Propunerea ar trebui să acopere

  • definirea clară și fundamentarea subiectului
  • trecere în revistă a literaturii de specialitate și stadiul actual al tehnicii în domeniul proiectului
  • Obiectivele proiectului
  • metodologia asumată
  • o listă de referințe

Candidații pentru programul de doctorat în domeniul relațiilor internaționale poate alege un subiect disertație din lista de subiecte prioritare oferite de către Departamentul de Relații Internaționale (IR) și Departamentul de Studii de Securitate pentru dat anul universitar (aceste subiecte sunt publicate pe IR pagina Departamentului până la sfârșitul lunii martie 2017, cel târziu).

Reclamanții sunt sfătuiți insistent să consulte un potențial supervizor cu privire la propunerea de cercetare anterioară depunerii sale.

Procedura de admitere se execută în două runde. În prima rundă consiliul de admitere evaluează propunerea de cercetare pe baza valorii sale academice și compatibilitatea sa cu temele prioritare oferite de Departamentele și stabilește pragul necesar în puncte pentru a avansa la runda a doua. Solicitanții care trec pragul sunt invitați la un interviu.

Interviul este evaluat în puncte, de asemenea. Decanul Facultății stabilește pragul necesar necesar pentru admitere.

Interviul a are drept scop evaluarea

  • Obiectivele proiectului de cercetare
  • Cadrul teoretic și metodologic al proiectului propus
  • fezabilitatea planului de cercetare, limitele sale

Criterii pentru evaluarea finală:

Solicitantul poate primi până la 40 de puncte în fiecare rundă. În a doua rundă de 10 puncte sunt rezervate pentru eventuale bonus pentru publicații (articole, eseuri) legate de tema proiectului de disertație. Candidatul trebuie să fie absolvent de studii de Master, de preferință, în domeniul științelor sociale și umaniste.

A se vedea, de asemenea, articolul IV, para 4 din Regimul procedurilor de admitere

Informații privind exercitarea absolvenților

Absolvenții programului nostru de doctorat în relațiile internaționale sunt bine echipate pentru a găsi de lucru în calitate de experți cu înaltă calificare în mediul academic (de exemplu, în cercetare), departamente analitice și universități. calificările lor le permite să aplice abilitățile lor în poziții de conducere în agențiile guvernamentale, aparatul administrativ al organizațiilor internaționale, ONG-uri internaționale și un întreg spectru de instituții din sectorul privat. Cunoștințele și abilitățile absolvenților noștri dobândesc, în analiza politicii internaționale, relații economice internaționale, integrarea europeană și a dreptului internațional sunt susținute de o bună cunoaștere cu concepte și metodologii teoretice relevante.

Program predat în:
  • Engleză
  • Ceh

Vezi 4 mai multe cursuri de la Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK) »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 - 8 anii
La zi
Price
250 EUR
pe semestru
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date