Doctor în sisteme informatice

The Hong Kong University of Science and Technology

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în sisteme informatice

The Hong Kong University of Science and Technology

Departamentul de Sisteme Informatice, Managementul Afacerilor (ISOM) consemnează două sisteme de management: Managementul Sistemelor Informaționale și Operațiunilor. Departamentul este recunoscut internațional pentru cercetarea sa autoritară și se situează printre Top 20 în lume și numărul 1 în regiunea Asia-Pacific, potrivit studiului realizat de Universitatea din Texas, la studiul Dallas (2009-2013) al revistelor președintelui ISOM: Cercetarea sistemelor informaționale, MIS trimestrial, Management Science și Operations Research.

Membrii facultății din divizia Information Systems (IS) se află în comitetele editoriale ale revistelor IS. Studenții noștri au plecat la posturi academice în Australia, Finlanda, Franța, Hong Kong, Olanda, Singapore, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Unii dintre ei sunt acum profesori full-time / profesori asociați și pe redacțiile revistelor IS de top.

Doctor of Philosophy (PhD) , program de studii în Information Systems (IS) alt = "este un grad de cercetare orientate , care are drept scop de a pregăti studenții pentru o carieră în cercetare și predare în universități, institute de cercetare, organizații guvernamentale sau de afaceri. Programul are un managementul tehnologiei, cu accent pe modelarea economică și cercetarea comportamentală în managementul, proiectarea, utilizarea și impactul socio-economic al tehnologiei informației asupra persoanelor, organizațiilor și societăților. Programul de doctorat alt = "este destinat să fie luat ca parte de urmărire a programului MPhil (IS).

Foci de cercetare

Cele două domenii cheie ale cercetării se concentrează în divizia IS = "ision sunt după cum urmează:

Cercetarea comportamentală: interesul nostru principal este să studiem managementul tehnologiei informației (IT) și utilizarea IT-ului în scopuri manageriale și organizaționale. Cercetarea noastră analizează mai mult decât doar sistemele tehnologice sau sistemele sociale - investighează fenomenele care apar atunci când cele două interacționează: exemplele includ interacțiunea om-calculator, acceptarea de către utilizatori a inovațiilor IT, strategia IT, comunitățile electronice, e-guvernarea, comerțul electronic și politica în domeniul telecomunicațiilor. să urmeze cursuri de psihologie, comportament organizațional, proiectare sondaj, proiectare experimentală, statutul multivariat = "istics, etc. Studenții potențiali cu abilități analitice excelente și competențe bune în Englalt =" ish sunt preferați.

Modelarea analitică și empirică: Economia a contribuit la bogăția teoretică și rigoarea metodologică a cercetării IS. Exemplele includ economia informației, economia comerțului electronic, modelele economice pentru impactul IT-ului asupra organizațiilor și piețelor și oferta și cererea de IT. Thalt = "este interdalt =" colaborarea în domeniul științific are potențialul de a ajuta la rezolvarea multor dificultăți. Este nevoie de cursuri în teoria jocurilor, organizarea industrială, teoria prețurilor, econometria etc. Studenții potențiali cu un fond academic cantitativ puternic sunt preferați.

Admalt = "cerințe de insiune

i. General Admalt = "Cerințe privind cerințele

Solicitanții care caută admalt = "insiune la o diplomă de master ar trebui să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență de la o instituție recunoscută sau o calificare echivalentă aprobată;

ii. Englalt = "ish Language Admalt =" cerințe de cerințe

Trebuie să îndepliniți Englalt = "ish Cerințe de limbă cu una dintre următoarele abilități de competență *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-Revalt = testul testului 60 livrat pe hârtie (scoruri totale pentru citire, Lalt = secțiunea de pregătire și scriere)
  • IELTS (modul academic)
    • Pentru 2019/20 Admalt = "isiuni: scor general: 6,5 și toate sub-scorurile: 5,5
    • Pentru 2018/19 Admalt = "issions: Scorul general: 6.0 și Toate sub-scorurile: 5.5

* Dacă prima dvs. limbă alt = "este Englalt =" ish, iar diploma de licență sau calificarea echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost Englalt = "ish, vi se va renunța la îndeplinirea celor de mai sus Englalt =" ish Language cerințe.


Termen limita

Pentru detalii, consultați http://pg.ust.hk/programs ("Application").

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare October 7, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 - 6 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
42,100 HKD
pe an
Information
Deadline
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Locations
Hong Kong - Hong Kong
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Hong Kong - Hong Kong
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Data terminării Contactează şcoala