Doctorat în științe alimentare
Universidad de Sonora
Informatie cheie
Locația campusului
Hermosillo, Mexic
Limbi Străine
Spaniolă
Formatul de studiu
În campus
Durata
4 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
MXN 10.478 *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* Pregătire pe subiect pentru străini, medie mai mică de 80. [80, 85) 5.240 dolari. [85, 90) 2.620 dolari. 90 sau mai multe plăți scutite. Înregistrarea: 1,773 $.
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Numele programului: Doctorat în Științele Alimentare
Codul DGP: 506628
Perioada normală până la absolvire: 6 semestre
Credite: 210
Titlul conferinței: Doctorat în științe alimentare
Campus unde se oferă: Hermosillo
Descrierea programului
Obiectiv general
Oferiți un cadru de formare academică specializată absolvenților de Științe Biologice, Chimico-Biologi, Inginerie Chimică, Agronomi și rase similare, formând resurse umane de nivel excelent, cu o pregătire solidă în diferite domenii ale științei, capabile să realizeze investigația inițială și independent, care reprezintă progrese semnificative în domeniul Științelor și Tehnologiilor Alimentare, cu un accent mai mare în ceea ce privește cerealele și produsele de acvacultură. De asemenea, oferiți-le o imagine de ansamblu aprofundată și cuprinzătoare, astfel încât să fie capabili să identifice problemele relevante în domeniile lor de lucru și să genereze cunoștințe aplicabile.
Obiective specifice
- Să pregătească personalul de nivel înalt academic, în cadrul unui sistem de instruire, prin cursuri și lucrări de cercetare originale, al căror obiectiv final se încheie cu o teză de grad.
- Formează resurse umane capabile să caute, să identifice și să rezolve problemele cu care se confruntă țara, în ceea ce privește științele alimentare.
- Pregătirea unor resurse umane la nivel înalt capabile să genereze cunoștințe, prin planificarea, proiectarea și dezvoltarea de proiecte de cercetare relevante pentru dezvoltarea științei alimentelor și rezolvarea problemelor legate de producția și prelucrarea alimentelor și de agricultură.
- Promovarea și promovarea diseminării și diseminării cunoștințelor științifice în una sau mai multe discipline ale științelor alimentare, consolidând astfel cultura științifică națională și mai ales cea regională.
- Pregătiți resursele umane la cel mai înalt nivel cu abilitățile necesare pentru a transmite în mod eficient cunoștințele, pregătiți noi cercetători și conduceți grupuri de lucru care promovează creșterea nivelului științei în Mexic.
- Articulați activitatea de cercetare a organismelor academice și liniile lor de generare și aplicare a cunoștințelor cu formarea resurselor umane.
- Prezentarea rezultatelor cercetărilor efectuate prin participarea la evenimente specializate și publicarea articolelor de cercetare în reviste științifice indexate de ISI de diseminare națională sau internațională.
- Legătura cu programele postuniversitare ale altor instituții prin acorduri specifice, precum și influența conținutului programelor academice ale diplomelor conexe.
Rapoarte mai mari
Francisco Rodriguez Felix
Coordonator de program
Rosales y Blvd. Luis Encinas s/n, Col. Centro, CP 83000, Edificio 5P. Hermosillo, Sonora.
Admitere
Taxa de școlarizare a programului
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
PhD (Consumer Science) (Food Management)
- Pretoria, Africa de Sud
PhD (Food Science)
- Pretoria, Africa de Sud
Doctor în siguranță alimentară și biotehnologie
- Belfast, Regatul Unit