AACSB Accredited

Departamentul de Sisteme Informatice va accepta aplicații pentru noi studenți în primăvara anului 2019 și în toamna anului 2018. Termenul limită de primire pentru primăvară este 31 octombrie 2018. 15 ianuarie 2018 este termenul limită pentru depunerea cererilor pentru toamnă.

Obiectivul doctoratului grad în Administrarea Afacerilor cu un mare în Sistemele Informatice este de a dezvolta oameni de știință cu o capacitate de a preda și desfășura activități de cercetare independente. Principalul accent în programul nostru este de a oferi formare în cercetarea științifică. Acest lucru se realizează printr-o combinație de cursuri riguroase și activități de cercetare. Cursul oferă cunoștințe fundamentale în diverse domenii ale sistemelor informatice și oferă perspective asupra unor teme de cercetare de interes pentru cercetătorii din Sistemul Informațional. Acesta include, de asemenea, cursuri privind metodologia de cercetare și tehnici de analiză a datelor. Elevii lucrează în strânsă colaborare cu membrii facultății de renume mondial, pe bază individuală, pe proiecte de cercetare care au implicații pe scară largă pentru industrie și economie. Elevii sunt încurajați să prezinte rezultatele cercetărilor în conferințe și să își publice rezultatele în reviste. Elevii au posibilitatea de a dobândi experiență de predare prin predarea independentă a uneia sau mai multor clase.

Avem o facultate de înaltă performanță recunoscută la nivel internațional pentru realizările sale de cercetare. Interesele lor de cercetare cuprind aspecte tehnice, manageriale și organizaționale care se ocupă de dezvoltarea, implementarea, utilizarea și impactul sistemelor de informare în organizațiile de afaceri, precum și în societate. Unele dintre domeniile de actualitate sunt: ​​cybersecurity, social media, date mari și analize avansate, text și date mining, sisteme inteligente de informare, computere mobile și decizii, IT IT, dezvoltare IT, managementul cunoștințelor organizaționale și altele. Va rugam sa vizitati paginile noastre de facultate pentru a afla mai multe despre interesele de cercetare ale membrilor facultatilor.

Solicitanții care au o diplomă în sisteme informatice, informatică sau un domeniu conex care aspiră să devină profesori universitari și cercetători sunt încurajați să se aplice.


Cerințe de admitere

Admiterea la doctorat Programul se bazează pe completarea cerințelor generale de admitere ale admiterilor universitare. Pentru doctorat program de admitere, un punctaj pe Graduate Management Admission Test (GMAT) sau Graduate Record Exam (GRE) și o înregistrare de nivel universitar și de master nivel academic sunt necesare. Elevii pentru care limba engleză nu este limba lor maternă trebuie să obțină un scor TOEFL de cel puțin 550. TOEFL nu poate fi renunțat, chiar și atunci când un student are o diplomă de masterat de la o universitate din SUA. Solicitanții internaționali care înregistrează scoruri sub nivelurile minime acceptabile pe partea verbală a examenelor de admitere pot fi admiși cu condiția să treacă un examen de competență în limba engleză sau un program complet de competențe în limba engleză a UT Arlington înainte de începerea cursurilor de absolvent. Solicitanții sunt încurajați să prezinte un rezumat cu aplicația lor, care evidențiază realizările profesionale și personale, abilitățile lingvistice, expertiza pe calculator și experiența de conducere. O declarație de scop care descrie contextul academic și de muncă al solicitantului, interesele de cercetare și motivele pentru care se aplică la doctoratul UTA. Programul este necesar ca parte a cererii.

Pentru luarea deciziilor de admitere se folosesc mai multe criterii. Măsurile cantitative includ un scor al GMAT sau GRE al candidatului și mediile punctului de clasă la cursurile de licență și de masterat, calculate conform Admiterilor Universitare. Nu se folosește nici o formulă, nici greutățile atribuite acestor factori. Nu există scoruri minime stabilite pentru GMAT sau GRE necesare pentru admitere și nu există scoruri cutoff pe mediile punctului de punctaj. Un scor standardizat de testare (GMAT sau GRE) nu este folosit ca singurul criteriu pentru decizia de admitere a unui solicitant.

Ph.D. deciziile de admitere sunt făcute de un comitet condus de coordonatorul principal de domeniu pentru piesa pe care un solicitant dorește să o specializeze (management, finanțe, etc.). Aceste comitete acordă de obicei atenție mai multor factori (obiective educaționale, scrisori de recomandare etc.) în plus față de valorile cantitative pentru a ajunge la o decizie. Toți studenții care doresc să aibă o cerere puternică pentru o doctorat sunt încurajați să obțină experiență de cercetare prin activități cum ar fi lucrul ca asistent de cercetare pentru un membru al facultății, scrierea unei teze de masterat și / sau prezentarea lucrărilor la conferințe academice. Performanțele puternice ale cursurilor în metodele de cercetare și statisticile avansate sunt, de asemenea, văzute pozitiv. Elevii care doresc să învețe mai multe despre procesul de admitere pentru o anumită zonă de administrare a afacerilor sunt încurajați să contacteze coordonatorul principal de domeniu pentru acea zonă.

Categorii de decizii de admitere

Un solicitant este admis necondiționat atunci când toți factorii care trebuie luați în considerare indică un potențial foarte mare pentru succesul academic ca student de doctorat în afaceri. Atunci când mai mulți factori indică o lipsă de potențial, admiterea va fi refuzată. Admiterea la probă nu este disponibilă pentru programul de doctorat.

O decizie provizorie de admitere poate fi acordată atunci când solicitantul îndeplinește criteriile pentru admiterea necondiționată, dar un punct de informare a solicitantului nu a fost primit de admiterea absolventului (de exemplu, scorurile oficiale ale testului nu au sosit). O decizie amânată poate fi luată atunci când dosarul unui solicitant nu este suficient de complet pentru a face o decizie de admitere sau respingere.


Taxe și taxe

Toamna anului 2018 de școlarizare nerezident și taxe

Toamna 2018 absolvent rezident de școlarizare și taxe


Studenții internaționali vor dori să depună documente / declarații financiare, deoarece depun și materiale de înscriere pentru admitere.

Formularul declarației financiare internaționale


Datele de prioritate a aplicației noastre sunt:

Toamna: 15 martie
Primăvară: 15 octombrie
Vara: 1 aprilie


Cererile sunt acceptate după data de prioritate publicată pentru fiecare termen, dar pentru o examinare garantată a admiterii, vă rugăm să trimiteți cererea și materialele asociate până la data de prioritate. Cu toate acestea, este important să se aplice cu mult timp înainte de data de începere planificată pentru a fi eligibil pentru oportunități de finanțare specifice programului, cum ar fi asistență și burse. Rețineți că timpii de procesare a aplicațiilor departamentale variază foarte mult și unele programe necesită aplicații cu până la un an în avans.

Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la University of Texas Arlington »

Ultima actualizare August 29, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
La zi
Price
10,126 USD
$ 10,126 pe semestru pentru nerezidenți (timp de 9 ore pe semestru). 4.577 dolari pe semestru pentru non-rezidenți (care durează 9 ore pe semestru).
Deadline
Contactează şcoala
application priority deadline
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
End Date
Dec 12, 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
End Date
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
End Date
Dec 12, 2019

Welcome Back!

India Study Abroad - Kunal Parashar

India Study Aboad - Siddharth Shah

Indian Study Abroad - Manaswini Kumar

Indian Study Abroad - Shruti Agrawal