Doctor de diplomație (DDipl)

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Acest curs reunește cele mai bune practici în învățarea academică și în expertiza profesională.

O caracteristică unică a aspectelor față-în-față și practice ale cursului sunt seminariile de weekend, care vă maximizează oportunitățile de a discuta problemele-cheie și de a vă oferi o livrare flexibilă. Setul de module include simulări diplomatice și exerciții de negociere, care pot fi luate și à la carte.

DDipl este alcătuită din două părți. Studenții cu normă întreagă se pot aștepta să finalizeze gradul în trei până la patru ani. Partea învățată a cursului va dura doi ani universitari dacă sunteți un student cu normă întreagă. În ultimul an (cu opțiunea de a aplica pentru o prelungire de un an), candidații de doctorat vor completa o teză în termen de aproximativ un an. Această teză vă va permite să reflectați asupra problemelor pertinente ale diplomației în lumina teoriei și a cunoștințelor conceptuale pe care le-ați dobândit pe parcursul gradului dumneavoastră - precum și prin cercetarea dvs. independentă.

Cei mai mulți profesioniști care lucrează pot alege un studiu cu frecvență redusă pentru acest grad. Dacă alegeți Pathway gradul part-time, finalizarea DDipl va dura proporțional mai mult.

Top motive pentru a studia cu noi

# 1 Acesta este primul doctorat profesionist de diplomație în Europa

# 2 Puteți avea flexibilitatea de a combina studiul cu o carieră internațională ocupată

# 3 Curs combină în mod unic rigoare academică cu cerințele diplomației în practică

Învățare flexibilă

Dacă sunteți interesat în studierea unui modul din acest curs, certificatul postuniversitar sau diploma postuniversitară, atunci vă rugăm să trimiteți un e-mail la admitere universitare pentru a discuta cursul de studiu.

Cercetare

În REF2014, Stirling a fost plasat pe locul 6 în Scoția și pe locul 45 în Marea Britanie, aproape trei sferturi din activitatea de cercetare fiind evaluată fie ca fiind lider mondial sau excelent la nivel internațional.

Detaliile Cursului

Obișnuită pentru toate doctoratele profesionale este finalizarea unei lucrări originale de cercetare. Doctorul studenților Diplomație va elabora o teză de 40.000-60.000 de cuvinte (maximum).

Teza dvs. va fi de așteptat să aducă o contribuție originală la cunoaștere și va fi judecată de dovezile convingătoare pe care le oferă o bursă și cercetare competente și independente, lectură largă și critică și o abilitate de a lega cunoștințele academice cu interesele profesionale. Trebuie să depuneți teza de doctorat pentru examen în perioada maximă de studiu și să urmați o examinare orală asupra tezei și a subiectelor conexe. Puteți depune o teză revizuită o singură dată pentru examinare.

învățământ

Modulele vor fi livrate în cadrul seminariilor de weekend. Acestea necesită o cantitate semnificativă de pregătire și studiu independent.

Evaluare

Modulele sunt evaluate atât prin intermediul unui eseu privind studiile de caz selectate, cât și prin lucrări de politici scurte sau prin bloguri care aplică concepte și teorii la scenarii de viață reală.

Director de curs

Profesorul Holger Nehring

44 (0) 1786 467590

holger.nehring@stir.ac.uk

Taxe - 2018/2019

  • £ 49,990
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Citește mai puţin