Doctorat în Administrarea Afacerilor (DBA) Grenoble Ecole de Management (GEM), Programul Istanbul-Cohort în parteneriat cu

Generalități

Programul de descriere

Obiective

Doctoratul de Administrare a Afacerilor oferit de Grenoble Ecole de Management este o diplomă de doctorat bazată pe cercetare, care oferă participanților posibilitatea de a obține cele mai înalte calificări, calificări unice și bazate pe probleme în afaceri.

Această diplomă de doctorat se concentrează în special pe gestionarea tehnologiei, a schimbărilor organizaționale și a inovării. Cu toate acestea, programul poate acoperi, de asemenea, mai multe subiecte de cercetare tradiționale în domenii precum managementul, finanțele, marketingul și comportamentul organizațional.

De ce să te înscrii într-un program de Doctorat Executiv (DBA)?

Există trei componente critice care cântăresc foarte mult pe decizia unui solicitant de a se înscrie într-un program DBA:

 • Efectul de carieră după absolvire, puteți de asemenea să lucrați și să studiați în același timp!
 • EXPERIENȚE în timpul programului
 • CULTURA Școlii de afaceri.

Program

Programul de Doctorat în Administrarea Afacerilor (DBA) este împărțit în două etape:

Etapa I - Instruirea în domeniul cercetării doctorale în științele managementului:

Filozofie, metode și instrumente (18-24 luni)

Studenții DBA încep prin metode și tehnici de învățare pentru proiectarea cercetării, colectarea de date și analiza datelor pentru a conduce, analiza, crea și publica cercetări care respectă standardele de doctorat. Elevii completează o serie de patru până la șase ateliere de formare în domeniul cercetării care se desfășoară în Grenoble și în țările partenere.

Între ateliere, elevii pregătesc o propunere detaliată a tezei de cercetare, completează un studiu pilot și efectuează cercetări individuale și cercetări pe teren sub îndrumarea supervizorilor de doctorat. Pentru a trece la etapa a II-a, elevii trebuie să producă trei lucrări scrise. Acestea includ:

 • O propunere extinsă de cercetare (1.500 - 4.000 de cuvinte)

 • O revizuire cuprinzătoare a literaturii publicabile (între 5.000 și 20.000 de cuvinte); și

 • O teză preliminară (15.000 - 30.000 de cuvinte).

Finalizarea cu succes a etapei I duce la acordarea certificatului de cercetare în științe de management.

Etapa a II-a. Teza (24-30 de luni de studiu cu fracțiune de normă)

Porțiunea de cercetare și teza DBA a programului constă în principal în cercetarea individuală, sub supravegherea unui profesor calificat, care are o reputație internațională în managementul tehnologiei, inovarea în afaceri și managementul schimbării organizaționale și oferă o gamă largă de expertiză în domeniu.

Teza DBA ar trebui să prezinte dovezi substanțiale de bursă originală care să respecte standardele de publicare și oferă recomandări manageriale utile.

Candidații DBA sunt obligați să demonstreze capacitatea lor de a efectua investigații originale; testați, aplicați și examinați propriile idei și ideile altora; și să înțeleagă relația dintre temele lor și domeniile mai largi ale cunoașterii.

Candidaților li se poate cere să identifice problemele actuale și să aplice teorii relevante pentru rezolvarea problemelor.

Facultate

Fiecare candidat DBA este desemnat și supravegheat de către un profesor activ de cercetare de la Grenoble Ecole de Management sau de o instituție parteneră.

Angajabilitate

Cariere

Programul de Doctorat în Administrarea Afacerilor (DBA) permite studenților să:

 • Înțelegerea cercetărilor de ultimă oră în domeniile lor de studiu;

 • Dobândirea înțelegerii și a cunoștințelor necesare în ceea ce privește metodele și tehnicile pentru proiectarea cercetării, colectarea datelor și analiza datelor;

 • Efectuați, scrieți și difuzați cercetări de nivel înalt și de calitate la nivel de doctorat;

 • Obținerea unui nivel mai ridicat de eficacitate ca practicant profesionist în gestionarea tehnologiei, inovării și schimbării; și

 • Obțineți legitimitate ca cercetători și membri ai facultăților în medii academice și non-academice

Companii

Companiile care aleg să sponsorizeze candidații Grenoble Ecole de Management DBA beneficiază direct de studiile și studiile lor. Fiecare candidat efectuează cercetări de doctorat cu privire la problemele curente de afaceri și management, care se bazează adesea pe nevoile actuale și anticipate ale companiilor. În plus, companiile pot păstra la bord manageri valoroși, în timp ce își urmează diploma de doctorat în acest program cu frecvență redusă.

Admitere

Programele DBA sunt recrutați din întreaga lume. Ele provin dintr-o mare varietate de medii - științele, științele umane, domeniile tehnice și inginerie. În general, aceștia sunt profesioniști de nivel înalt, cum ar fi manageri sau directori cu studii superioare în disciplinele de afaceri.

DBA Impact

Din 1993, programul nostru de cercetare DBA a conectat în mod activ întreprinderile și comunitățile academice, în scopul de a adopta schimbări și de a promova progresul prin cercetare originală și riguroasă.

Studiul nostru de studenți DBA influențează mediul managerial și organizațional la cel mai înalt nivel. Teza fiecărui student include un capitol dedicat implicațiilor manageriale ale cercetării lor doctorale și oferă recomandări relevante organizațiilor pentru a depăși provocările cheie.

Studenții și absolvenții DBA sunt încurajați să împărtășească rezultatele și constatările lor cu publicul cât mai larg posibil pentru a se informa și a se angaja cu colegii, organizațiile și comunitățile lor.

Cu o concentrare accentuată pe diseminarea către publicul de afaceri și academic, combinația de relevanță și rigoare în cercetarea noastră DBA sprijină reputația noastră în managementul tehnologiei, inovării și antreprenoriatului.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

41 North delivers the DBA, Executive MBA and the Digital Excellence Post-Graduate Certificate. 41 North focuses on leadership in the digital age and the assessment and management of new technologies.

41 North delivers the DBA, Executive MBA and the Digital Excellence Post-Graduate Certificate. 41 North focuses on leadership in the digital age and the assessment and management of new technologies. Citește mai puţin

Acreditări