Doctorat în științe (PhD)

Generalități

Programul de descriere

Introducere

Wittenborg oferă doctorat de 3 sau 4 ani împreună cu partenerul său din Marea Britanie, Universitatea din Brighton.

Studenții studiază la Wittenborg din Apeldoorn și au doi supraveghetori, unul de la Universitatea din Brighton și unul de la Wittenborg.

Ph.D. gradul este acordat de Universitatea din Brighton.

Ph.D. Prezentare generală a programului

"Școala doctorală oferă un program de trei ani cu normă întreagă sau cu durata de patru ani cu fracțiune de normă. Livrarea de bază într-un program de doctorat se face prin întâlniri regulate între studenți și supraveghetori și prin munca auto-generată a doctorandului. În calitate de doctorand la WUAS, veți putea să folosiți abordări de cercetare dintr-o varietate de științe sociale.

Ph.D. elevii vor dezvolta planuri de cercetare și vor aplica metode care implică atât date cantitative, cât și calitative, susținute de instruirea adecvată a metodelor de cercetare aplicată. În general, schița unui program de doctorat este formată din următoarele:

 • Realizarea unei revizuiri a literaturii (un studiu al bursei curente din domeniul dvs.)
 • Realizarea cercetărilor aplicate inițial și colectarea rezultatelor
 • Realizarea unei teze care prezintă concluziile dumneavoastră. Preferabil sub formă de articole pentru reviste științifice
 • Scrierea tezei și prezentarea ei ca disertație
 • Apărând teza într-un examen oral

Acest program este oferit în comun cu:

University-of-Brighton-logo.jpeg

Domenii de cercetare

Propunere de cercetare

Obiectivul doctoratului programele de cercetare vor fi în concordanță cu cele 5 școli ale lui Wittenborg, care au fost, la rândul lor, cartografiate la nucleele și valorile de cercetare și la grupurile de cercetare de la UoB. WUAS are următoarele interese de cercetare:

 1. Afaceri (Management, Finanțe și Resurse Umane)
 2. Ospitalitate, Turism
 3. Internaționalizarea, diversitatea și etica.

În prezent, salutăm în mod special propunerile de cercetare în domeniul Ospitalității și Turismului. Pentru inspirație și mai multe informații despre cercetarea actuală, consultați site-ul grupului UoB Sport, Turism și Leisure. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul Web al Universității din Brighton.

Lista cu interesele de cercetare va da o idee despre domeniile în care putem oferi posibilitatea unei supravegheri și vă vom ajuta să vă dezvoltați o propunere de cercetare proprie. Unele domenii recrutează doctoranzi la proiecte de cercetare specifice, însă în aceste situații, veți fi în continuare așteptat să vă asumați dreptul de proprietate și să îl transformați într-o lucrare independentă, care ar aduce în mod normal o contribuție originală la cunoaștere. Alte domenii se așteaptă ca solicitanții să propună un subiect de cercetare propriu înainte de a lua în considerare pentru ei pentru admitere.

Dacă aveți îndoieli cu privire la posibilitatea de a vă oferi supravegherea adecvată, vă rugăm să contactați Șeful Colegiului Doctoral - Dr.Nicolet CM Theunissen. În unele cazuri, este posibil să vă spunem că nu putem supraveghea, deoarece nu ar fi în interesul dumneavoastră să vă acceptați dacă nu putem oferi facilitățile și supravegherea necesare.

Ph.D. A sustine

Un studiu de doctorat este considerat unul dificil, dar foarte satisfacator. Cercetătorii cu aptitudini foarte dezvoltate sunt vitale pentru viitorul nostru social, cultural și economic global. Școala Doctorală se angajează să furnizeze un program de sprijin care să răspundă nevoilor specifice ale studenților doctoranzi. Prin urmare, Ph.D. elevii vor primi un sprijin excelent pentru a se dezvolta ca cercetător de științe aplicate, prin:

 • Sprijinirea a doi supraveghetori
 • Sesiuni de dezvoltare de cercetare
 • Materiale on-line de dezvoltare a cercetătorilor
 • Comunitatea cercetătorilor

Doi supraveghetori

Elevii vor beneficia de o echipă de supraveghere formată din doi membri: unul din membrii WUAS și unul din cadrele didactice universitare din UB. În funcție de specialitatea de cercetare aleasă, studenții pot avea și un supraveghetor extern suplimentar de la un alt institut.

