Citește Descrierea Oficială

PREZENTARE

Datorită Protocolul adițional la Acordul de cooperare semnat între IEDE Business School (sediul central Santiago de Chile), si la Universitatea din Lleida (Spania), începând cu 2 februarie 2010, în Chile pot participa la programul de doctorat al Universității, studiile culminând în apărarea tezei de doctorat la sediul Universității spaniol. Acest program urmărește să contribuie la dezvoltarea și aprofundarea cunoștințelor și abilităților elevilor din Chile care primesc recunoașterea unui grad, spațiu european valabil învățământului superior atașat în mod automat în 47 de țări.

Universitatea din Lleida am peste 700 de ani, a fost inițial creat de Bull de Sanctitatea Sa Papa Bonifaciu al VIII-, emis la Roma la data de 1 aprilie a anului 1297 și, ulterior, de către Privilege Real SM El Rey Don Jaime II, a acordat în Zaragoza la o septembrie 1300. Universitatea cu aproximativ 10.000 de studenți, este public și este situat în orașul de Lleida, cu peste 135.000 de locuitori, este capitala provinciei și în Comunitatea Autonomă Catalonia, și zona de influență de 200.000 de locuitori, situat la circa 160 km. din orașul Barcelona și aproximativ 450 de km. de Madrid. Normele legale aplicabile acestui program este Decretul Regal 1393/2007 din 29 octombrie 2007 (Monitorul Oficial nr 260, din data de 30 octombrie 2007), care prevede gestionarea universitar oficiale și de abrogare RO RO 55/2005 și 56/2005 (în funcție de perioada de tranziție până în 2015) și Decretul Regal 99/2011, din 28 ianuarie, prin care învățăturile oficiale ale Doctorat (BOE din 10 reglementate februarie 2011).

OBIECTIVE

Programul de doctorat a fost elaborat pe baza următoarelor obiective:

 • Oferta un program de doctorat de excelență academică și de calitate în cadrul Spațiului European al Învățământului Superior, în orașul Santiago de Chile.
 • Creați un forum intelectual pentru analiza, discuții și cercetare pe teme legate de administrarea afacerilor și economie, atât în ​​sectorul privat și guvern.
 • Generarea cunoștințelor științifice și informativ de parteneriatul dintre cadre universitare și studenți doctoranzi, prin completarea și publicarea de studii empirice de interes în latină și / sau teren național, american alte economii.
 • Formarea unui grup de cercetatori care va rezolva lipsa de medici din țară și sunt motoare ale schimbării organizaționale în domeniile profesionale și academice.

PROFIL TITULADO

Studentul care atinge de doctor de la Universitatea din Lleida va atinge de studii universitare existente în domeniul învățământului superior, care va permite:

 • Validează capacitatea de a dezvolta cercetarea științifică în domeniul DG Întreprinderi.
 • Fiind capabil de a ridica mai multe linii de cercetare și cum să le abordeze.
 • Stăpânirea tehnicilor de cercetare, modelare și analiză, care va face contrastele necesare într-un proces de cercetare.
 • Colaborarea pe grupuri de cercetare în domeniul de specializare și chiar într-un domeniu multidisciplinar.
 • Atinge un nivel de adâncime la un subiect care face obiectul anchetei poate prezenta o învățătură intens.

CARACTERISTICI CHEIE

 • Titlu spaniol de la Universitatea din Lleida
 • Recunoscut de Spațiul European al Învățământului Superior, în mod automat valabilă în 47 de țări aderente
 • Vizitarea profesori de la Universitatea din Lleida
 • Accesul la biblioteca virtuala.
 • Acces exclusiv la baza de date EBSCO, unde veți găsi lucrări și articole științifice legate de programul.

Profil recomandat:

Profesioniștii care, pe de o parte, doresc să aprofundeze și să îmbunătățească cunoștințele lor de cercetare științifică în domeniul de afaceri și, în al doilea rând, pentru a obține cel mai cel existent de studii universitare în domeniul educației.

Program predat în:
Spaniolă
Acest curs este Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
După locații
După dată
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare

Feb. 2020