Doctorat în Management

Este cu mare plăcere să prezentăm o nouă ediție a programului de doctorat în management. Succesul edițiilor anterioare a fost realizat prin finalizarea unor proiecte de cercetare bune și prin publicarea ulterioară a rezultatelor acestora în conferințe și lucrări publicate în reviste internaționale de bună calitate. Aceste fapte ne justifică entuziasmul și angajamentul în lansarea acestei ediții.

De-a lungul existenței sale, Școala de Economie și Management (ISEG) a avut o contribuție fundamentală la formarea cadrelor și a liderilor organizațiilor portugheze și internaționale. Facultatea ISEG și absolvenții de doctorat prezintă o bună înregistrare de publicare și citare.


Programul de Doctorat în Management își propune să ofere doctoranzilor o înțelegere profundă a problemelor de management și un fundal puternic în metodele și tehnicile de cercetare aplicate în management. Introducerea în rețele de cercetători este promovată nu numai prin colaborarea cadrelor didactice și cercetătorilor din mai multe universități europene și nordice și sud-americane, dar și prin valorificarea calității de membru al ISEG în cadrul Consiliului Academic al EIASM - Institutul European pentru Studii Avansate în Management, cu sediul în Bruxelles, și Grupul IMP (Marketingul Industrial și Achiziționarea), printre altele.


Acest doctorat vă va oferi cunoștințele de ultimă oră privind teoria afacerilor și managementului și instrumentele necesare, metodologiile și strategiile de cercetare pentru dezvoltarea de cercetare relevantă și impact în domeniul dumneavoastră specific de interes în afaceri sau management. Dezvoltarea programului, deși este destul de solicitantă atât pentru studenții cu normă întreagă cât și pentru cei cu normă redusă, este compatibilă cu menținerea unei activități profesionale sau industriale. Facilitățile școlare sunt excelente, iar profesorii sunt foarte calificați, competenți și prietenoși.

Condiții de intrare și criterii


Aplicațiile sunt binevenite de la absolvenții de la ISEG Masters in Economics sau de la un master echivalent. Solicitanții care au un master sau o diplomă echivalentă într-un alt domeniu pot fi admiși, dar numai după ce au studiat cu succes pentru programa de semestru I al ISEG de masterat în economie. Selectarea candidaților se face de către Consiliul științific al Programului de doctorat, pe baza următoarelor criterii: Masterat și gradul final respectiv; Burlaci și gradul final respectiv; Curriculum-ul științific și experiența profesională relevantă.

Țintă


Cei care caută o educație avansată și care doresc să efectueze cercetări în domeniul economiei, în pregătirea pentru un rol înalt calificat în sectorul public sau în sectorul privat. O astfel de poziție include învățământul și cercetarea universitară, conducerea și conducerea organizațiilor naționale și internaționale, consultanța, instruirea și cercetarea și studiile.

Regimul de funcționare


Clasele și seminariile se desfășoară în cea mai mare parte în zilele de luni (după-amiaza și seara devreme), marți și serile de miercuri.

În același timp cu cererea sau după înscriere, candidatul poate solicita o bursă de la Fundația pentru Știință și Tehnologie, termenele limită de aplicare fiind compatibile cu cele pentru înscrierea în program.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la ISEG - Lisbon School of Economics & Management »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
La zi
Price
7,000 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare