Doctorat Rhodes scoala de afaceri program

Rhodes Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctorat Rhodes scoala de afaceri program

Rhodes Business School

Doctorat Rhodes Business School Program

Fundal

În conformitate cu Cadrul Național al Calificărilor, doctoratul Gradul (General) oferă instruire pentru o carieră academică și necesită un candidat să întreprindă cercetări care culminează într-o teză. În plus, de cercetare care este produsă trebuie să fie de un standard publicabil, demonstrând astfel o contribuție originală la corpul de cunostinte. Acest lucru înseamnă că nu există nici o componentă curs de muncă evaluate, deși cursul de lucru pot fi incluse pentru a facilita finalizarea grad.

În conformitate cu esența sa, Scoala de Afaceri oferă un doctorat program care urmărește să contribuie la corpul de cunostinte referitoare la "Leadership pentru dezvoltare durabilă". Subiecte în prezent în curs de cercetare includ dezvoltarea leadership, luarea deciziilor strategice responsabil, de conducere slujitor și de servicii ca o competență de conducere.

La Rhodes Business School nu avem un program DBA.

Eligibilitate

Următoarele criterii sunt utilizate în selectarea Ph.D. candidați:

 • Calificare: Țineți nivel de calificare de master [adică nivelul NQF 9] într-o disciplină relevantă [de exemplu, comerț, management, leadership sau Business Administration]. Aceasta ar include de grade curs de munca de masterat, cum ar fi o diplomă de MBA.
 • Performanțele academice: Realizat o marcă globală peste 65% pentru gradul de masterat.
 • Capacitatea de cercetare: dovedit capacitatea de a desfășura activități de cercetare independente. Acest lucru ar trebui să se reflecte în performanță cercetare bună și de ieșire în timpul programului de masterat. Dovada publicării rezultatelor cercetării ar fi un avantaj distinct.
 • Participarea: În timp ce Ph.D. grad este de obicei oferit pe bază de part-time și nu în prezență, sunt de așteptat să participe la doctorat candidații săptămâni de două ori pe an, în Grahamstown.
 • Capacitate și de aliniere: supraveghetor potrivire și de cercetare studenților interese, împreună cu o capacitate de supraveghere.
 • Accesul la date: Ai acces la un site potențial pentru efectuarea munca de teren.
 • Auto-Finanțare: Little finanțare este disponibil pentru part-time de doctorat studiu. Candidații ar trebui să buget pentru costurile de taxe anuale de înregistrare, costurile de cercetare, participarea de conferinte, precum și vizite la Grahamstown pentru a participa la doctorat săptămâni și să se întâlnească cu supervizorul.

Doctorat program

Durata: La un nivel minim, un full-time de doctorat candidat este înregistrată academic timp de doi ani și un candidat part-time timp de trei ani. De obicei, gradul durează mai mult decât această perioadă minimă pentru a finaliza, și necesită mai realist de înregistrare timp de cinci ani pentru a finaliza gradul care constă din 360 de credite sau de 3 600 oră fictive. Aceasta se ridică la a petrece o medie de aproape 15 de ore pe săptămână timp de 50 săptămâni ale anului, pe o perioadă de cinci ani.

DSP săptămânii: Doctorat candidat este necesar pentru a demonstra capacitatea de a desfășura activități de cercetare independente de un standard publicată. Acest lucru se poate dovedi a fi o călătorie grea și singuratic. Prin urmare, școala de afaceri cere candidaților să participe la doctorat obligatorii săptămâni, două ori pe an [de obicei, în lunile martie și august], ca un mijloc de a oferi sprijin și construirea unei rețele cu alte Ph.D. candidați. Scopul principal al acestei săptămâni este de doctorat candidații să se întâlnească cu supraveghetorul lor și colegii de doctorat candidați și să primească orientări suplimentare cu privire la progresul lor de cercetare. Nu este timpul alocat pentru cursuri privind sustenabilitatea metode de cercetare și de conducere; unu-la-unu de supraveghere; studiu independent; și pentru a vizita biblioteca. Candidații sunt, de asemenea, de așteptat să facă prezentări în această săptămână în legătură cu propriul progres de cercetare. Persoanele care pot fi eligibile pentru a te inregistra ca Ph.D. candidați în viitorul apropiat sunt de asemenea invitate să participe în această săptămână și pentru a oferi scurte prezentări de idei lor.

