Doctorat în marketing

Generalități

Programul de descriere

Doctorat este cel mai înalt grad academic și, ca atare, absolvenți Durham sunt în cererea de posturi academice în universități de top și școlile de afaceri de top; pentru consultanță de afaceri și management în comerț și industrie; și pentru roluri de conducere în organizațiile din sectorul privat și instituțiile guvernamentale.

Oricare ar fi obiectivele, doctorat Durham vă oferă posibilitatea de a combina teoria academică riguroasă cu cercetare de a influența lumea afacerilor și să facă o contribuție unică la domeniul de studiu. Aceasta atrage studenți excepționale de cel mai înalt nivel, și în colaborare cu savanți de renume international pentru cercetarea lor și a crezut de conducere, programul de doctorat la Universitatea Durham Business School este provocator și stimulatoare.

Ca parte a comunității noastre vibrante și primitoare de cercetare conduse de, vei lucra alaturi de o facultate diversă de studenți și cadre universitare de cercetare internaționale pentru a dezvolta o comandă critică a subiectului. Vei cultiva abilitățile de nivel înalt de analiză și evaluare, să fie în măsură să utilizeze o serie de metodologii de cercetare, și va lucra în mod independent.

Va punem la dispozitie o arenă în care personalul, studenții și practicienii pot face schimb de informații, idei și inspirație și pune teoria marketingului în practică

Infiintata in anul 2014, ca urmare a fuziunii dintre Departamentele de Management și Marketing, scopul nostru principal este de a avansa și de a face schimb de cunoștințe la intersecția piețelor, practica de marketing și de consum. Facem acest lucru prin asigurarea unui mediu activ și de inspirație pentru cadre didactice, studenți și practicieni de a cerceta idei, produc publicații de înaltă calitate și de a discuta despre modul în care să difuzeze cunoștințe cu privire la natura marketingului și a practicii de consum. Cheia către aceasta este o cultură a colaborării - nu doar între membrii, dar cu alte departamente, clustere și centre, atât în ​​interiorul cât și în afara Durham University. De-a lungul activității noastre, vom lua legătura cu clienții individuali, organizații și alte instituții, atât publice cât și private, precum și organizații non profit și pentru-.

O întâlnire a minților

Suntem o echipă diversă în care diferiți membri aduc propriile lor perspective. vizionări Mainstream de conducere stau alături de o abordare critică pe marketing, inclusiv perspective culturale și sociologice pe piețele, comercializare și consum. Ne bazăm pe o serie de perspective metodologice de la cantitativ, statistic-condus la tradiții metodologice calitative, interpretivist.

Doctorat: Ia pasul următor

Avem două prize în fiecare an, în luna octombrie și ianuarie. Datele limită pentru aplicații sunt:

 • Ianuarie 2017 de admisie: 31 octombrie 2016
 • Octombrie 2017 de admisie: 31 iulie 2017

Studii de doctorat integrate (full time) există un aport pe an, în luna octombrie. Data de închidere este și 31 iulie.

De ce am nevoie mai întâi?

Cerințele de limba engleza:

 • În cazul în care engleza nu este prima limbă pe care o va avea nevoie de IELTS 7.0 (nici un element sub 6,5) sau Pearson Test de limba engleza Scorul general 70+ (Niciun element de mai jos 62). Vă rugăm să rețineți că acestea pot fi vechi nu mai mult de 2 ani la luna începe programul, de ex. pentru un program care începe în octombrie 2014, testul IELTS sau PTE trebuie să fi fost luate în sau după octombrie 2012). Informații suplimentare despre testele acceptabile.

Pentru studenții din Marea Britanie:

 • Un grad de masterat, în mod normal, cu o marcă de cel puțin 65%, în disertație Masters.

Pentru studenții non-UK:

 • Un grad care este echivalent cu un master din Marea Britanie. De asemenea, trebuie să fi terminat și a trecut (la un nivel echivalent cu cel puțin 65%), un modul de disertație. Se verifică lista completă a calificărilor echivalente.
 • Este important ca interesele dumneavoastră generale de cercetare se potrivesc cu cele din cel puțin un membru al personalului nostru academic. Pentru informații cu privire la domeniul de expertiză și experiență de facultate și detalii cu privire la interesele lor de cercetare noastre academice, vezi Oamenii noștri.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la găsirea unui potențial de supervizor, suntem fericiți să vă ajutăm. Vă rugăm să luați legătura cu Admitere echipa de cercetare.

