Doctorand (Școala de Management)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Programul nostru de doctorat oferă atât oportunități de cercetare full-time și part-time într-o serie de domenii de afaceri și de management.

Veți efectua cercetări sub supravegherea facultății noastre internaționale, cu experiență și înaltă angajare. În afară de a fi supravegheați de doi cercetători bine stabiliți, veți participa la cursuri de cercetare care vă oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a proiecta și efectua cercetări riguroase.

Vă încurajăm și vă sprijinim pentru pregătirea și prezentarea lucrărilor la conferințe și reviste academice. De asemenea, vă încurajăm să vă angajați în activități didactice care vă permit să obțineți o experiență valoroasă în învățământul superior și să vă pregătiți pentru piața forței de muncă.

După finalizare, veți deveni un cercetător independent cu abilitatea de a urmări diverse oportunități de carieră în mediul academic, instituții de cercetare sau consultanță în management.

90% dintre absolvenții noștri au preluat funcții în UK / instituții de cercetare și cercetare internaționale sau organizații de consultanță după finalizarea unui doctorat.

Acreditare profesională

Suntem mândri că suntem într-un grup de elită de școli de afaceri pentru a organiza acreditările triple ale Equis, AMBA și AACSB, denumite adesea "Triple Crown".

Clasamente

University of Bradford este clasată pe locul 301-400 în lume pentru afaceri și economie în clasamentul universitar de 2019 de ani în învățământul superior.

Cerințe de intrare

Toți candidații trebuie să îndeplinească una dintre următoarele condiții:

 • Un bun onorează diploma de licență din Marea Britanie (o onoare din prima sau superioară clasa a doua) sau calificări echivalente.
 • Un masterat în management sau subiecți înrudiți cu note medii de 60% sau echivalent.
 • O calificare profesională sau un standard de grad obținut prin examinare.

Limba engleză

Toți candidații a căror limbă maternă nu este engleza trebuie să îndeplinească una dintre cerințele noastre de limbă engleză specificate mai jos:

 • IELTS: un scor minim de 6,5, fără un subtest mai mic de 6,5.
 • Testul TOEFL pe Internet: un rezultat general al testului de 94 (scorurile minime se aplică pentru fiecare subtest)

Rețineți că scorul de testare în limba engleză are doar o perioadă de valabilitate fixă de doi ani. Dacă nu aveți un scor de test în limba engleză, vă rugăm să indicați data la care veți lua testul de limba engleză în aplicația dvs.

Dacă nu îndepliniți cerințele IELTS, puteți lua un curs de limba engleză pre-sesiune University of Bradford .

Ce veți studia

Candidații pentru gradul de doctor în filosofie efectuează cercetări independente sub forma unei teze de doctorat care răspunde rezultatelor învățării premiului.

Primul an: o etapă de formare în cercetare

În cursul primului an (sau primii doi ani pentru studenții cu fracțiune de normă), toți doctoranții se angajează să învețe modulele de Cercetare Metode ca bază a dezvoltării lor ca cercetător profesionist. Instruirea are scopul de a vă ajuta să vă dezvoltați cercetarea, atât conceptual cât și operațional, și să vă gestionați eficient proiectul.

Toți elevii studiază aceste module în săptămânile de predare bloc.

Al doilea / al treilea an: stadiul proiectului de cercetare doctorală

Începând cu cel de-al doilea an încoace (sau al treilea an dacă sunteți part-time) vă veți concentra pe proiectul dvs. de cercetare. Aceasta implică de obicei:

 • Efectuarea revizuirii literaturii.
 • Dezvoltarea instrumentelor de cercetare.
 • Realizarea lucrărilor de teren și colectarea datelor.
 • Analiza datelor.
 • Interpretarea constatărilor.

În cel de-al doilea an (sau al treilea an, dacă lucrați cu jumătate de normă), trebuie, de asemenea, să treceți printr-o revizuire oficială a progresului și acest lucru vă solicită să prezentați un raport de progres și să prezentați panoului de examinare o propunere de cercetare complet dezvoltată. După examinare, înregistrarea dumneavoastră la doctorat va fi confirmată (sau veți fi transferat la programul MPhil dacă progresul dvs. nu este satisfăcător).

