de satisfacere a chestionarului de absolvire

Cooperare internationala

Programe de schimb cu diferite universități din America de Nord, Europa și Asia și programe ERASMUS (13 universități în nouă țări) (vezi http: // KHAS .edu.tr / ro / international2 / International-Programs / main-page.html)

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Kadir Has University »

Ultima actualizare February 7, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
12,000 USD
pe an.
Deadline
Aug. 2, 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
End Date
Aug. 31, 2023
Termen limită de aplicare
Aug. 2, 2019

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
Aug. 2, 2019
End Date
Aug. 31, 2023