Programe Part Time de Doctorat și DBA

Un Doctorat, sau Doctor în Filosofie, reprezintă o diplomă postuniversitară oferită de universități. Este vârful studiului academic disponibil într-un domeniu. Un Doctorat în Administrarea Afacerilor (DBA) este un program postuniversitar oferite de către școli de afaceri sau facultăți de afaceri la universitate.

Finalizarea unui Doctorat Part Time sau al unui DBA Part Time poate rezulta în îmbunătățirea semnificativă a carierei. Studenții sau profesioniștii interesați de conducere, mediul academic, consultare, cercetare și antreprenoriat pot obține un mare avantaj sau o calificare necesară din urmarea unui Doctorat Part Time sau a unui DBA Part Time.

Multe universități din întreaga lume oferă programe de Doctorat Part Time și de DBA Part Time.

Varietatea diferitelor programe de Doctorat Part Time și de DBA Part Time poate fi copleșitoare - nu lăsa asta să te oprească! Caută acum cele mai populare programe de Doctorat Part Time și DBA Part Time în lista de mai jos.

Doctorate cu Jumătate de Normă adăugate recent

Western National University

DBA - DOCTORAT DE ADMINISTRARE A AFACERILOR

Iunie 20, 2018
Doctor în Administrarea Afacerilor (DBA) este conceput pentru candidații care, având deja finalizat un program de masterat, doresc să-și dezvolte în continuare cunoștințele practice și teoretice ale principiilor care guvernează afacerile globale.

Wits Business School

PhD

Mai 30, 2018
Alăturați-vă pe candidații de top de pe întreg continentul, participați la dezbateri culturale și sociale bogate și realizați vastitatea domeniilor de cunoaștere pe care le puteți stăpâni, dezvoltându-vă abilitățile de învățare și de cercetare.

London South Bank University

Doctor în Contabilitate și Finanțe

Iunie 11, 2018
Școala de Afaceri are un program în creștere de grade de cercetare, cu accent pe un studiu cu jumătate de normă de către studenții care sunt în același timp în curs de dezvoltare și consolidarea carierei lor profesionale. Școala oferă studii tradiționale de studii postuniversitare, care au condus la acordarea titlului de doctorat.

Universități în România

Schimbă locația

Doctorat Part Time

Doctorat Part Time

Titlul de Doctorat, sau Doctor în Filosofie, vine de la latinul doctor philosophiae și reprezintă un studiu postuniversitar conferit de universități. Prin obținerea unui Doctorat, o persoană primește titlul de ”doctor”. Un doctorat este în mod normal un studiu terminal, asta însemnând vârful studiului academic disponibil într-un anumit domeniu. Termentul ”part time” se referă pur și simplu la modul de studiu care le permite candidaților să completeze cerințele de diplomă pe baza unui program cu jumătate de normă, cu mai puține ore pe săptămână, de-a lungul mai multor săptămâni. Un Doctorat part time rezultă în aceași diplomă academică și aceleași calificări precum un Doctorat full time.

Există mai multe beneficii pentru urmarea unui Doctorat part time, unele fiind mai cuantificabile și altele mai subiective. Alegerea unui program de Doctorat part time oferă studentului libertatea de a continua să lucreze în timp ce studiază. Studiul de Doctorat part time permite și o flexibilitate a planificării pentru candidații care au și alte angajamente. Completarea unui Doctorat part time necesită același număr total de ore, doar că acestea sunt distanțate pe o perioadă mai lungă de timp. Asta pe permite candidaților la Doctorat part time să se inflirteze mai adânc în cercetare și să găsească aplicații practice pentru munca lor în viața profesională.

Cursurile și subiectele de cercetare disponibile pentru studenții la Doctorat part time depind de domeniul de studiu. Programele de Doctorat part time sunt disponibile în domenii specializate din cadrul Științelor Sănătății, Educației, Ingineriei, Managementului, Științelor Fizice, Științelor Sociale și Umane și nu numai.

Titularii de doctorat sunt printre cele mai bine calificați profesioniști în domeniul lor. Studiul de Doctorat part time premiază absolvenții de succes cu o experiență postuniversitară valoroasă care se traduce în îmbunătățirea planurilor de carieră. Absolvenții programelor de Doctorat part time trec pe funcții de conducere în cadrul domeniului lor, în cercetare și mediul academic, antreprenoriat sau consultanță.

Taxele de școlarizare pentru un program de Doctorat part time depind de o serie de factori. Universitatea, domeniul de studiu, țara de studiu și programul anume reprezintă factori determinanți în costul total al completării unui Doctorat part time. Unele facultăți universitare pot oferi ajutor financiar pentru studenții la Doctorat part time. Unii candidați la Doctorat pot primi și burse sau alte oportunități de ajutor financiar. Este important să soliciți informații de la universitățile de interes pentru mai multe informații detaliate în privința costurilor unui Doctorat part time.

Premisele pentru un Doctorat part time depind de setul de cerințe stabilit de către departamentele de admitere ale universității. Aceste premise vor varia în funcție de domeniul de studiu și de istoria academică a aplicantului. Candidații la Doctorat trebuie să aibe cel puțin o diplomă de licență, dar majoritatea școlilor preferă candidații care au și o diplomă de masterat.

În timpul studiului la un Doctorat part time, studenții trebuie să completeze cursurile obligatorii și o cercetare independentă. Numărul și tipul de cursuri variazăă în funcție de domeniul de studiu. Un anumit timp de instruire va fi dedicat și dezvoltării competențelor și tehnicilor de cercetare. Rezultatul așteptat al cercetării independente ca parte din Doctoratul part time este publicat în disertație și trebuie să conțină noi informații, idei și cunoștințe în domeniu.

Programele de Doctorat part time sunt disponibile la universități din întreaga lume: în Australia, Canada, China, Franța. Hong Kong, India, Malaezia, Marea Britanie, SUA și nu numai. Pentru a afla mai multe despre oportunitățile de studiu de Doctorat part time, citește mai multe aici. Poți solicita informații direct de la școlile alese de tine prin doar câteva clickuri!