Despre

Gândirea culturală, socială și politică majoră în doctorat Programul are un caracter interdisciplinar și se bazează pe un model de învățare cohorta care promovează un mediu de angajare interdisciplinară și de schimb, de cercetare, de mentorat la egal la egal, de colaborare între un grup mic de elevi, într-o experiență de învățare bazată pe echipă. Obiectivele academice generale ale programului sunt de a accentua gândirea socială, culturală și politică și de a institui instrumentele intelectuale și practice necesare pentru a lucra cu succes cu partenerii comunității și cu agențiile pentru a facilita schimbarea socială. Elevii care au absolvit Masteratul în gândirea culturală, socială și politică sunt experți instruiți, care demonstrează un mozaic de abilități profesionale (de exemplu, predare, recenzii, prezentări, gândire critică etc.) și competențe de cercetare. Absolvenții sunt capabili să producă cercetări noi, relevante și riguroase, care contribuie semnificativ și substanțial la cunoașterea interdisciplinară.

Gândirea culturală, socială și politică este bazată pe teze și solicită studenților să completeze orele de 9,0-18 ore de credit de cursuri de semestru absolvent și o teză. O listă a cursurilor necesare pentru acest master este prezentată în Calendarul de studii postuniversitare și în Catalogul de cursuri.

Acest program este foarte teoretic și interdisciplinar în natură și destinat să solul elevilor într-un corp de teorii critice și metodologii critice. În cadrul granițelor disciplinare, gândirea culturală, socială și politică subliniază angajamentul critic al ideilor și manifestarea lor în schimbarea contextelor culturale, sociale și politice.

Principalele rezultate ale învățării programului sunt

  • Expertiză vastă și înțelegere avansată a cadrelor teoretice legate de gândirea culturală, socială și politică, cum ar fi feminismul, poststructuralismul, postmodernismul, postcolonialismul și teoria critică.
  • Expertiză vastă și cunoștințe avansate în domeniul interdisciplinar al gândirii culturale, sociale și politice. Temele de cercetare nu sunt constrânse, dar sunt susceptibile de a include astfel de probleme, probleme și concepte precum genul, rasa, clasa, dizabilitatea, sexualitatea, egalitatea, cetățenia, justiția, puterea și rezistența.
  • Expertiză complexă și înțelegere avansată a metodologiei și metodei pertinente pentru gândirea culturală, socială și politică, cum ar fi materialismul istoric și stăpânirea metodelor aplicabile, cum ar fi analiza discursului, etnografia și interviul.
  • Expertiză vastă și capacitate avansată de a propune, proiecta, prezenta și difuza cercetări originale și relevante în domeniul interdisciplinar al gândirii culturale, sociale și politice.

Ph.D. Programul este administrat central de către Școala de Studii Universitare, mai degrabă decât de către departamente sau facultăți individuale.

Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la University of Lethbridge »

Ultima actualizare September 4, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
48 luni
Price
40,212 CAD
Internațional: 40.212 dolari. Cetățeni canadieni și rezidenți permanenți: 19.766 dolari.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date