Descrierea cursului

Un doctorat de Administrarea Afacerilor (DBA) este recunoscut pe scară largă ca o calificare de prestigiu ca un doctorat în afaceri și Management. Este considerat unul dintre cele mai înalte calificări disponibile în managementul profesional. Cursul nostru combină modulele predate în teoria și practica avansată a managementului, împreună cu formarea în metodologiile și tehnicile necesare pentru a efectua cercetări doctorale în afaceri și management. DBA va dura în mod obișnuit patru ani pentru a termina cu fracțiune de normă, dar cu opțiunea de a crește durata angajamentelor de muncă și de viață dovedește o provocare echilibrată cu studiile. Odată ce ați finalizat cu succes programul, veți avea titlul de "Doctor".

Obiective

Scopul doctorului nostru în Administrarea Afacerilor (DBA) este de a ajuta profesioniștii din carieră care doresc să-și consolideze, să contribuie și să transforme modul în care lucrează. Abordarea noastră combinată, dar mai ales online, vizează să vă ajute să învățați pe măsură ce câștigați și să aplicați noile cunoștințe în practica profesională pe măsură ce treceți prin DBA.

Obiective

Obiectivul programului este de a vă spori capacitățile profesionale, credibilitatea și poziția și veți contribui la practica prin cercetarea de acțiune. Pentru a atinge acest obiectiv, veți participa, de asemenea, la cercetarea academică, la editarea lucrărilor și la contribuția la suma cunoștințelor din aria dvs. de cercetare aleasă.

Cerințele de admitere

Pentru a intra în programul de 4 ani DBA, va trebui să aveți un MBA sau o diplomă de master echivalent într-un subiect de afaceri. De asemenea, veți avea nevoie de o experiență de cel puțin trei ani într-un rol principal în organizația dvs.

Studenții UE și internaționali

Studenții UE și internaționali, a căror limbă maternă nu este limba engleză, trebuie să aibă un grad / scor adecvat într-un examen aprobat în limba engleză (cum ar fi IELTS) Academic), înainte de a se putea înregistra pe un program academic. Veți avea nevoie să arătați că ați obținut ELTS 7.0 (cu nu mai puțin de 6.0 în orice element).

Intrare directă DBA către anul 3

Pentru a fi luate în considerare pentru intrarea directă în programul DBA veți avea nevoie de un grad de cercetare (de exemplu, MSc, MPhil, MRes, PhD). Acest lucru trebuie să fie într-un domeniu legat de afaceri.

Elevii sunt obligați să prezinte o schiță scurtă de cercetare într-un domeniu de expertiză legate de cercetare. Vor fi luate în considerare doar aspecte de cercetare care se potrivesc cu un subiect de cercetare disponibil, iar studenții trebuie să indice tema cercetării în cadrul schiței lor de cercetare. Acest lucru nu trebuie să fie o propunere de cercetare, ci doar o schiță a motivelor pentru care această cercetare este importantă și ce rezultate vă așteptați.

Este comună ca o propunere de cercetare să facă parte din cerere. Schița dvs. de cercetare ar trebui să vizeze următoarele domenii:

  • De ce vrei să faci DBA? (Explicați modul în care DBA vă va ajuta să vă urmăriți obiectivele carierei)
  • Ce experiență de muncă relevantă aveți? (Descrieți experiența relevantă în muncă și carieră relevantă pentru zona dvs. specifică pe care doriți să o cercetați, evidențiind abilitățile și experiența dobândită)
  • Oferiți o propunere de cercetare (ce propuneți cercetării - care este domeniul pe care doriți să-l studiați și care este cheia întrebării-cheie pe care doriți să o răspundeți?) Este întrebarea de cercetare reprezentând decalajul sau oportunitatea pe care o propuneți să o abordați?)
  • Cum veți efectua cercetarea? (Cum vă veți colecta datele pentru teză. Descrieți modul în care veți obține datele și eventualele riscuri potențiale)
  • Contribuție (Există ceva nou și nou pe care cercetarea dvs. o va contribui?)

Cine poate aplica

Veți avea nevoie de o diplomă de MBA sau o calificare echivalentă de Master în disciplina de afaceri. Acesta ar putea fi un MA, MSc într-un domeniu de practică profesională de afaceri și au cel puțin cinci ani de experiență profesională în domeniu. De asemenea, va trebui să fiți angajat în capacitatea profesională pe care o propuneți să o studiați. De asemenea, puteți lucra pe cont propriu. Dacă sunteți angajat, trebuie să aveți acordul oficial și cooperarea activă a organizației în care vor avea loc studiile DBA.

Program predat în:
Engleză
Italiană
Limba franceza
Arabic
Lustrui
Greacă
Ultima actualizare August 5, 2018
Acest curs este Online & Campus Combinate
Start Date
Oct 2019
Duration
4 anii
Part time
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

How to study on the UNINETTUNO e-learning platform