Programe de Doctorat

Un Doctorat, sau Doctor în Filosofie, reprezintă o diplomă postuniversitară oferită de universități. Este vârful studiului academic disponibil într-un domeniu.

Finalizarea unui Doctorat online poate rezulta în cariere îmbunătățite în mod semnificativ. Mai ales pentru profesioniștii interesați de conducere, mediul academic, cercetare și antreprenoriat, un Doctorat poate oferi un avantaj sau o calificare necesară.

Multe universități din întreaga lume oferă programe Doctorat. Studenții se specializează în mod normal într-un domeniu precum Afaceri, Inginerie, Științe Naturale, Medicină, Durabilitate, Arte, Științe Sociale și Umane, ect.

Varietatea programelor de Doctorat poate fi copleșitoare - nu lăsa asta să te oprească! Caută acum cele mai populare programe de Doctorat enumerate mai jos.

Doctorate recent adăugate

KIMEP University

Doctor în Programul De Filosofie (PhD)

Iulie 16, 2018
Misiunea programului este de a dezvolta cercetători de renume pentru cariere în cercetare și predare la instituții academice de conducere din întreaga lume. Programul implică o combinație de curs și de muncă de cercetare pe o perioadă de aproximativ trei la șapte ani. Programul de doctorat garantează o experiență dificilă, concentrată și semnificativ… [+]ă. [-]

United International Business Schools

Doctorand - Doctor în Filosofie în Management

Iulie 8, 2018
Calendarul nostru academic se bazează pe un sistem de trimestru (1 trimestru = 10 săptămâni). Datorită structurii flexibile a programului și a designului modular, mai multe date de început sunt disponibile la începutul fiecărui trimestru și al fiecărui termen, în octombrie, noiembrie, ianuarie, februarie, aprilie, mai, iulie și august.

University of Rijeka, Faculty of Engineering

Doctor în Informatică

Iunie 21, 2018
Programul de studii postuniversitare propus în domeniul științelor tehnice în domeniul informaticii urmărește să ofere masteranzilor de informatică absolvenți ai Facultății de Inginerie și altor instituții conexe din Croația și din străinătate posibilitatea de a continua educația și de a continua pregătirea științifică pentru a obține profesioniști… [+] cu studii superioare în domeniu. [-]

Universități în România

Schimbă locația