Doctor al ministerului

Generalități

Programul de descriere

Doctorul de la Ministerul Acadia vă va ajuta prin:

  • Oferind oportunități de răcorire personală prin închinare, prietenie și încurajare în timp ce se află în campus, într-un frumos loc de retragere, cum ar fi Valea Annapolis din Nova Scotia.
  • Îmbogățind mintea și sufletul, mergând mai adânc prin studiul avansat al scripturilor și teologiei.
  • Îmbunătățirea vieții spirituale prin cursuri și însoțire în formarea spirituală.
  • Consolidarea competențelor dvs. de slujire și de conducere prin cursuri practice avansate de la practicanți.
  • Ajutându-vă să desfășurați cercetări de ultimă oră pentru a descoperi perspectivele pentru eficiența ministerului în secolul 21.

Vă invităm să vă alăturați la Acadia pentru a câștiga energia, abilitățile și adâncimea de care aveți nevoie pentru călătoria pe distanțe lungi în minister și pentru a vă îmbunătăți eficiența în calitate de lider creștin. Uitați-vă puțin timp și explorați acest site, apoi contactați-ne pentru a putea discuta despre modul în care vă putem ajuta în îndeplinirea chemării dvs. ca lider al ministerului pentru lumea de astăzi.

De ce să alegeți experiența Acadia DMin?

Accesibilitate: Înțelegem presiunile asupra finanțelor familiei în casele ministerului. Facem tot ce ne stă în putință pentru a vă menține nivelul scăzut de școlarizare și pentru a vă oferi sprijin generos pentru bursă pentru a vă ajuta să vă atingeți diploma de doctorat.

Flexibilitate: oferindu-vă posibilitatea de a studia până la două studii directe, vă puteți concentra studiile într-o zonă de interes personal. Supervizorul tău pentru astfel de studii direcționate și teza ta ar putea fi din cadrul facultății Acadia, din contextul tău denominațional sau dintr-un alt învățat / practicant localizat oriunde în lume. În plus, puteți discuta cu echipa DMin în cazul în care schimbări semnificative de viață sau de minister înseamnă că aveți nevoie de o mică flexibilitate și grație în adaptarea ritmului programului.

Prioritate: Avem mare respect față de Scriptură și teologie și le privim ca fundamentale pentru tot ceea ce facem în viață și în slujire. Solicităm tuturor studenților de la DMin să urmeze două cursuri de studii biblice și două cursuri de teologie. Credem că un astfel de studiu la nivel înalt este esențial pentru studiile doctorale în practica ministerului.

Diversitate: corpul nostru student și facultatea reprezintă mai mult de 20 de denominațiuni și multe vocații diferite ale ministerului. Elevii din Canada, SUA și alte câteva țări aleg să studieze la Acadia și se simt bineveniți aici. La Acadia, veți construi prietenii cu instructori și colegi de studenți dintr-o varietate de medii, care vă vor îmbogăți experiența de învățare colegială.

Calitate: Avem instructori excelenți cu o preocupare atât pentru rigoarea academică, cât și pentru cercetarea aplicată. Prin cursurile noastre, vă vom provoca să îmbinați adâncimea intelectuală substanțială cu un studiu care este practic și util în viața și slujirea voastră.

Vitalitate: Valorim atât reînnoirea personală, cât și angajamentul misiunii. La Acadia, aveți ocazia să vă întăriți spiritualitatea și ucenicia printr-o formare spirituală, capete săptămânale, ore de rugăciune de clasă, precum și prin mentoratul unui mentor condus de o slujbă. Dacă dorești să studiezi într-un mediu care susține abordări creative și proaspete ale slujirii Evangheliei pentru a avansa astăzi împărăția lui Dumnezeu, te vei simți acasă la Acadia.

Accesibilitate: Wolfville, la o oră de la Halifax Stanfield Airport, este o locație ușor accesibilă pentru zboruri internaționale. Halifax are legături frecvente cu Londra, Boston, New York, Chicago, Montreal, Ottawa, Toronto și o serie de alte centre importante.

Universitatea: Ca un seminar afiliat cu una dintre cele mai apreciate universități din Canada, puteți câștiga un grad pe care colegii dumneavoastră îl vor respecta și familia ta. Prin numeroasele noastre baze de date electronice, reviste, cărți și parteneriate cu alte biblioteci importante din Canada și dincolo de acestea, puteți accesa sute de mii de resurse de oriunde locuiți. Acest cadru academic întărește abilitățile de cercetare și scris, astfel încât să le puteți aplica în contextul dvs. unic.

Prezentare generală a programului

110212_program.png

teză

Unul dintre aspectele cele mai îmbogățitoare ale Acadia DMin este oportunitatea de a se implica în cercetări semnificative într-o anumită zonă de interes. Din moment ce DMIN este o diplomă de masterat în domeniul ministerului, teza dvs. se va concentra pe o arie de lucrare practică. Practic, orice domeniu de interes din domeniul serviciului creștin poate fi găzduit.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Acadia Divinity College (ADC) is on the campus of one of Canada’s oldest and most respected liberal arts universities in Canada, Acadia University. As the official seminary of the Canadian Baptists of ... Citeste mai mult

Acadia Divinity College (ADC) is on the campus of one of Canada’s oldest and most respected liberal arts universities in Canada, Acadia University. As the official seminary of the Canadian Baptists of Atlantic Canada (CBAC) and the Faculty of Theology for Acadia University, ADC has a distinguished history of equipping Christians for full-time and volunteer ministry in Canada and the world. Citește mai puţin