Publicarii: O modalitate eficientă de a porni pe doctorat călătorie este de a publica intermitent, înainte de predarea tezei în pentru examinare. Acest lucru oferă repere mai mici de-a lungul drum, și permite candidatului de a primi feedback la egal la egal, care ajută la evaluarea contribuția potențială de doctorat subiect. Business School nu încurajează numai această practică de a publica o dată doctorat candidat este înregistrat, dar, de asemenea, Ph.D. încurajează solicitanții să co-autor de conferințe și / sau publicații jurnal cu un supraveghetor potențial înainte de înmatriculare. Această experiență de colaborare este de neprețuit în expunerea solicitanții la rigorile cercetării academice, oferă unele introspecție în cererile de doctorat, și permite solicitantului și de supraveghere de a lucra împreună, înainte de comiterea în mod oficial la cererile de un doctorat

Cum se aplică

Anchetă inițială: Întrebări legate de doctorat Studiile pot fi trimise la bizschool@ru.ac.za. Vă rugăm să scrie "Ph.D. anchetă "în vedeta de subiect de e-mail și anexați o copie a curriculum-ul vitae. În corpul e-mail, vă rugăm să furnizați următoarele informații:

 • Nume:
 • Nivel de calificare și numele instituției:
 • Subiect propus:
 • Performanțele academice: marca Agregat realizat pentru gradul de masterat:
 • Capacitatea de cercetare: O descriere a performanței cercetării și de ieșire.
 • Accesul la date: Descrieți site-ul potențial pentru efectuarea munca de teren.
 • Auto-Finantarea: confirme că sunteți în măsură să finanțeze propriile studii.
 • Locul de amplasare: apropierea dumneavoastră la Grahamstown și probabilitatea de a fi tu posibilitatea de a călători aici pentru doctorat săptămână și de supraveghere intalniri
 • Durata: Numărul de ani în care intenționați pentru a finaliza gradul.

La primirea întrebarea dvs., școala va lua în considerare în primul rând, dacă suntem capabili să supravegheze de cercetare și, dacă sunteți eligibil ca un candidat de doctorat. Școala comentarii capacitatea de a-și asuma supravegherea suplimentar, și alinierea temei de cercetare cu interesele de cercetare ale Școlii. Ulterior, eligibilitatea solicitantului este revizuită. Un membru al facultății Rodos Business School va răspunde apoi la adresa dvs. de email, fie consilierea vă că (1) pe care nu sunt eligibile pentru doctorat Programul, (2), că nu putem să ia în considerare cererea dumneavoastră, în acest stadiu, sau (3), punerea vă în legătură cu un supraveghetor potențial.

Colaborare de cercetare: În cazul în care candidatul este pus în legătură cu un supraveghetor potențial, cele două părți vor începe să exploreze subiectul în detaliu și pentru a colabora la o lucrare de cercetare pentru livrare la o conferință, sau pentru publicare intr-un jurnal. Solicitantul va fi, de asemenea, invitați să participe și să prezinte la următoarea Ph.D. săptămână.

Cerere formală: Odată ce supraveghetorul potențial este convinsă că el / ea este gata să ia cu privire la supravegherea reclamantului, o cerere oficială la universitate se poate face.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Feb. 2019
Duration
Durata
2 - 3 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Africa de Sud - Grahamstown, Eastern Cape
Data începerii : Feb. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Feb. 2019
Africa de Sud - Grahamstown, Eastern Cape
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala