Doctorand (școala de drept)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Programul nostru de Drept Doctorat vă permite să efectuați cercetări juridice sub supravegherea facultății noastre internaționale, cu experiență și foarte dedicată.

Veți fi supravegheați de doi membri ai personalului academic și veți lua parte la un program de formare în cercetare care vă oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a proiecta și efectua un proiect riguros de cercetare doctorală.

Aveți, de asemenea, ocazia să vă prezentați activitatea în seminariile de cercetare ale Școlii de Drept și la conferința anuală a studenților postuniversitari. Acest lucru vă va permite să discutați despre cercetarea dvs. cu alți doctoranzi și cu personalul din cadrul Școlii și al Facultății mai extinse.

Vă încurajăm și vă sprijinim pentru pregătirea și prezentarea lucrărilor la conferințe și reviste academice. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a obține feedback de la experți în domeniul dumneavoastră de cercetare și vă ajută să vă dezvoltați abilitățile de scriere academică.

După absolvirea doctoratului, veți dobândi abilitățile unui cercetător independent și veți avea oportunități de a urmări oportunități de carieră interesante în mediul academic, instituțiile internaționale, industrie, guvern, profesia de avocat (dacă aveți deja calificări profesionale relevante) și consultanță.

Școala de Drept este interesată să primească propuneri de doctorat referitoare la toate subiectele de drept fundamental și cele referitoare la domeniile de specialitate ale personalului său (inclusiv bancar și financiar, dreptul societăților comerciale, dreptul muncii, dreptul mediului, legea dovezilor, dreptul proprietății intelectuale , legea internetului și pedagogia și practica juridică). Școala de Drept are un angajament ferm față de promovarea justiției sociale, iar propunerile de doctorat care subliniază astfel de teme sunt în mod special încurajate.

Cerințe de intrare

Toți candidații trebuie să îndeplinească una dintre următoarele condiții:

 • Un bun onorează diploma de licență din Marea Britanie (o onoare din prima sau superioară clasa a doua) sau calificări echivalente.
 • Un masterat în drept sau subiecți conexi cu note medii de 60% sau echivalent.
 • O calificare profesională sau un standard de grad obținut prin examinare.

Limba engleză

Toți candidații a căror limbă maternă nu este engleza trebuie să îndeplinească una dintre cerințele noastre de limbă engleză specificate mai jos:

 • IELTS: un scor minim de 6,5, fără un subtest mai mic de 6,5.
 • Testul TOEFL bazat pe internet: un rezultat general al testului de 94 (se obțin scoruri minime pentru fiecare subtest).

Rețineți că scorul de testare în limba engleză are doar o perioadă de valabilitate fixă de doi ani. Dacă nu aveți un scor de test în limba engleză, vă rugăm să indicați data la care veți lua testul de limba engleză în aplicația dvs.

Dacă nu îndepliniți cerințele IELTS, puteți lua un curs de limba engleză pre-sesiune University of Bradford .

Ce veți studia

Modulele de training constau din:

 • prelegeri
 • Discuţie
 • Exerciții de grup
 • Proiecte de clasă
 • Alte moduri de livrare online (WRDTP) și față în față

Învățare și evaluare

Strategiile de evaluare includ lucrări individuale, proiecte individuale și eseuri reflective.

Dezvoltarea tezei de doctorat va fi condusă de doi supraveghetori, iar evaluarea include Viva Voce.

Suport pentru carieră

Școala de Drept sprijină studenții în programul de doctorat într-o varietate de moduri. Cei din campus pot participa la ateliere de lucru, dar, în cea mai mare parte, sprijinul pentru studenții doctoranzi este prin îndrumare unu-la-unu - există, de asemenea, oportunități de formare și dezvoltare incluse în Cadrul nostru unic și flexibil de cercetare postuniversitară.

Doctoranzii caută adesea un post în mediul academic, iar carierele și personalul nostru academic sunt capabili să ofere îndrumări în acest sens.

Perspectivele de carieră

În timpul studiilor la Facultatea de Management și Drept, veți avea ocazia să participați la programul nostru distinctiv de îmbunătățire a carierei pe toată durata cursului. Programul este conceput pentru a vă echipa cu abilitățile necesare și atributele absolvent pentru a fi gata de lucru atunci când caută un loc de muncă cu organizații inovatoare de conducere. Programul Career Booster (PDF, 2.8 MB) vă oferă posibilitatea de a obține certificate în:

 • Licența europeană de conducere pe calculator (ECDL) - etalon pentru alfabetizarea digitală.
 • Sage 50 Contabilitate și Sage 50 Salarizare - instruire care vă va permite să dezvoltați abilități software de contabilitate și salarizare.
 • Proiect Manager certificate certificate - oferindu-vă avantajul atunci când doriți să deveniți un manager de proiect certificat.
 • Abilități de analiză și raportare a datelor - folosind Software și Servicii (SAS) care vor duce la certificare.

În plus, programul va include, de asemenea, activități de promovare a muncii în echipă, a încrederii, a comunicării și a multor alte aptitudini solicitate de angajatori.

Dezvoltarea unui portofoliu de certificate de dezvoltare profesională continuă (CPD) va demonstra angajatorilor că nu ești doar ambițios, ci și că îți asumi responsabilitatea pentru propria dezvoltare profesională.

Suportul studiului

Sprijin pentru dvs. personal și în programul dvs. de studiu este furnizat atât de către Universitatea și echipa de program de doctorat.

Suntem o școală mică, dedicată și prietenoasă, care permite personalului nostru academic și de sprijin să cunoască personal elevii și să ofere sprijin individual și predare.

Vă asigurăm că timpul dvs. cu noi este cât mai plăcut posibil și vom face tot posibilul pentru a vă ajuta să vă atingeți potențialul.

Veți fi alocat un tutore personal care este cineva cu care veți putea vorbi despre orice preocupări academice sau personale.

Colegii responsabili de administrarea doctoratului sunt disponibili pentru a vă ajuta în rezolvarea zilnică a programului.

Echipa de program se angajează să îmbunătățească continuu programul de doctorat.

Feedback-ul studenților joacă un rol esențial în monitorizarea, revizuirea și îmbunătățirea programului.

Cercetare

Personalul angajat în domeniul cercetării desfășoară activități de cercetare la nivel mondial care abordează aspecte legate de management și organizare.

În Cadrul de evaluare a cercetării din 2014, 65% din cercetările noastre au fost considerate recunoscute la nivel internațional sau cele mai importante din lume în ceea ce privește originalitatea, semnificația și rigurozitatea.

Aproape 90% din cercetările noastre au demonstrat un impact considerabil asupra practicilor și politicilor de afaceri.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Citeste mai mult

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Citește mai puţin