Citește Descrierea Oficială

Doctorat în Filosofie

Departamentul de Filosofie program de absolvent în filozofie socială, politică, etică și legală (SPEL) oferă studenților cursuri avansate și de cercetare individuală în filosofia socială și politică clasică, modernă și contemporană, precum și etica și filosofia dreptului. SPEL recunoaște și respectă atât anglo-americană (analitic) și Continental (tradițiile europene), precum și diverse tradiții non-occidentale, filozofia feministe și teoria critică de rasă, și în alte domenii emergente ale filozofiei. Elevii cu o varietate de interese filosofice sunt binevenite să se aplice programului SPEL.

Programul nostru oferă un Master terminal Arts (MA), și un doctor în filosofie (PhD) de cale, cu specializări în filosofie socială, politică, etică și / sau juridice. MA este adesea urmărit de către studenții care sunt interesați de o carieră postuniversitare de drept, de afaceri sau de ordine publică. Doctorat pregătește studenții pentru specializări în cadrul celor mai căutate după-și cu cea mai rapidă creștere de pe în filosofia contemporană în colegii și universități. Departamentul nostru se bucură de rate de plasare de mare succes și de dezvoltare profesională agresivă.

plasări recente absolvent de doctorat includ: profesor asistent la Universitatea Southern Illinois, profesor asistent la Colegiul Antiohia, profesor asistent la Universitatea Artuklu din Turcia Mardin, profesor asistent la Universidad Jorge Tadeo Lozano în Columbia și bursa post-doctoral la Universitatea Seton Hall.

program de absolvent SPEL

Programul de absolvent în Social, politic, etic și juridic Filosofie (SPEL) oferă studenților absolvent cursuri avansate și de cercetare individuală în filosofia socială și politică clasică, modernă și contemporană, etica și filosofia dreptului. SPEL recunoaște și respectă locul de muncă atât anglo-americană (analitic) și tradițiile (europene) Continental, precum și în diverse tradiții non-vestice, în filozofia feministe și teoria critică de rasă, precum și în alte domenii emergente ale filosofiei. Elevii cu o varietate de interese filozofice ar trebui să se simtă bineveniți să se aplice la programul SPEL.

Ph.D. în SPEL

Cerințe pentru doctorat includ cerințe de masterat (sau un masterat de la o altă instituție), șase seminarii suplimentare, proficiencies de limbi străine, un examen de calificare, și o disertație cu o apărare orală. Pot exista cerințe suplimentare pentru cei care intră cu o AIP care nu se specializează anterior în câmpurile SPEL.

Este posibil ca elevii să scrie o disertație pe un subiect în filozofie care nu este în domeniul social, politic, etic sau Filosofie juridică. În cazul în care alegeți să lucreze la un astfel de subiect și au acordul unui consilier, puteți înlocui un examen pe zona dvs. de cercetare pentru unul dintre examenele Comprehensive SPEL MA. De asemenea, s-ar putea substitui un curs de filosofie pentru orice curs obligatoriu, cu excepția primului an seminarii SPEL.

În prezent, timp-la-gradul nostru mediu de la licență la nivel de doctorat este de 5,7 ani, care este de aproximativ trei ani mai mică decât norma națională. Dar, așteptările noastre actuală este faptul că elevii termina în cinci ani, iar noi lucrăm cu elevii pentru a le ajuta să realizeze acest lucru.

Dezvoltare profesională

Programul de absolvent Binghamton în filozofie merge dincolo de subiectele istorice din întreaga lume. Membrii facultății noastre distins conferă o fundație solidă în concepte, subliniind în același timp, de asemenea, legăturile lor la dezbaterile actuale. Noi numim programul nostru SPEL, în picioare pentru Social, politică, etică și Filosofie juridică. Printr-o combinație de ateliere de lucru, prelegeri, conferințe și grupuri de lectură încercăm să ajutăm pe elevi să ia în considerare sistemele mai mari și obiectivele lor operaționale și modul în care problemele din cadrul acestora pot fi rezolvate. Cursuri de studiu sunt extrem de individualizate, și să permită studenților să dezvolte interesele lor, cu îndrumarea unui consilier facultate.

