Doctor al Ministerului (DMin) în Înțelepciunea Angajată

Generalități

Programul de descriere

Programul DMIN este deschis spre un spectru de discipline și interese. Scopul său este de a aborda o serie de probleme în aproape fiecare domeniu de interes uman și ecologic. Programul nostru de doctorat este dedicat să vă ajute să formați și să co-creați o nouă civilizație globală, astfel încât speciile umane să poată învăța să acționeze ca administratori responsabili și cu respect față de ecosistemul nostru planetar.

La fiecare nivel al procesului de doctorat, sunteți susținut de mentori și antrenori. Vi se va cere să urmați anumite cursuri de bază și veți avea libertatea de a proiecta restul programului dvs. în consultare cu mentorii dvs. și cu decanul studiilor absolvite.

Elevii pot alege cursuri din interiorul Ubiquity sau din afara Ubiquity. Aceasta înseamnă că, dacă există un curs pe care trebuie să-l luați, care este oferit prin altă instituție, sunteți liber să faceți acest lucru. Cursurile personale ale Ubiquity sunt, de asemenea, disponibile pentru creditul doctoral.

Pentru a vă înscrie la programul DMin, vă rugăm să scrieți la decanul de studii postuniversitare, Dr. Gyorgyi Szabo (g.szabo@ubiquityuniversity.org), care vă va contacta și va discuta despre aspirațiile dumneavoastră și potențialul Pathway . Toți doctoranții trebuie să furnizeze transcrieri ale educației anterioare și să scrie un eseu care să indice domeniul de cercetare pe care doresc să-l exploreze.

cerinţe

Studenții de doctorat trebuie să finalizeze patru cursuri de bază oferite de Ubiquity University , precum și să scrie o disertație de doctorat. Cursurile rămase pot fi preluate de la Ubiquity sau din altă parte ca cursuri specifice legate de domeniul de studiu ales.

4 cursuri de bază:

  • Disertație de scriere și metode de cercetare cu Dr. Gyorgyi Szabo (4 credite în persoană)
  • Cărți mari cu Dr. Jim Garrison și Dr. Gyorgyi Szabo (3 credite online)
  • Înțelepciunea la marginea de civilizație cu dr. Jim Garrison și alții (4 credite în persoană)
  • Ubiquity Chartres Academy, întâlnire anuală în Chartres, Franța (4 credite în persoană)

Vă rugăm să rețineți că înțelepciunea de la Cutting Edge of Civilization și Ubiquity Chartres Academy cursurile ar putea fi înlocuite cu o altă Ubiquity University oferită curs în curs de acord cu decanul studiilor absolvite.

Total: 15 credite

Cerințe de credit

36 de credite trebuie să fie completate de la cursuri plus 24 de credite obținute pentru disertație doctorală, în total 60 de credite.

Taxe și taxe

Total taxe și taxe pentru întregul program = 18.000 $ pentru 60 de taxe de credit (300 $ pe credit) *, taxă pentru disertație, taxă majoră pentru consilieri și taxă pentru examenul extern.

* Acest total pentru cursuri poate fluctua dacă cursurile sunt luate din afara Ubiquity ca studiu independent. Există o taxă de transfer de credit de 100 USD pe credit pentru toate cursurile luate în afara Ubiquity.

Cursurile personale vor include costuri de logistică (de exemplu pentru bord și cazare) care nu sunt incluse în costurile de mai sus.

Cerințele de admitere

  1. Studenții trebuie să aibă un master sau echivalența acestuia. O echivalență constă în formare documentată dincolo de o diplomă de licență, care este echivalentă în ore și cerințe la o masterat.
  2. Trebuie depusă o cerere completă de admitere a Ubiquity University .
  3. Elevii sunt încurajați să aparțină unei biblioteci de cercetare academică în zona în care trăiesc.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

How you personally develop, what gifts you bring into the world, and how effectively you bring these gifts to your community, are all critical to how our collective future will unfold. If you know you ... Citeste mai mult

How you personally develop, what gifts you bring into the world, and how effectively you bring these gifts to your community, are all critical to how our collective future will unfold. If you know you are here to help bring forth a new world, if you are drawn to cultivating your gifts within an open-minded, diverse learning community, if you are motivated by a question-led life and an exploration of mystery, then Ubiquity might be the right fit for you. Citește mai puţin
SUA Online , Chartres + 1 Mai mult Mai Puțin