PHDSTUDIES

Compară Doctorate în Învățământ superior

Elevii care lucrează la un doctorat urmează cel mai avansat grad oferit la o universitate. Aceste grade, de obicei, necesită un număr de ani pentru a finaliza și implică o combinație de cursuri, cercetare și scriere.

Ce este un doctorat în învățământul superior? Aceste diplome au legătură cu dimensiunile academice și administrative ale colegiilor și universităților. Absolvenții pot evalua practicile de admitere și standardele operaționale pentru a determina cum să obțină rezultate mai bune pentru studenți și educatori. Elevii pot analiza curriculele de bază și cerințele generale sau pot determina eficacitatea bugetelor departamentale sau a programelor de mobilizare.

O înțelegere mai detaliată a învățământului superior poate ajuta studenții să aprecieze și să profite la maximum de formarea proprie. Abilitățile disciplinate de cercetare, analiză și scriere pe care absolvenții le dezvoltă pe parcursul unui program de doctorat sunt aplicabile unei game largi de cariere și, în general, îmbunătățesc abilitățile de rezolvare a problemelor.

Prețul unui doctorat variază în funcție de locul în care se află o școală și de timpul necesar pentru a îndeplini toate cerințele, care pot varia de la trei la șase ani. Elevii pot dori să analizeze sursele interne și externe de finanțare.

Doctoratul în învățământul superior poate pregăti absolvenții pentru a deveni administratori de colegiu sau universități însărcinați să elaboreze planuri pentru instituția în ansamblu. Deținătorii titlului sunt de asemenea calificați să devină facultate. Un doctorat în învățământul superior poate pregăti absolvenți pentru a-și lansa cariera ca consultanți care lucrează cu mai multe instituții în domeniul testelor sau dezvoltării curriculumului sau cu clienți individuali care caută cele mai bune opțiuni pentru continuarea educației.

Este o idee bună să explorați programele de doctorat oferite la diferite școli. Poate doriți să vă gândiți dacă doriți să participați la o universitate într-o anumită locație sau doriți un program online. Ambele abordări au avantaje și costuri, așa că căutați programul mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

1 Rezultate din Învățământ superior Filter

Ph.D. sau Ed.D. în leadership pentru progresul învățării și a serviciilor în învățământul superior

Cardinal Stritch University
Doctorat
Doctor în Educație
<
Frecvență redusă
<
6 semestre
Engleză
Campus

Doctorat în Leadership pentru Progresul de învățare și de servicii în învățământul superior (Ed.D. sau doctorat) va pregăti pentru a aduce contribuții semnificative la organiz ...

Citeste mai mult