Universității Fleishman Centrul pentru Dezvoltarea carierei și Professional este o resursă suplimentară pentru studenți. Centrul oferă numeroase servicii utile care ajută dezvoltarea profesională, inclusiv interviuri simulate, critica și ateliere de rezumat, de carieră.

După ce ați Absolvent

Absolvenții programului nostru MA au avut rate excelente de plasament la programe de doctorat, în timp ce mulți absolvenți de doctorat s-au obținut posturi de la colegii prestigioase și universități. Experiența dobândită ca asistenți de predare și asistenți absolvent în timpul studiului lor poate oferi instruire valoroase pe care instituțiile de învățământ active, caută în candidați. Alti absolventi au continuat studiile la facultatea de drept și-au găsit de lucru în calitate de avocați sau asociați legali. Restul au intrat în sectorul privat, în capacitățile de afaceri și de management.

Cerințe de admitere

Pentru a fi eligibil pentru studii postuniversitare, trebuie:

 • Oferi un set complet de licență (și, dacă este cazul, absolvent) transcrieri care prezintă una dintre următoarele:
  • Ați obținut o diplomă de licență (sau echivalentul acestuia) de la un colegiu sau universitate acreditate la nivel național sau regional
  • Sunteți în termen de un an academic de a câștiga o diplomă de licență (sau echivalentul acestuia) de la un colegiu sau universitate acreditate la nivel național sau regional
  • Sunteți eligibil să se aplice, ca parte a unui memorandum de înțelegere între instituția dumneavoastră curentă și Universitatea Binghamton
 • Au câștigat, cel puțin una dintre următoarele:
  • Un 3.0 GPA asupra întregii cariere universitare
  • Un 3.0 GPA în cursul ultimelor 60 de credite semestru sau 90 de credite trimestru de gradul dumneavoastră de licență, cu cele mai multe cursuri gradate în mod regulat (nu ca "pass / fail")
  • Un 3.0 GPA într-un grad absolvent, cu cele mai multe cursuri gradate în mod regulat (nu ca "pass / fail")
  • Având în vedere diferitele scale de clasificare utilizate în întreaga lume, fiecare departament academice evaluează transcrieri internaționale pentru a determina, de la caz la caz, dacă acestea demonstrează una dintre cerințele de mai sus.

Pentru a aplica, trebuie să prezinte următoarele materiale. Pentru liniile directoare generale pentru aceste materiale, a se vedea site-ul web Cerințe de admitere.

 • Online cerere grad absolvent cu taxa de cerere de studii postuniversitare
 • Transcrieri de la fiecare colegiu sau universitate pe care le-ați participat
 • Declarație personală de la 2 la 3 pagini care descriu motivele pentru urmărirea absolvent de studiu, aspirațiile de carieră, interese speciale în domeniul dvs., precum și orice caracteristici neobișnuite ale fundalului, care ar putea avea nevoie explicații sau să fie de interes pentru comisia de admitere absolvent
 • CV-uri sau un CV
 • Scrisori de recomandare (2 pentru solicitanții MA; 3 pentru solicitanții de doctorat)
 • Scoruri GRE oficiale

Studenții internaționali trebuie să prezinte, de asemenea, următoarele materiale. Pentru mai multe informații despre aceste materiale, a se vedea secțiunea International Students a site-ului Cerințe de admitere.

 • International Student Declarație financiară (ISFS) Formular
 • Documente justificative financiare (cum ar fi declarații bancare, burse sau scrisori de sponsor, etc.)
 • Dovada de competență engleză (cum ar fi scorurile academice oficiale TOEFL / IELTS / PTE)

Aceste informații sunt supuse schimbării. Deși depunem toate eforturile pentru a actualiza aceste pagini de program, vă recomandăm să contactați departamentul de întrebări cu privire la cerințele specifice programului,.

Clasa de profil

Inscriere Total: 37 International / Non-Citizen inscriere: 20% GRE Verbala: 81% GPA: 3,74

* Scor (e) reprezintă media pentru clasa cea mai recent admise. Scor mai mic nu va avea ca rezultat respingerea automată a cererii dumneavoastră, și notare mai mare nu garantează acceptarea.

Termenele limită

Fall: 1 februarie

Spring: 15 octombrie

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Binghamton University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
6 anii
La zi
Price
12,921 USD
(Rezident); $ 24261 (non-rezident)
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019