Ph.D. supervizorii vor avea cunoștințe în domeniul de cercetare ales și vor oferi îndrumare și consiliere în cadrul întregului program de doctorat. Este important ca studenții să recunoască faptul că un grad de cercetare este o lucrare independentă și împreună cu supraveghetorii lor va trebui să convină asupra sumei și naturii acestui sprijin la începutul studiilor.

Activitățile de cercetare vor fi întreprinse cu întâlniri regulate cu primul supervizor (WUAS) și întâlniri periodice prin Skype cu echipa completă. Intervenția va fi comunicată prin e-mail, care este comun cu toți doctoranții.

Sesiuni de dezvoltare de cercetare

Colegiul Doctoral oferă un program de formare pentru cercetătorii postuniversitari, care acoperă metodele de cercetare și abilitățile transferabile (inclusiv capacitatea de angajare). Personalul academic și tehnic oferă, de asemenea, mai multă pregătire specializată.

Tot Ph.D. studenții vor urma același program ca și cei urmăriți de studenți la UoB. Toți elevii vor petrece cel puțin 6 săptămâni pe an la UoB, momentul vizitelor coincis cu evenimente importante, cum ar fi introducerea, programul principal de dezvoltare a cercetării, Festivalul de Cercetare și revizuirile anuale de evoluție.

WUAS va avea și propriul program de dezvoltare a cercetătorilor în Apeldoorn. La WUAS vor fi sesiuni periodice în care vor fi discutate aspecte specifice ale cursului de doctorat (de ex. Revizuirea literaturii, colectarea datelor, scrierea academică) împreună cu colegii dumneavoastră și cercetătorii cu experiență.

Materiale on-line de dezvoltare a cercetătorilor

Toți elevii au la dispoziție spațiu de birou și acces la un PC desktop din campusul Apeldoorn. Ph.D. elevul va avea acces la toate materialele de dezvoltare on-line ale cercetătorilor din UoB și WUAS. De exemplu, cursurile online oferite de Epigeum: programul de aptitudini de cercetare și metoda statistică pentru programul de cercetare.

Elevii vor avea acces la o gamă largă de resurse electronice prin Biblioteca online a universității (WUAS și UoB), precum și prin colecțiile de cărți fizice și de jurnal. În plus, doctoratul elevul va avea acces la resursele cheie WUAS și UoB, inclusiv serviciile de informare, fondul de sprijin al conferinței și schema de destinații de plasare.

Comunitatea cercetătorilor

Ph.D. elevii fac parte integrantă din comunitatea noastră de cercetare WUAS și joacă un rol activ într-o serie de activități intelectuale și sociale în cadrul școlii. Aceștia se vor alătura întâlnirilor regulate on-line și offline ale Centrului de Cercetare cu cercetători de la toate nivelurile de experiență (de la junior la cercetători în vârstă).

În plus, doctoratul elevii se vor alătura unuia dintre grupurile de cercetare UoB care se potrivesc cu doctoratul. subiect de cercetare. Aceste grupuri oferă studenților oportunități de prezentare a "activității în desfășurare" și a rețelei cu alți cercetători.

Cerințe de intrare

Cerințele normale de intrare pentru înscrierea la doctorat grad sunt:

 • O diplomă de master recunoscută sau o altă calificare care este considerată de UoB ca echivalentă și care este în mod normal relevantă pentru programul sau studiul propus.

SAU

 • Cercetări sau experiențe profesionale substanțiale la nivel postuniversitar care au dus la publicarea lucrărilor, a rapoartelor scrise sau a altor dovezi corespunzătoare de realizare. În mod excepțional, o diplomă de diplomă de primă clasă sau o altă calificare care este considerată de UoB ca echivalentă și care este în mod normal relevantă pentru programul de studiu propus, în cazul în care există dovezi clare de muncă la nivel postuniversitar. O cerere făcută de o persoană cu această experiență va fi luată în considerare pe baza meritelor sale și va necesita în mod normal referințe academice independente.

În plus:

Pentru vorbitori non-nativi de limba engleză
IELTS 7.0 în general, cu 7.0 în scris și un minim de 6.0 în celelalte elemente.

Ultima actualizare Iun 2019

Despre facultate

Wittenborg is a “boutique university” with a primary focus on management as it relates to disciplines in society. Our personal attention to your education is very important. It is for this reason that ... Citeste mai mult

Wittenborg is a “boutique university” with a primary focus on management as it relates to disciplines in society. Our personal attention to your education is very important. It is for this reason that we take quality seriously and are accredited by the Dutch Flemish Accreditation organisation (NVAO) and Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA). Citește mai puţin
Apeldoorn , Amsterdam + 1 Mai mult Mai Puțin