Descriere Program:

Studiu de doctorat de filozofie (P6101) este un program de studiu distanțat în timp de trei ani full-time sau. In cazuri speciale, este posibil să se solicite scurtarea, întreruperea sau prelungirea. Programul de studiu este modular, cu un sistem de credit. La începutul studentului, împreună cu supraveghetorul creează un plan de studiu individual care trebuie să corespundă cu cursurile înscrise în STAG. Principalele atribuții includ predarea de cursuri elective și seminarii, publicații, participarea la conferințe și într-o experiență de educație internațională, studiind o limbă străină, participarea la cursuri de metodică și dezvoltarea așa-numitele "soft skills". În scopul de a finaliza cu succes a studiului este necesar studentului pentru a obține cel puțin 180 de credite, să treacă examenul de doctorat de stat și de a apăra cu succes o disertație.

Admiterea la programul de studii doctorale

Pentru a fi admiși în programul de studii de doctorat un student trebuie să-și apere cu succes teza de masterat, treci examenul de stat final sau examenul de master în domeniul filosofiei și cu succes treci interviul de admitere. La interviu, toți solicitanții trebuie să prezinte comisiei cu o propunere de disertație lor intenționată, o sugestie a celor mai potrivite metode și a unui plan de timp de implementare a acestuia, precum și o trecere în revistă a literaturii esențiale. Înainte de interviu solicitanții sunt obligați să obțină o aprobare preliminară de supraveghetor lor, cu care sunt de acord cu tema tezei și metoda punerii sale în aplicare. În cazul în care candidații nu au trecut examenul oral de masterat de la Filosofie încă, acestea pot fi acceptate în mod condiționat, în cazul unui interviu de succes. Ele sunt, cu toate acestea, este necesar pentru a trece examenul ulterior, până cel târziu în luna septembrie a aceluiași an.

Graduate's profilului și capacitatea de inserție profesională:

Absolvenții acestui program de studiu trebuie să îndeplinească cerințele pentru o lucrare științifică independentă, acestea ar trebui să aibă o imagine de ansamblu critică a domeniului și discipline conexe, precum și cunoștințele generale solide. Acestea ar trebui să fi dobândit obiceiurile de etică de cercetare și acestea ar trebui să poată să treacă în mod independent și convingător pe cunoștințele lor colegilor lor mai tineri, prin cursuri și ateliere de lucru. Acestea ar trebui să colaboreze cu alții în cadrul unei echipe de cercetare, sau acestea ar trebui să-l administreze.

Profesional, acestea trebuie să aibă o imagine de ansamblu solidă a istoriei filozofiei și capacitatea de a evalua în mod critic ramurile sale. Mai mult, ele trebuie să interpreteze literatura relevantă în mod fiabil și cu acuratețe. Aceștia trebuie să aibă propria lor specializare profesională, ceea ce contribuie la dezvoltarea în continuare a temelor speciale și de actualitate, de a apăra această specializare cu argumente relevante și să le prezinte în mod public la conferințe sau în publicații.

App. Cerințe de încercare:

În afară de statul elevii examen sunt obligați să treacă două examene suplimentare. Un examen trebuie să fie luată dintr-o limbă străină (în funcție de cerințele departamentului special: engleză și germană sunt aranjate de către Departamentul de Lingvistică Aplicată, alte limbi de către departamentele corespunzătoare). Al doilea examen poate fi fie dintr-o altă limbă străină sau dintr-o disciplină științele umaniste predate la Facultatea noastră Filozofic, de asemenea, în funcție de reglementările de departamente individuale. În caz de dubiu, este întotdeauna recomandabil să se consulte superiorul dumneavoastră. Doctorat Examenul de Stat în Filosofie constă din partea orală și apărare disertație. Examenul oral în filozofie are loc, de obicei, în aceeași zi ca și apărarea disertație. Reclamanții sunt rugați să pregătească trei eseuri-teză cum ar fi de cel mult cinci pagini pe un subiect de interes sau un subiect pe care îl consideră important pentru specializarea lor profesională. Aceste subiecte trebuie să fie consultate cu supraveghetorul înainte de examen. Solicitanții vor pregăti o prezentare orală a acestor trei teze; un fel de "apărare". La examenul oral Consiliul de Departamentul va alege care dintre temele propuse urmează să fie discutate. Examenul are o formă de o dezbatere asupra subiectului ales. Candidatii prezenta primul lor punct de vedere în zece minute și apoi au răspuns la întrebările membrilor consiliului de administrație. Membrii consiliului de a ajunge la rezultatul final printr-un vot secret. Apărarea și disertație are loc în fața comisiei desemnat cu participarea adversari. Reclamantele mai întâi introduc pe scurt obiectivele și conținutul disertație lor. După aceea, comentarii disertație sunt citite și solicitanții să reacționeze la ele și să răspundă ulterior la întrebările relevante ale oponenților și membri ai comitetului. După aceea, dezbaterea se transformă într-o discuție pe care se poate lua în considerare unele contexte mai largi pe care disertație atinge peste. Domeniul de aplicare recomandată al tezei este de aproximativ 120 de pagini standard.

Taxa de scolarizare:

Plata pentru studenții doctoranzi străini este de 2.000 de euro pe an universitar.

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Palacky University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 anii
Part time
La zi
Price
2,000 EUR
pe an universitar
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date