Programe de Doctorat

Un Doctorat, sau Doctor în Filosofie, reprezintă o diplomă postuniversitară oferită de universități. Este vârful studiului academic disponibil într-un domeniu.

Finalizarea unui Doctorat online poate rezulta în cariere îmbunătățite în mod semnificativ. Mai ales pentru profesioniștii interesați de conducere, mediul academic, cercetare și antreprenoriat, un Doctorat poate oferi un avantaj sau o calificare necesară.

Multe universități din întreaga lume oferă programe Doctorat. Studenții se specializează în mod normal într-un domeniu precum Afaceri, Inginerie, Științe Naturale, Medicină, Durabilitate, Arte, Științe Sociale și Umane, ect.

Varietatea programelor de Doctorat poate fi copleșitoare - nu lăsa asta să te oprească! Caută acum cele mai populare programe de Doctorat enumerate mai jos.

Doctorate recent adăugate

Masaryk University Faculty of Arts

Doctor în Literatură în Engleză

Martie 14, 2018
Acest program de modelare full-time cu taxă este deschis pentru acei persoane care dețin o diplomă de master în domeniul filologiei englezești (literatură și / sau lingvistică) sau de predare a limbii engleze (fie ca prima sau a doua limbă) de la o instituție de învățământ superior în Republica Cehă sau în străinătate.

UNITAR

Doctor în Filosofie în Management

Martie 7, 2018
Doctor în filosofie în management este de a pregăti candidații este conceput pentru a permite candidaților obține cunoștințele și abilitățile necesare pentru a funcționa la cele mai înalte niveluri academice și profesionale. Obiectivele programului sunt de a produce absolvenți care ar trebui să fie capabili să aplice înțelegerea sistematică și înțelegerea apro… [+]fundată a cunoștințelor și competențelor în domeniul managementului. Absolvenții sunt, de asemenea, capabili să-și exprime idei și opinii critic și eficient în scris și prezentare orală, precum și să recunoască noi abordări în furnizarea de rezultate de cercetare bazate pe management. [-]

Yasar University

Doctor în Inginerie Electrică și Electronică

Martie 7, 2018
Programul își propune să ofere studenților abilitățile de a aplica cunoștințele avansate de matematică, știință și inginerie, în special pentru rezolvarea problemelor complexe în aria lor de specializare, pentru a opera și desfășura studii interdisciplinare și a lucra cu ceilalți, în medii profesionale și sociale și să organizeze și să participe eficien… [+]t la activitățile de design creativ și integrativ. [-]

Universități în România

Schimbă locația