Doctor De Minister

Oral Roberts University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor De Minister

Oral Roberts University

Doctorul a Ministerului (D.Min.) Este un grad profesional avansat conceput pentru a continua studiile de miniștri, astfel încât ele pot fi reînnoite spiritual și ce în ce mai eficient în ministerele lor mondiale. Scopul programului este de a ajuta miniștrii crească în înțelegeri și interpretări de slujire a Bisericii în ceea ce privește zonele biblice, teologice, istorice, etice și practice acestora. Elevii sunt provocați să dezvolte abilitățile lor ministeriale și a rafina și articuleze o teologie de minister în timp ce într-un cadru de minister. Un distinctiv al programului de doctorat este încercarea de a permite studenților să înțeleagă atât pozitive și aspectele problematice ale dimensiunilor carismatici de minister.

Cursurile sunt predate într-un format modular, astfel încât studenții să-și mențină pozițiile ministeriale existente, în timp ce urmăresc gradul. Elevii se întâlnesc în campus pentru un total de șase săptămâni pe o perioadă de doi ani pentru seminarii, ateliere de lucru și clinici de cercetare. Cu toate acestea, de cele mai multe studii / lucrării se face individual în stabilirea parohiei locale sau alte domeniul serviciilor.

O caracteristică a gradului este ca elevii să rămână într-un grup cohorta de colegii de clasă de-a lungul întregului experiența sala de clasă. Cohorta se menține permițând în același timp unele clase separate pentru cele două specializări - de slujire biserică și de conducere și de îngrijire pastorală și consiliere. Elevii din cele două specializări au mai multe clase, în comun și unele clase în zone separate de studiu. În fiecare sesiune, timp este petrecut cu grupul cohortă.

Obiectivele programului

Acest grad este conceput pentru a:

  • Extinde înțelegerea elevilor de teologie carismatic - Dezvoltarea în continuare a identității ministerial și viziune - Consolidarea conducere, administrare și abilitățile de consiliere pastorale - Invata pe subiecte, inclusiv pneumatologiei, de vindecare, de sănătate biserică și conducere
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este
Online
Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
23,734 USD
Locations
Statele Unite ale Americii - Tulsa, Oklahoma
Data începerii: Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Statele Unite ale Americii - Tulsa, Oklahoma
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Price
pe an.