Procesul de aplicare

 • aplicație de succes se bazează pe capacitatea dumneavoastră de a îndeplini cerințele de intrare, propunerea dumneavoastră de cercetare și capacitatea școlii de a oferi o supraveghere relevantă pentru cercetare.

Procesul nostru de admitere următoarele trei etape:

Etapa întâi

Asigurați-vă că:

 • îndepliniți cerințele noastre de intrare (de mai sus)
 • puteți îndeplini cerințele financiare ale programului
 • aveți propunerea dumneavoastră de cercetare gata.

Etapa a doua

Cererile trebuie să fie făcută folosind formularul de cerere-line pe. Vi se va cere pentru informațiile de mai jos:

 • calificări academice și de carieră până în prezent
 • o schiță a intereselor dumneavoastră de cercetare
 • numele și adresele a doi arbitri academice
 • orice sprijin specific are nevoie de tine poate avea (a se vedea de sprijin pentru persoanele cu handicap)
 • Colegiul ales. (Dacă doriți să citiți pentru un program full-time, trebuie să deveniți membru al unuia dintre colegiile noastre precum și acceptarea de către un departament.

Următoarele documente trebuie transmise, online, ca parte a cererii dumneavoastră. Fara aceste documente cererea dvs. nu poate fi procesată:

 • Propunerea de cercetare de 1500-2000 de cuvinte. Vă rugăm să trimiteți propunerea dvs. în cadrul secțiunii aplicației online, intitulat "Alte Experiența relevantă". Cu toate acestea, în cazul în care propunerea dumneavoastră de cercetare conține tabele sau ecuații, vă rugăm să încărcați documentul prin secțiunea "documentele justificative" la rubrica "Burse / Altele". Consiliere cu privire la scrierea unei propuneri de cercetare.
 • Un abstract 300-500 cuvânt oferind un rezumat al propunerii de cercetare
 • Copii ale certificatelor de grade acordate (de până la 3 pot fi încărcate)
 • Copii ale transcrieri ale modulelor studiate (până la 3 pot fi încărcate)
 • Dovezi de competență în limba engleză (în cazul în care acest lucru nu este prima limbă)
 • referințe două, dintre care una trebuie să fie academice. (scrisori de referință ar trebui să fie prin e-mail direct la noi de catre arbitrii dumneavoastra folosind formularul de referință descărcabil.) Descărcați formularul de referință
 • Curriculum Vitae.

Dacă aveți probleme atașarea documentelor justificative aplicația dumneavoastră online, puteți să le e-mail la noi.

Etapa a treia

Vom procesa cererea dumneavoastră, pe baza tuturor informațiilor furnizate și va permite în mod normal, decizia noastră în termen știi de patru până la șase săptămâni. În anumite cazuri este posibil să fie necesar să solicite informații suplimentare.

O cerere de succes va fi trimis la Durham University Student recrutare și Admitere Oficiul (SRAO), cu o recomandare de aprobare. (Vă vom contacta vă direct dacă nu vă putem recomanda aplicația pentru aprobare.) Acest SRAO este responsabil pentru aprobarea tuturor cererilor postuniversitare. Ar trebui să fiți conștienți de faptul că aprobarea de către SRAO nu este o formalitate și că, în unele cazuri în care am recomandat aprobare, SRAO va fi în imposibilitatea de a sprijini acest lucru. Până când primiți o ofertă de la recrutare și Admitere Biroul Student, nu ați primit o ofertă oficială a unui loc.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Prepare yourself to compete in an increasingly international job market. Study a globally-recognised postgraduate programme at Durham University Business School

Prepare yourself to compete in an increasingly international job market. Study a globally-recognised postgraduate programme at Durham University Business School Citește mai puţin
Durham , Oestrich-Winkel , Marea Britanie online + 2 Mai mult Mai Puțin