Doctorat în științe administrative

Universidad Autonoma de Aguascalientes

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctorat în științe administrative

Universidad Autonoma de Aguascalientes

Doctorat în științe administrative oferă oportunități ample pentru cei care doresc un program care se potrivește nevoilor dumneavoastră. Elevul dezvoltă și pregătește intensiv și independent în pregătirea tezei sale de doctorat, în căutarea ideea lui să rupă cu modele stabilite și soluții de proiectare care aduc beneficii organizațiilor și societății.

Elevul îndeplinește cerințele pentru certificarea profitând de subiectele de bază oferite, cum ar fi metodologia de cercetare, metode cantitative și calitative, validarea cântare, printre altele. De asemenea, elevii participa la seminarii semianual și activități complementare, cum ar fi, electives, participarea la conferințe, publicații și sejururi naționale și internaționale. De fapt, recent, a realizat semnarea unui acord „grad dublu“ cu Universitatea Politehnică din Cartagena, care oferă studenților de doctorat de beneficii importante și premii internaționale.

Toate aceste activități a consolida dezvoltarea unui student de doctorat in Stiinte Administrative, care participă în prezent studenți din diferite orașe din regiune. Chiar și studenții din cadrul programului sunt promovate în mod semnificativ activitățile de mobilitate, cum ar fi sejururi naționale și internaționale în țări cu acorduri de cooperare în vigoare: Spania, Franța și Chile.

Cele două domenii principale sau linii de generare și de aplicare a cunoștințelor de doctorat în Management Sciences sunt:

 • strategii de gestionare
 • Comportamentul și cultura organizațională

obiectivul general

Instruirea cercetătorilor de nivel înalt pentru a genera și să aplice cunoștințele în domeniul științelor administrative, subliniind cultura și comportamentul organizațional și strategiile de management naționale, care au un impact cu contribuții inovatoare în rezolvarea problemelor cu dezvoltarea organizationala la nivel de stat, și internaționale.

specifice:

 • Elevul are cunoștințe de metodologia de cercetare, astfel încât să poată dezvolta o gândire critică și ordonată și aprofundarea frontiera cunoașterii, consultarea surselor de date și a sensibilizării în vederea recunoașterii contribuțiilor autorilor și ei înșiși.
 • Că elevii au cunoștințe despre tendințele contemporane în domeniul științei de management legate de mediul intern și extern al organizațiilor, precum și cunoașterea aprofundată a stadiului tehnicii în comportamentul și LGAC cultură și strategii administrative.
 • Că elevii au cunoștințe de metode cantitative și metodologii calitative, în scopul de a efectua un design de cercetare în concordanță cu scopul acesteia. Studentul are stăpânirea metodelor statistice și a instrumentelor de proiectare și de validare pentru a valida dovezile empirice și să facă testul ipoteze corespunzătoare.

profilul absolvent

cunoștințe:

 • Cunoașterea principalelor abordări metodologice pentru cercetarea în domeniul științelor administrative generale, în special.
 • Cunoașterea principalelor abordări ale științei managementului prin tendințele contemporane de management și teoria organizațională.
 • În metodologia calitativă și cantitativă aplicată științelor administrative.
 • În metode statistice pentru analiza datelor statistice, dezvoltarea și validarea scalelor de măsurare aplicate Management Știință
 • LGAC teoretică și empirică în program; Comportamentul si Cultura organizationala si strategii de management, prin activități complementare desfășurate de student, ghidat de către comitetul de supraveghere.

aptitudini:

 • Dezvoltarea abilităților de a căuta, de analiză și sistematizare a informațiilor documentare.
 • Dezvoltarea abilităților de a aplica metoda în mod consecvent și sistematic științifice în testarea de abordare și de ipoteze și alte abordări metodologice.
 • Dobândi abilități pentru proiectarea de cercetare originale și inovatoare, fiabile și validez./td>
 • Dobândi abilități de a participa la echipe de cercetare academice și rețele interdisciplinare care vizează generarea de cunoștințe științifice actualizate și cel mai înalt nivel în comportamentul și strategiile de cultură și de organizare a conducerii.
 • Dezvoltarea gândirii critice pentru a face o dezbatere epistemologică și metodologică a științei managementului și comportamentului și a strategiilor de cultură și de management organizațional, care vă permite să creați și să consolideze o producție științifică relevantă.

Atitudini și valori:

 • Arată proactivitate la schimbările și inovațiile organizațiilor și tendințele de gestionare a științei în domeniul comportamentului și a strategiilor de cultură și de organizare a conducerii.
 • Arată o atitudine de deschidere față de diferite epistemologic, abordările teoretice și metodologice ale științei managementului.
 • Arată asertivitate spre integrarea echipelor de cercetare interdisciplinare sau multidisciplinare, în diferite stadii de dezvoltare și de deschidere a opiniei critice.
 • Manifestându fiabilitate și responsabilitate în utilizarea surselor de date și diseminarea rezultatelor în care contribuțiile altora și se recunosc.
 • Doar în echilibrarea intereselor societății și a societății în general.

Cerințe pentru gradul

Aprobați toate materialele din program, trebuie să respecte în mod necesar creditele opționale în fiecare semestru, precum și au aprobat seminarii de cercetare. Anterior, înainte de a începe a 5-a. Semestrul prezintă examenul de doctorat de pre, care are 3 modalități aprobate, aprobată cu comentarii astfel încât să aibă un termen care același semestru să prezinte, înainte de a semna 6. Ori am dat greș, care este dat de program.

Nota examen, în timp de marcare regulamentul. Pe lângă respectarea prevederilor regulamentelor generale ale învățăturii UAA în ceea ce privește obținerea diplomei.

După ce a publicat sau acceptat într-un jurnal arbitrat de un produs capitol articol sau o carte a tezei, în colaborare cu tutorele și ceilalți membri ai comisiei de supraveghere.

Această școală oferă programe în:
 • Spaniolă
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iulie 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Locations
Mexic - Aguascalientes, Aguascalientes
Data începerii : Iulie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iulie 2019
Mexic - Aguascalientes, Aguascalientes
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala