Programe de Doctorat

Un Doctorat, sau Doctor în Filosofie, reprezintă o diplomă postuniversitară oferită de universități. Este vârful studiului academic disponibil într-un domeniu.

Finalizarea unui Doctorat online poate rezulta în cariere îmbunătățite în mod semnificativ. Mai ales pentru profesioniștii interesați de conducere, mediul academic, cercetare și antreprenoriat, un Doctorat poate oferi un avantaj sau o calificare necesară.

Multe universități din întreaga lume oferă programe Doctorat. Studenții se specializează în mod normal într-un domeniu precum Afaceri, Inginerie, Științe Naturale, Medicină, Durabilitate, Arte, Științe Sociale și Umane, ect.

Varietatea programelor de Doctorat poate fi copleșitoare - nu lăsa asta să te oprească! Caută acum cele mai populare programe de Doctorat enumerate mai jos.

Doctorate recent adăugate

The School of Management and Research

Doctoratul De Cercetare

Decembrie 14, 2017
Acest program este destinat profesioniștilor și practicanților în management și a diverselor domenii de practică care sunt capabili să se bazeze pe experiența lor profesională de lucru, ca parte a calificării lor MBA / PhD.

Faculty of Humanities, Charles University

Sondajul și Comunicarea Filosofiei

Decembrie 11, 2017
Caractéristique d'école doctorat: Etant constitui de façon interdisciplinar, l'école doctorat Sémiotique et filosophie de comunicare propune o pregătire științifică exigeante care conduce la recherche filosofie și sémiotique qualifiée de comunicare, de dezvoltare a ființelor și de relații cu autori milieux sociaux.

Universiti Kuala Lumpur

Doctor în Filosofie (tehnologia Informației)

Decembrie 18, 2017
doctor în filosofie (tehnologia informației)

Universități în România

Schimbă locația