Doctorat internațional în medicina moleculară

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Universitatea San Raffaele, aflată în topul universităților de cercetare din Italia, oferă un doctorat. program menit să ofere îndrumare excelentă, sprijin și formare pentru absolvenții de studenți interesați în înțelegerea proceselor moleculare care stau la baza bolilor umane și în proiectarea de noi abordări pentru tratamentul lor.

Ph.D. Curs de Medicină Moleculară operează în cadrul Institutului științific San Raffaele, unul dintre cele mai mari medii de cercetare biomedicală din Italia și bine-cunoscut pe plan internațional.

Finalizarea necesită 36 de luni de studii cu normă întreagă și permite elevilor să realizeze un proiect de cercetare majoră într-unul din cele peste 100 de laboratoare de cercetare prezente în Institutul nostru. Instruirea și mentoratul oferă studenților o dezvoltare individuală individualizată și un portal pentru carierele de cercetare de bază, clinică și industrială.

Ph.D. Cursul este împărțit în patru linii principale de cercetare (curriculum) care acoperă arii largi ale medicinei moleculare:

  • Biologie celulară și moleculară
  • Imunologie de bază și aplicată și oncologie
  • Medicina Experimentala si Clinica
  • Gene și terapie celulară
  • Neuroștiințe și neurologie experimentală

Poziții și finanțare

Aproximativ 130 de doctoranzi sunt în prezent înscriși la doctoratul nostru. Program în Medicină Moleculară.

Suportul financiar pe termen lung este oferit pentru fiecare student pe care îl admitem. Menținerea statutului de doctorat Studenții și reînnoirea părtășiei doctorale depind de rezultatul pozitiv al unei examinări anuale a progresului științific.

Pentru anul 2019/2020, 35 de elevi beneficiază de o bursă UniSR (salariul brut anual, înainte de impozitare, de 18.000 € pentru bursa de trei ani și salariul brut brut, înainte de impozitare, de 22.176 € pentru doctorat. ); restul de 5 posturi sunt fără părtășie, dar studentul va fi finanțat de către laboratorul de găzduire .

Cheltuielile anuale de cercetare (costurile de lucru) sunt acoperite de laboratoarele gazdă.

În al doilea și al treilea an, toți elevii primesc fonduri suplimentare (1800 euro / an) pentru a sprijini participarea la întâlniri și ateliere. Colaborările internaționale sunt încurajate; dacă elevii se deplasează în străinătate pentru a integra activitățile de cercetare ale proiectelor, bursa crește cu jumătate din salariu (pentru o perioadă de până la 8 luni).

Instruire

Ph.D. Programul are ca scop asigurarea unei pregătiri interdisciplinare remarcabile în domeniul larg al medicinei moleculare. Ph.D. elevii trebuie să-și petreacă cea mai mare parte a timpului pe un proiect de cercetare sub supravegherea directă a unui director de studii și cu consilierea științifică externă a unui al doilea supraveghetor.

În fiecare an, doctoratul Cursul în Medicină Moleculară oferă un panou de cursuri care expun studenții la cele mai interesante și active domenii de cercetare în domeniu și oferă cursuri de formare în abilitățile transferabile necesare pentru o carieră de succes în mediul academic și dincolo de. Instruirea este furnizată în limba engleză și acoperă durata de trei ani a doctoratului. Curs.

Elevii sunt de așteptat să joace un rol integrat în viața comunității noastre de cercetare, de asemenea, profitând de numeroasele prelegeri, ateliere de lucru și seminarii organizate de Institutul Științific San Raffaele.

Elevii pot avea posibilitatea de a se implica în predarea și în supravegherea studenților.

Admitere

Aplicația la doctoratul internațional Curs de Medicină Moleculară poate fi depus, indiferent de vârstă sau de cetățenie, de cei care dețin o diplomă universitară de 5 ani, o diplomă de masterat sau o diplomă academică echivalentă străină, aprobată de doctorat. Comitetul de examinare, de asemenea, în conformitate cu acordurile internaționale și / sau cu acordurile de cooperare și mobilitate interuniversitare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Vita-Salute San Raffaele University was inaugurated in 1996 with its Psychology course, soon followed by the courses of Medicine, in 1998, and Philosophy, in 2002. Since its establishment, the Uni ... Citeste mai mult

The Vita-Salute San Raffaele University was inaugurated in 1996 with its Psychology course, soon followed by the courses of Medicine, in 1998, and Philosophy, in 2002. Since its establishment, the University has been characterized by a strong integration of teaching and research, in each of its facets: basic, philosophical and social. Citește mai puţin