Doctorat executiv

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Doctorat executiv

Antwerp Management School Executiv Antwerp Management School programul este un program de sprijin de top pentru executivi ambițioși și manageri de nivel C care doresc să aducă cele mai avansate cunoștințe și abilități de cercetare deosebite în locul de muncă și în societate.

Participanții vor dobândi noi metodologii și mentalități cu care vor aborda problemele reale de afaceri cu care se confruntă în organizațiile lor sau în societate. Astfel, programul are un impact considerabil asupra dezvoltării profesionale a participanților.

Pentru a înflori în mediul de afaceri complicat, competitiv la nivel mondial, organizațiile necesită lideri care preiau cunoștințe interdisciplinare, capacitatea de a gândi în termeni globali și viziunea de a proiecta sisteme care să răspundă rapid tendințelor în schimbare.

Antwerp Management School oferă doctoratul executiv. Program pentru a ajuta executivii să dezvolte competențe pentru a aplica cunoștințe relevante și abilități de cercetare pe probleme de afaceri contemporane.

Dr. Executiv programul se concentrează, de asemenea, pe ambițiile de învățare de-a lungul vieții de profesioniști activi intelectual, care dețin deja grade excelente în domeniile lor, dar care încă doresc să se bazeze pe educația lor pentru a ajunge la nivel de vârf.

De ce să urmeze acest program la Antwerp Management School ?

Participarea la acest program trebuie să fie vârful dezvoltării personale și profesionale a participantului. Peste o perioadă de 4 ani, veți câștiga capabilitățile necesare pentru a vă spori cu succes cariera, atât în Academie, cât și în industrie. În acest sens, veți:

 • Dobândiți cele mai recente teorii și perspective practice în domeniul dvs. de management favorizat și învățați abilitățile de avansare a cunoștințelor prin metode de cercetare aplicată metodologic robuste.
 • Demonstrați capacitatea de a dezvolta contribuții originale la cunoștințele existente.
 • Aflați competențele necesare pentru a transfera cunoștințe atât în mediul de afaceri, cât și în mediul academic, în formă scrisă și orală.
 • Obțineți cunoștințe generale despre specializarea dvs. prin apartenență și cooperare în Centrele de competențe ale Antwerp Management School din Antwerp Management School .
 • Fă parte dintr-o școală internațională de top.

Scopul doctoratului executiv este de a spori practica și dezvoltarea unui leadership organizațional eficient prin furnizarea de directori de nivel superior cu:

 • Înțelepciunea și expertiza necesară pentru a identifica, a înțelege și a aborda cu succes problemele interdisciplinare, cu imagini mari, care caracterizează astăzi managementul afacerilor globale.
 • Aptitudinile în ancheta socială formală au fost necesare pentru definirea și direcționarea problemelor complexe și diseminarea cunoștințelor legate de profesia lor prin diferite mijloace de exprimare pentru a influența atât politicile practice, cât și politicile publice.
 • Un punct de vedere interdisciplinar, orientat la nivel global, indisponibil în formele tradiționale avansate de educație.
 • Abilități de conducere eficiente și înțelegere care va stimula noile gândiri orientate către soluții atât în organizații cât și în societate.
 • O oportunitate unică de învățare care combină cele mai recente cunoștințe academice cu relevanță practică.
 • Posibilitatea de a-și consolida gândirea critică, de a le spori abilitățile de a susține, apăra și implementa idei noi și de a îmbunătăți evaluarea orientată spre soluție.

Ce vă puteți aștepta?

Nivelul conținutului: expertiză avansată

După ce ați participat la acest program

Tu

 • Va ști să genereze, să interpreteze și să transfere cunoștințele academice dobândite către rețeaua ta profesională și academică.
 • Poate continua cercetarea într-unul din Centrele noastre de competențe sau poate învăța la Antwerp Management School .
 • Va înțelege instrumentele și metodele de cercetare și le va putea aplica pe cont propriu pentru provocări practice.
 • Va avea experiență și cunoștințe academice, de publicare și scriere de caz.
 • Va obține un doctorat. de la Universitatea din Anvers, care este o universitate premium clasificată și acreditată.

Compania dvs

 • Vei beneficia de viziunile și experiențele pe care le aduci la masă ca doctorat. candidat.
 • Beneficiază de abilitatea ta de a traduce și aplica cunoștințe recent dezvoltate și actualizate în contextul specific al sectorului sau afacerii tale.
 • Are oportunitatea de a-și valorifica abilitățile consolidate de afaceri și leadership, care permit îndeplinirea obiectivelor și strategiilor viitoare ale companiei.

Societate

 • Poți beneficia de expertiza în domeniu pentru a-ți schimba și îmbunătăți setarea.
 • Ca parte a unei comunități de lideri globali, veți ajuta la abordarea provocărilor presante cu care se confruntă societatea.
 • Ca lider de opinie, vei avea un impact favorabil asupra lumii în care trăiești și lucrezi.

Datele

Programul de patru ani part-time, începe în octombrie.
Etapa 1 constă din cinci module din campus, răspândite pe o perioadă de 18 luni.
Etapa 2 cuprinde 6 module de campus pe parcursul a 30 de luni.

Taxe

Taxa de școlarizare pentru cohorta de doctorat 2020 - 2024 este de 63.100 EUR (fără TVA):

Anul 1 + 2: 37.100 €
Anul 3 + 4: 26.000 €

(An suplimentar: 7000 €)

Locație

Antwerp Management School
Boogkeers 5
BE-2000 Anvers
Belgia

cerinţe

Acceptăm doar participanții la doctoratul executiv. Program cu o motivație intrinsecă și disponibilitate de a contribui la cercetarea academică și de a deveni liderii de afaceri ai generației următoare. Candidații trebuie să dețină un MBA sau un master de la o instituție academică acreditată, să aibă cel puțin 8 ani de experiență profesională în domeniul managementului și să demonstreze progresul academic și profesional.

Programul este predat în engleză. Prin urmare, este necesară o cunoștință orală și scrisă excelentă de limba engleză. Solicitanții a căror limbă maternă nu este engleza ar putea fi obligat să ia testul de engleză ca limbă străină (TOEFL).

Gradul / certificare

După ce vă apărați cu succes doctoratul. disertație (după 4 ani), vi se va acorda o diplomă de doctorat (doctorat), eliberată de Universitatea din Anvers.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Antwerp Management School, the autonomous management school of the University of Antwerp (Belgium), offers 8 accredited Advanced Masters in a truly international context with study options in: Belgium ... Citeste mai mult

Antwerp Management School, the autonomous management school of the University of Antwerp (Belgium), offers 8 accredited Advanced Masters in a truly international context with study options in: Belgium, China, Brazil, Italy and the USA. Moreover, we are ranked #37 in the Financial Times for our Master in Management (2019). Citește mai puţin