Doctorat în Economie

Ph.D. Programul în economie își propune să pregătească studenții pentru cercetare deosebite în economie. La absolvire, studenții noștri vor putea să urmeze o carieră în universități importante, instituții de cercetare, și agențiile guvernamentale din Turcia și în străinătate.
Primul an al programului stabilește o fundație solidă în teoria economică și econometrie, în timp ce în al doilea an, elevii să ia cursuri mai avansate în domeniul alegerea lor. Dupa terminarea cursuri lor, elevii încep propria cercetare și dedica majoritatea timpului lor la scrierea de doctorat lor disertație.

Universitatea Koç este una dintre cele mai bune locuri pentru a obține un pH. etc diplomă în economie. Facultatea de Economie de la Universitatea Koç are o reputatie solida ca si colaboratori la frontierele cunoașterii în Turcia și în străinătate. Recent, departamentul a fost clasat pe locul numărul 1 în Turcia și continuă să îmbunătățească poziția în Europa și în lume.

Elevii sunt susținute de cercetare și predare alocațiilor. Ei vor avea posibilitatea de a participa la proiecte de cercetare ale membrilor facultății și învață propriile clase, astfel încât acestea să poată dezvolta abilitățile de predare în continuare.


Criteriile de admitere

Cerințe de aplicare pentru doctor în economie:

  • Gradul de Economie BA / MA sau un program de legat.
  • O AAP minim de 3,00 / 4,00 pentru solicitanții cu diplomă de licență.
  • O AAP minim de 3,25 / 4,00 pentru solicitanții cu un grad absolvent.
  • ALES: (pentru solicitanții nativ) minim 70 de EW (în mod egal)
  • GRE: Minim 685/154 (cantitativ)
Program predat în:
Engleză

Vezi 14 mai multe cursuri de la Koc University - Istanbul Turkey »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Price
33,500 TRY
pret pe an
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date