Anul final: etapa de scriere

Vei trece la stadiul de scriere în ultimul an. Toți studenții de cercetare ar trebui să își propună să prezinte teza lor în perioada minimă de înregistrare (4 ani pentru normă întreagă și 6 ani pentru part-time). În această etapă, sarcinile implicate sunt:

 • Realizarea unei versiuni finale a tezei.
 • Prezentarea tezei.
 • Apărarea tezei într-un examen oral.

Învățare și evaluare

Modulele de training constau din:

 • prelegeri
 • Discuţie
 • Exerciții de grup
 • Proiecte de clasă
 • Alte moduri de livrare online (WRDTP) și față în față

Strategiile de evaluare includ lucrări individuale, proiecte individuale și eseuri reflective.

Dezvoltarea tezei de doctorat va fi condusă de doi supraveghetori, iar evaluarea include Viva Voce.

Suport pentru carieră

Școala de Management sprijină studenții la programul de doctorat într-o varietate de moduri; cei din campus pot participa la ateliere de lucru dar, în cea mai mare parte, sprijinul acordat doctoranzilor este prin orientare unu-la-unu - există, de asemenea, oportunități de formare și dezvoltare incluse în Cadrul nostru unic și flexibil de cercetare postuniversitară.

Participanții la programul de doctorat sunt, în general, caută în mod obișnuit un post în mediul academic, astfel încât carierele și personalul academic să poată oferi îndrumare. Pentru cei care încearcă să-și dezvolte o carieră în lumea comercială, antrenorii de carieră sunt capabili să susțină, studenții încearcă adesea să-și dezvolte cariera în posturi de consultanță și cercetare.

Perspectivele de carieră

În timpul studiilor la Facultatea de Management și Drept, veți avea ocazia să participați la programul nostru distinctiv de îmbunătățire a carierei pe toată durata cursului. Programul este conceput pentru a vă echipa cu abilitățile necesare și atributele absolvent pentru a fi gata de lucru atunci când caută un loc de muncă cu organizații inovatoare de conducere. Programul Career Booster (PDF, 2.8 MB) vă oferă posibilitatea de a obține certificate în:

 • Licența europeană de conducere pe calculator (ECDL) - etalon pentru alfabetizarea digitală.
 • Sage 50 Contabilitate și Sage 50 Salarizare - instruire care vă va permite să dezvoltați abilități software de contabilitate și salarizare.
 • Proiect Manager certificate certificate - oferindu-vă avantajul atunci când doriți să deveniți un manager de proiect certificat.
 • Abilități de analiză și raportare a datelor - folosind Software și Servicii (SAS) care vor duce la certificare.

În plus, programul va include, de asemenea, activități de promovare a muncii în echipă, a încrederii, a comunicării și a multor alte aptitudini solicitate de angajatori.

Dezvoltarea unui portofoliu de certificate de dezvoltare profesională continuă (CPD) va demonstra angajatorilor că nu ești doar ambițios, ci și că îți asumi responsabilitatea pentru propria dezvoltare profesională.

Suportul studiului

Școala sprijină doctoranzi într-o varietate de moduri. Cel mai important, sprijinul pentru studenți este prin orientarea unu-la-unu.

Serviciul de învățare eficientă este o instituție dedicată în cadrul Facultății de Management și Drept, sprijinind studenții noștri să-și maximizeze învățarea academică și să ajute elevii de peste mări să se adapteze rapid la cerințele educaționale din Marea Britanie.

Cercetare

Personalul angajat în domeniul cercetării desfășoară activități de cercetare la nivel mondial care abordează aspecte legate de management și organizare.

În Cadrul de evaluare a cercetării din 2014, 65% din cercetările noastre au fost considerate recunoscute la nivel internațional sau cele mai importante din lume în ceea ce privește originalitatea, semnificația și rigurozitatea. Aproape 90% din cercetările noastre au demonstrat un impact considerabil asupra practicilor și politicilor de afaceri.

Promovăm cercetarea interdisciplinară și lucrăm împreună în centre tematice de cercetare, colaborând cu colegii din întreaga lume. În prezent, avem patru centre de cercetare:

 • Contabilitate, Finanțe și Economie (AFE)
 • Oameni, Organizație și Antreprenoriat
 • Logistică, lanț de aprovizionare și tehnologie (LogiST)
 • Afaceri Internaționale, Marketing și Branding (IBMB)
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Citeste mai mult

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Citește mai puţin