Doctor în sisteme informatice

Generalități

Programul de descriere

is

Departamentul de Sisteme Informatice, Managementul Afacerilor (ISOM) consemnează două sisteme de management: Managementul Sistemelor Informaționale și Operațiunilor. Departamentul este recunoscut internațional pentru cercetarea sa autoritară și se situează printre Top 20 în lume și numărul 1 în regiunea Asia-Pacific, potrivit studiului realizat de Universitatea din Texas, la studiul Dallas (2009-2013) al revistelor președintelui ISOM: Cercetarea sistemelor informaționale, MIS trimestrial, Management Science și Operations Research.

Membrii facultății din divizia Information Systems (IS) se află în comitetele editoriale ale revistelor IS. Studenții noștri au plecat la posturi academice în Australia, Finlanda, Franța, Hong Kong, Olanda, Singapore, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Unii dintre ei sunt acum profesori full-time / profesori asociați și pe redacțiile revistelor IS de top.

Doctor of Philosophy (PhD) , program de studii în Information Systems (IS) alt = "este un grad de cercetare orientate , care are drept scop de a pregăti studenții pentru o carieră în cercetare și predare în universități, institute de cercetare, organizații guvernamentale sau de afaceri. Programul are un managementul tehnologiei, cu accent pe modelarea economică și cercetarea comportamentală în managementul, proiectarea, utilizarea și impactul socio-economic al tehnologiei informației asupra persoanelor, organizațiilor și societăților. Programul de doctorat alt = "este destinat să fie luat ca parte de urmărire a programului MPhil (IS).

Foci de cercetare

Cele două domenii cheie ale cercetării se concentrează în divizia IS = "ision sunt după cum urmează:

Cercetarea comportamentală: interesul nostru principal este să studiem managementul tehnologiei informației (IT) și utilizarea IT-ului în scopuri manageriale și organizaționale. Cercetarea noastră analizează mai mult decât doar sistemele tehnologice sau sistemele sociale - investighează fenomenele care apar atunci când cele două interacționează: exemplele includ interacțiunea om-calculator, acceptarea de către utilizatori a inovațiilor IT, strategia IT, comunitățile electronice, e-guvernarea, comerțul electronic și politica în domeniul telecomunicațiilor. să urmeze cursuri de psihologie, comportament organizațional, proiectare sondaj, proiectare experimentală, statutul multivariat = "istics, etc. Studenții potențiali cu abilități analitice excelente și competențe bune în Englalt =" ish sunt preferați.

Modelarea analitică și empirică: Economia a contribuit la bogăția teoretică și rigoarea metodologică a cercetării IS. Exemplele includ economia informației, economia comerțului electronic, modelele economice pentru impactul IT-ului asupra organizațiilor și piețelor și oferta și cererea de IT. Thalt = "este interdalt =" colaborarea în domeniul științific are potențialul de a ajuta la rezolvarea multor dificultăți. Este nevoie de cursuri în teoria jocurilor, organizarea industrială, teoria prețurilor, econometria etc. Studenții potențiali cu un fond academic cantitativ puternic sunt preferați.

is

Informațiile despre program pentru 2020/21 alt = "sunt acum gata la

Admalt = "cerințe de insiune

i. General Admalt = "Cerințe privind cerințele

Solicitanții care doresc admiterea = „emisiunea la un program de doctorat ar trebui să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență cu o evidență dovedită a performanței remarcabile de la o instituție recunoscută; sau a prezentat dovezi ale sataltului = „munca isfactivă la nivel postuniversitar pe un bazalt cu normă întreagă =” este de cel puțin un an, sau pe un bazalt part-time = ”este de cel puțin doi ani.

ii. Englalt = "ish Language Admalt =" cerințe de cerințe

Trebuie să îndepliniți Englalt = "ish Cerințe de limbă cu una dintre următoarele abilități de competență *:

  • TOEFL-iBT 80 #
  • TOEFL-pBT 550
  • TOEFL-Revalt = "ised Paper-Deliveryed Test 60" (scoruri totale pentru secțiuni Lectură, Lalt = "istening și Writing)
  • IELTS (modulul academic) Scor general: 6,5 și toate scorurile: 5,5

* Dacă prima dvs. limbă alt = "este Englalt =" ish, iar diploma de licență sau calificarea echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost Englalt = "ish, vi se va renunța la îndeplinirea celor de mai sus Englalt =" ish Language cerințe.

# se referă la scorul total într-o singură încercare

Termenele de aplicare

Va rog, referiti-va la

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World Univ ... Citeste mai mult

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World University Rankings (2018), HKUST offers a wide selection of research postgraduate studies in Science, Engineering, Business and Management, Humanities and Social Science, Environmental Studies, and Public Policy leading to the Master of Philosophy (MPhil) and the Doctor of Philosophy (PhD) degrees. All programmes are taught in English. Citește mai puţin