Ph.D. Inginerie

Prezentarea generală a programului

Programul de doctorat în inginerie pregătește generația următoare de lideri de inginerie pentru a aborda unele dintre problemele cele mai descurajatoare și complexe cu care se confruntă societatea noastră.

Scopul programului este de a produce absolvenți de inginerie, care sunt experți subiectul într-un domeniu de cunoștințe în cadrul unei discipline de inginerie și care poate concura cu succes cu cei care au câștigat doctorate specifice disciplinei în inginerie. În loc de a restricționa absolvenți la câmpuri individuale de inginerie (de exemplu, produse chimice, calculator, electrice, industriale, mecanice, etc), programul oferă studenților cu flexibilitatea de a deveni experți subiectul și inovatori de inginerie într-un mediu-arhitectură deschisă, stimularea creșterii economice intelectual de-a lungul ambele cai interdisciplinare și în limitele de discipline de inginerie convenționale. Cu această abordare, programul dezvoltă cercetători de talie mondială, care poate valorifica pe cele mai promitatoare descoperiri si inovatii, indiferent de originea lor în domeniul ingineriei, de a dezvolta solutii interdisciplinare pentru provocări din lumea reală.

Doctorat în inginerie cere ca fiecare elev să abordeze probleme tehnice fundamentale de importanță națională și globală pentru secolul 21. Îngrijire patru industrii-cheie de sănătate, comunicații, energie, și de transport sunt abordate în mod specific. Aceste industrii impact fiecare individ de pe planetă și sunt domeniile prioritare doctoranzii și facultate vor contribui la prin studiu și cercetare.

Curriculum

Curriculum-ul de doctorat în inginerie oferă cursuri de disciplinare și interdisciplinare, de cercetare, de mentorat și seminarii zona de focalizare de inginerie. Elevii sunt de așteptat să aibă o putere tehnică disciplinară înrădăcinate de a desfășura și finaliza cercetări interdisciplinare de colaborare independente, originale, și noi contribuind la una dintre cele patru arii de focalizare industriale și / sau sociale. Programul este format din 66 de ore de credit: 30 de credite de curs, 6 credite din zona de focalizare de inginerie, și 30 de credite de cercetare.

Cursuri de bază

Elevii vor completa următoarele cursuri de bază: Metode de cercetare interdisciplinare, Fundația Inginerie Analytics, și Inginerie Analytics facultative.

Cursuri de fundație disciplina

Cursuri de fundație construi profunzime într-un domeniu disciplinar de inginerie, cum ar fi inginerie mecanică, inginerie electrică și microelectronică, inginerie calculator, industriale și sisteme de inginerie, inginerie chimica, sau inginerie biomedicala.

Cursuri de zona de focalizare industrie

Începând cu cursul Traducerea Discovery în practică, acest set riguros de patru cursuri de inginerie oferă studenților, cu o acoperire cuprinzătoare a provocări de inginerie și soluție abordări în cele patru domenii industriale cheie asociate cu programul: de ingrijire a sanatatii, energie, comunicații și transport. Elevii aleg un domeniu de maxim interes și să completeze setul corespunzător de cursuri. Studenții pot lua, de asemenea, cursuri suplimentare de la industria lor selectat ca opționale.

Electives zona de focalizare

Elevii să completeze electives zonei de cel puțin trei focus. Aceste cursuri, selectate din cursuri în cadrul programelor curente de gradul RIT și asociate cu zona de focalizare de studiu alese de student, oferă cunoștințe de specialitate și seturi de skill-relevante pentru cercetare disertație studentului.

Examen cuprinzător

Elevii finaliza un examen complet la sfârșitul primului an de studiu. Examenul evaluează aptitudinile elevului, potențial, și competență în efectuarea de doctorat de cercetare de nivel.

propunere de disertație

Studenții trebuie să prezinte o propunere de disertație a nu mai devreme de șase luni de la examenul complet comisiei de disertație și de cel puțin șase luni înainte de examenul de candidatura. Propunerea prevede posibilitatea ca elevul să elaboreze cu privire la planurile lor de cercetare și pentru a obține feedback cu privire la direcția și abordarea lor de cercetare de la / comitetul sau disertație ei.

Examen candidatura

Examenul de candidatura oferă un feedback detaliat cu privire la elevul cu privire la progresul lor de cercetare disertație și a rezultatelor așteptate înainte de apărare de disertație lor complet.

Prezentare disertație și apărare

Fiecare doctorand va pregăti o disertație originală, punct de vedere tehnic, și bine scris. Ei vor prezenta și apăra disertație lor si de cercetare sale de însoțire a comisiei lor de disertație.

Cerințele de admitere

Pentru a fi luate în considerare pentru admiterea la doctorat Programul în inginerie, candidații trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

  • Să dețină o diplomă de bacalaureat într-o disciplină de inginerie la o universitate acreditata,
  • Să prezinte un CV subliniind fundal de învățământ și experiențe,
  • Să prezinte o declarație de scop de cercetare,
  • Prezinte scorurile de la Graduate Record de examinare (GRE),
  • Prezinte stenogramele oficiale (în limba engleză) pentru toate finalizat anterior muncă de licență și, desigur absolvent,
  • Au un GPA de 3.0 sau mai mare (sau o AAP minim de 3,0 în lucru desigur fundatie),
  • Să prezinte cel puțin două scrisori de recomandare academice și / sau profesionale. Arbitrii ar trebui să trimită scrisori de recomandare prin e-mail la gradinfo@rit.edu sau prin servicii poștale direct la Absolvent de înscriere Services.
  • Participa la un interviu on-campus sau teleconferință (dacă este cazul), și
  • completa o cerere de absolvent.
  • Pentru solicitanții internaționale a căror limbă maternă nu este limba engleză trebuie să prezinte scorurile de la Test de limba engleza ca limba straina. Scorurile minime de sunt necesare 587 (pe suport de hârtie) sau 94 (bazate pe Internet). Scoruri sistem internațional de testare Limba engleză (IELTS), vor fi acceptate în locul a examenului TOEFL. Scorurile minime vor varia, cu toate acestea, punctajul minim absolut necesar pentru acceptarea necondiționată este de 6,5.

Informații suplimentare

Reședință

Toți studenții din cadrul programului trebuie să petreacă cel puțin trei ani în calitate de student full-time rezident înainte de finalizarea gradul.

Program predat în:
Engleză
Rochester Institute of Technology (RIT)

Vezi 7 mai multe cursuri de la Rochester Institute of Technology (RIT) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019