Doctorat în Educație EdD

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Doctoratul nostru în educație este o oportunitate de dezvoltare ideală dacă sunteți un profesionist de învățământ superior care caută să vă îmbunătățească și să vă utilizeze expertiza în cercetare. Indiferent de domeniul dvs. de educație - de la școli, colegii și universități până la învățământul profesional, de muncă și de-a lungul vieții sau de dezvoltare a politicilor - obținerea unui doctorat profesional vă va poziționa ca lider în domeniul dvs.

Doctoratul nostru în educație este adaptat nevoilor profesioniștilor ocupați și combină o bază excelentă în metodele de cercetare și în teoria educațională, cu posibilitatea de a pune cercetarea dumneavoastră în muncă în îmbunătățirea politicii și practicilor profesionale.

Veți lucra în direcția EdD, fie full-time, fie part-time, sub îndrumarea profesorilor care au ajutat la asigurarea reputației universității ca fiind una dintre primele 10 din Marea Britanie pentru studii educaționale (The Complete University Guide 2019).

Top motive pentru a studia cu noi

# 1 Advance cariera ta la una din cele mai mari 10 universități din Marea Britanie pentru studii educaționale (The Complete University Guide 2019)

# 2 Lucrați și studiați alături de experți într-un mediu multidisciplinar de susținere

# 3 Lucrați în jurul angajamentelor dvs. de carieră, studiind pentru munca dvs. cu normă redusă

Detaliile Cursului

Îmbunătățiți-vă experiența în domeniul educației și obțineți abilitățile necesare schimbării corecte cu un doctorat în educație.

învățământ

Doctoratul în Educație (EDD) este un curs inovator interdisciplinar, oferit pe o bază flexibila full-time și part-time. Cursul cuprinde șapte module de bază, care sunt predate atât online cât și față-în-față. Studiul modulelor este urmat de realizarea unui studiu empiric axat pe un aspect al practicii profesionale și elaborarea unei teze de doctorat de până la 60.000 de cuvinte.

Candidații care nu se înscriu la teza EdD pot viza finalizarea Masterului de Științe sau Diplomă Postuniversitară în Cercetarea Educațională.

Elevii care trec modulele EDRP001, ASRP002, ASRP004, EDRP002, ASRP001, ASRP005 și ASRP021 vor ieși cu succes cu un masterat.

Elevii care trec modulele EDRP001, ASRP002, ASRP004, EDRP002, ASRP001, ASRP005 vor ieși cu succes printr-o diplomă postuniversitară.

Moduri de studiu

Ritm

Edd

Master

Diplomă

Cu normă întreagă

3 ani min, 5 ani max

30 de luni

12 luni

Cu jumătate de normă

5 ani min, 8 ani max

3 ani

18 luni

Evaluare

Veți fi evaluat în fiecare modul de curs, prin sarcini de aproximativ 3.000 de cuvinte în lungime. EdD conduce, de asemenea, la elaborarea unei teze (până la 60.000 de cuvinte) sub supravegherea experților de către personalul din cadrul Facultății de Științe Sociale.

Director de curs

Dr. Greg Mannion

greg.mannion@stir.ac.uk
44 (0) 1786 467614

Taxe - 2018/2019

  • În străinătate: 2,285 £ pentru fiecare modul de creditare, 6,845 £ pentru 60 de module de credit. £ 17,475 pentru teză (360 de credite)
  • Acasă / UE: 820 de lire sterline pe un modul de creditare de 20 de euro, 2,470 de lire sterline pe modul de credit 60. £ 6,280 pentru teză (360 credite)
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Citește mai puţin