Doctorat în biologie

Generalități

Programul de descriere

Programul nostru de absolvent oferă un doctorat în filosofie în patru domenii de bază, Moleculară / Cellular Biology, Neuroscience, Ecologie / Systematics și Evoluție / Genetică. Doctoratul în filosofie este oferit prin programul Doctorat Intercampus al Universității din Puerto Rico, administrat de noi.

Departamentul menține legături strânse cu Campusul de Științe Medicale al Universității din Puerto Rico, Institutul de Neurobiologie, Institutul de Studii Ecosistemice Tropice din UPR-RP și Departamentul de Studii de Mediu al UPR-RP, care se extinde considerabil oportunitățile pentru studenții noștri absolvenți

Departamentul are facilități moderne și resurse de laborator și utilizează organisme model tradiționale și non-tradiționale pentru a aborda diverse probleme. În plus, diversitatea enormă a ecosistemelor din Puerto Rico și accesul facil al acestora se traduc în oportunități de cercetare în neoroze din Caraibe și continentale. Universitatea din Puerto Rico din Río Piedras este membră a Organizației de Studii Tropice și studenții sunt încurajați să candideze pentru cursuri OTS.


Programul nostru de absolvent oferă oportunități diverse pentru studenții care doresc o carieră în domeniul biologiei de cercetare, o disciplină cu un impact din ce în ce mai social, economic și de mediu în lume. Cei care caută cariere alternative în industrie, agenții guvernamentale, organizații neguvernamentale, printre altele, vor dobândi experiență practică în domeniul cercetării și vor aprecia modul în care se realizează știința și cum își poate îmbunătăți viața de zi cu zi.

Într-un efort de organizare a ofertelor noastre de curs, am stabilit câteva indicii care permit studenților să dobândească cunoștințe generale și aprofundate în domeniile lor.105974_research-research-integration-graph.gif


Cerințele de admitere

Cerințe specifice ale programului doctoral

 • Licențiat, Master sau echivalent, în științe, preferabil în biologie de la o universitate recunoscută.
 • Media generală de 3,00 puncte pe o scară de 4.00.
 • Media în cursurile de știință de 3,00 puncte pe o scară de 4.00.
 • Manipularea limbii spaniole și engleză, având în vedere că cursurile sunt oferite în ambele limbi.
 • Au luat cel puțin un curs în două din următoarele domenii: (1) Genetică, (2) Biologie de Dezvoltare, Biologie Celulară / Moleculară, și (3) Ecologie, Evoluție și Biologie Organică.
 • Au luat două semestre de Fizică Generală, Chimie Generală și Chimie Organică cu laboratoarele lor respective.
 • După ce ați luat un curs Calculus.
 • Experiență de cercetare

Documentele necesare pentru cererea de admitere

 • Cerere de admitere la studii universitare în format electronic.
 • Trei scrisori de recomandare pentru studii postuniversitare în format electronic sau pe suport hârtie.
 • Trei copii ale transcrierilor de credite oficiale cu diplomă acordată.
 • Descrierea cursurilor care urmează să fie acreditate, dacă este cazul.
 • Rezultatele oficiale ale examenului de absolvire a examenului (GRE) - test general efectuat în ultimii trei ani. GRE tematice în biologie sau biochimie / celulă / moleculară este opțională.
 • Alte dovezi de excelență profesională, prezentarea lucrărilor științifice în congrese și / sau retipăriri ale articolelor publicate.
 • Un eseu scurt (inclus în Formularul de candidatură pentru admiterea la studii postuniversitare) indicând obiectivele pe termen scurt, mediu și lung, interesele de cercetare și modul de avansare a studiilor universitare în departamentul nostru vor contribui la dezvoltarea lor.
 • Plan de cercetare pe termen scurt, de dorit.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Nuestra visión es ofrecer servicios técnicos de excelencia a la comunidad universitaria de nuestro Recinto para garantizar la mejor utilización de los recursos tecnológicos.

Nuestra visión es ofrecer servicios técnicos de excelencia a la comunidad universitaria de nuestro Recinto para garantizar la mejor utilización de los recursos tecnológicos. Citește mai puţin