Citește Descrierea Oficială

Programul nostru academic, aprobat prin Rezoluția 19693 din 28 septembrie 2017, își propune să antreneze cercetători cu cunoștințe teoretice și metodologice solide pentru a interpreta problemele de comunicare ale contextului social actual. Programul nostru este destinat profesorilor universitari și cercetătorilor din diferite domenii ale cunoașterii, în special al Științelor Sociale și Umane, cu scopul de a-și îmbunătăți înțelegerea tehnicilor, ideilor și abordărilor de cercetare noi, avansate în domeniul comunicării.

Programul pune accentul pe studiul transformărilor mediului comunicativ, ca produs al dezvoltării tehnologice.

Linie de cercetare

Comunicarea în cadrul organizațiilor

Analiza provocărilor cu care se confruntă organizațiile publice, private, civile, de solidaritate și virtuale, în arenale locale, regionale și internaționale, după ecosistemul de comunicare care a fost înființat în ultimii ani și care cuprinde provocările dinamice, logice, procese și de comunicare cu care se confruntă organizațiile de afaceri, grupurile de interese, publicul și cetățenii participă activ.

Jurnalism, cultură

Investigați modurile de circulație a mesajelor jurnalistice, precum și transformările sociale și culturale pe care le produc. De asemenea, această linie va aborda, de asemenea, schimbările în rutinele producției de mesaje și în zonele de recepție.

Limbi, narațiuni

Investigați mesajele diverse de comunicare pentru a găsi modele, estetici și identități pe care le definesc, pe lângă interpretarea lor de către public, critici, experți și artiști.

Comunicare, mass-media

Analizați schimbările socio-politice ale contextului actual din posibilitățile oferite de ecosistemul media atunci când construiți arena publică.

Teoriile de comunicare

Cercetarea și dezbaterea conceptelor teoretice formulate pe comunicare pe dimensiunile sale diverse și dense: publice, politice, audiovizuale și organizaționale.

Curriculum

112502_Curriculum.png

Taxele de școlarizare și alte costuri

  • Înregistrare: 145.000 USD COP / 41 USD aproximativ
  • Taxa de școlarizare în pesosul columbian (COP): 104.145.000 dolari. Suma aproximativă în dolari SUA: 32.543 USD

* Toate sumele în dolari sunt valori aproximative. Suma este calculată în funcție de cursul de schimb USD al zilei.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare March 21, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
4 anii
Part time
Price
104,145,000 COP
Deadline
Iunie 15, 2019
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
End Date
Iulie 31, 2023
Termen limită de aplicare
Iunie 15, 2019

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
Iunie 15, 2019
End Date
Iulie 31, 2023

Conozca el nuevo Doctorado en Comunicación