Doctorat în domeniul științei bibliotecă

Generalități

Programul de descriere

Doctor of Philosophy (PhD), în Biblioteca și Știința Informațiile sunt disponibile pentru bibliotecari care sunt ABD, sau au două grade de masterat, unul care este acreditat ALA Biblioteca Știință și unul într-o altă disciplină, sau lucrarea unui curs echivalent. Doctorat în bibliotecă și Information Science este conceput pentru a umple o nevoie profesional de către bibliotecari, și sa concentrat pe misiunea Universității Internaționale pentru Studii postuniversitare (IUGS). Durata de timp pentru a finaliza gradul de doctorat variază. Pentru a fi sigur, cei mai mulți candidați pot finaliza cerințele lor de doctorat în șase (6) până la optsprezece (18) luni. Desigur, acest lucru depinde de nivelul lor de entuziasm, experiență practică, frecvența în conectarea cu mentorul, și angajament personal pentru eforturile de-a lungul vieții.

Șaizeci și șase de credite (66) absolvent sunt necesare pentru transfer. Aceste credite pot fi obținute înainte sau după admitere. Un credite suplimentare de douăzeci și șapte (27) urmează să fie câștigat de la International University pentru Studii postuniversitare (IUGS). Candidații sunt obligați să efectueze următoarele:

 • Șase (6) credite de cercetare non-clasă și design. Acesta este fundamentul pentru (18) credit optsprezece aprobat teza de doctorat și de apărare orală;
 • Trei (3) de credit de opt zile de seminar de doctorat la reședința de zece zile în Dominica.

Șaizeci și șase (66) transferate credite și credite suplimentare de douăzeci și șapte (27), care sunt obținute la IUGS vor totaliza nouăzeci și trei (93) de credite. Acest lucru are ca scop de a îndeplini condițiile necesare academice pentru doctorat în Biblioteca și Știința Informației.

Înainte de a scrie disertație, toți candidații trebuie să selecteze un mentor cu un doctorat într-un domeniu legat de studiu, astfel încât el sau ea poate ghida candidat de doctorat cu o disertație de succes. Mentorul ar trebui să aducă expertiza, experiența din lumea reală, valoare, și etica de cercetare pentru disertație. Acest lucru profesionist poate fi selectat de către candidat de doctorat sau are un mentor adecvat, care a practicat un aspect al biblioteconomiei, Information Systems, Storytelling, sau Arhivistic de gestionare atribuite de către președintele Biblioteconomie.

Mediul academic de la Universitatea Internațională pentru Studii postuniversitare respectă dezvoltarea candidatului de doctorat profesional, fundal academice și calea lor în adăugarea la corpul larg de cunoștințe. candidaților la doctorat legătură cu mentori, profesori și colegi, prin cercetare, seminarii și prezentări, comunicări și coerente, în timp ce explorarea și realizarea obiectivelor profesionale.

CERINȚE STUDII

Doctor of Philosophy (PhD)

 • Două grade de masterat, unul în Biblioteca Știință și una într-o altă disciplină, sau locul de muncă curs echivalent.
 • Documentata experiență profesională pertinentă.
 • 93 credite *, care includ următoarele:
  • 66 post-bacalaureat credite absolvent * on-line cu IUGS sau prin transfer, înainte sau după admitere.
  • Cercetare și proiectare, I & II. (12 credite) **
  • Seminarul de opt zile absolvent de la Residency zece zile (3 credite).
  • O Disertație și Apărare orală. (12 credite)

*Toate absolvent de credit relevante, inclusiv acele credite de la absolvent de grade, precum și la nivel de absolvent aprobat, de formare continuă, de certificare și cursuri de licențiere.

**Învățământ la distanță.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Designed for professionals with diverse educational backgrounds and experience, programmes at IUGS are structured to meet the needs of qualified people seeking to complete their formal credentials.

Designed for professionals with diverse educational backgrounds and experience, programmes at IUGS are structured to meet the needs of qualified people seeking to complete their formal credentials. Citește mai puţin