Programe de Doctorat

Un Doctorat, sau Doctor în Filosofie, reprezintă o diplomă postuniversitară oferită de universități. Este vârful studiului academic disponibil într-un domeniu.

Finalizarea unui Doctorat online poate rezulta în cariere îmbunătățite în mod semnificativ. Mai ales pentru profesioniștii interesați de conducere, mediul academic, cercetare și antreprenoriat, un Doctorat poate oferi un avantaj sau o calificare necesară.

Multe universități din întreaga lume oferă programe Doctorat. Studenții se specializează în mod normal într-un domeniu precum Afaceri, Inginerie, Științe Naturale, Medicină, Durabilitate, Arte, Științe Sociale și Umane, ect.

Varietatea programelor de Doctorat poate fi copleșitoare - nu lăsa asta să te oprească! Caută acum cele mai populare programe de Doctorat enumerate mai jos.

Doctorate recent adăugate

Hasan Kalyoncu University

Doctor în inginerie civilă

Ianuarie 16, 2019
Master nostru în Inginerie Electrică și Electronică este un curs avansat conceput pentru absolvenții de inginerie pentru a spori abilitățile lor în acest domeniu de înaltă tehnologie.

Cardiff Metropolitan University

Doctorat didactic în Sport Coaching - DSC

Ianuarie 14, 2019
Doctoratul în Sport Coaching urmărește să doteze practicanții și cercetătorii înruditori cu aprecierea relației simbiotice și sinergice dintre teorie și practică.

Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Doctor în Fizica Pământului și a planetelor

Ianuarie 9, 2019
Programul oferă cunoștințe teoretice avansate ale fizicii Pământului și a corpurilor planetare și pregătește studenții în soluții teoretice și numerice ale problemelor forward și inverse. Absolventul este capabil să efectueze cercetări științifice independente, axate pe procesele fizice din Pământ, planete și sateliți. El / ea poate să urmeze o car… [+]ieră în instituțiile de cercetare axate pe evoluția Pământului și planetară, dar și în cercetarea industrială axată pe problema mecanicii continuumului. [-]

Universități în România

Schimbă locația