Filter
Doctorat
America de Nord Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe de Doctorat în Îngrijire copii în America de Nord 2020

Un doctorat este prescurtarea de Doctor of Philosophy. Acest grad este un program postuniversitar livrat la un elev cercetator la nivel înalt care a făcut cercetare aprofundată într-un anumit domeniu sau subiect.

Domeniul de îngrijire a copiilor de studiu sprijină pe cei care doresc să devină profesioniști care oferă îngrijire de calitate pentru copii. Studiul ia în considerare numeroasele aspecte diferite ale copiilor, cum ar fi factorii fizici, mentali și de mediu, și modul în care se utilizează practici adecvate dezvoltării pentru a le îngriji.

Spanning 23 de țări, America de Nord este continent umplut cu posibilitatea de învățământ. Studenții au posibilitatea de a învăța mai multe limbi și de a dezvolta o înțelegere a diferitelor culturi foarte mult.

Vezi Programe de Doctorat în Îngrijire copii în America de Nord 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Îngrijire copii, America de Nord

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Florida State University - Department of Family and Child Sciences

În domeniul dezvoltării umane și științei familiei (HDFS) program, îi antrenăm pe elevi să devină următoarea generație de cercetători, cadre universitare și cercetători. ... [+]

În domeniul dezvoltării umane și științei familiei (HDFS) program, îi antrenăm pe elevi să devină următoarea generație de cercetători, cadre universitare și cercetători. Absolvenții noștri au obținut cu succes poziții la alegerea lor în unele dintre instituțiile academice de vârf ale națiunii.

Curriculumul HDFS se adresează proceselor relaționale și familiale în familiile contemporane, cum ar fi cuplurile de coabitare, familiile de divorț și recăsătorire, familiile militare și familiile adoptive. Facultatea este recunoscută pentru studierea prieteniei dintre copii, dinamica cuplurilor, violența partenerului intim, practicile părinților, socializarea rasială, printre altele.... [-]

Statele Unite ale Americii Tallahassee
August 2020
Engleză
La zi
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză