Filter
Doctorat
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 8 Doctorate în Ştiinţe alimentare

Cele mai multe domenii de studiu culminează cu un doctorat ca cel mai înalt nivel de realizare academică. După absolvirea unui doctorat, absolvenții sunt printre profesioniștii cu cea mai mare cunoștință și experiență din lume. Înainte de a se înscrie, cu toate acestea, ei trebuie să completeze mai multe programe de gradul inferior.

Ce este un doctorat în științele alimentare? Acest domeniu de studiu include elemente din mai multe discipline, inclusiv chimie, biologie, inginerie chimică, biochimie și microbiologie. Există, de asemenea, mai multe specializări în domeniul științelor alimentare, pe care le puteți alege, cum ar fi ambalarea și conservarea alimentelor, tehnologia alimentară și chimia alimentelor. Elevii din acest domeniu învață despre crearea de noi tipuri de alimente, gestionarea sau îmbunătățirea tipurilor actuale de alimente și cum să facă alimente mai sănătoase.

Unul dintre cele mai semnificative moduri în care elevii beneficiază de un program de doctorat este dezvoltarea unor abilități deosebite. Aceste abilități deschid tot felul de oportunități de carieră și potențial de salarizare mai mare. Studenții din științele alimentației dezvoltă abilități excelente de cercetare, o înțelegere a chimiei și abilități critice și de evaluare.

Costul înscrierii într-un doctorat în programul de știință alimentară variază în funcție de mai multe aspecte. Acestea pot include totul de la școală și programul pe care l-ați ales în țara în care studiați. Este bine să cercetați cu atenție acești factori înainte de a vă înscrie.

Deoarece produsele alimentare sunt o necesitate vitală pentru societate, există diferite opțiuni de carieră pentru cei care studiază științele alimentare. Pozițiile sunt disponibile în mai multe domenii diferite, fiecare având scopuri proprii. Majoritatea studenților aleg să devină oameni de știință alimentari, chimiști sau biologi, pentru a cerceta și a dezvolta diverse aspecte ale producției alimentare și a afectării acesteia asupra corpului uman.

Cel mai bun mod de a începe următorul pas în educația dvs. este să găsiți programul potrivit. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

8 Rezultate din Ştiinţe alimentare

Dalian Polytechnic University

Două scrisori de recomandare de la profesori Pase DPU examenul de admitere Fiind în vârstă de la 18 și 45 de DPU Prima clasă Bursa: 3,000RMB / an DPU de ... [+]

Doctorate în Ştiinţe alimentare. Două scrisori de recomandare de la profesori Pase DPU examenul de admitere Fiind în vârstă de la 18 și 45 de DPU Prima clasă Bursa: 3,000RMB / an DPU de clasa a doua burse: 2,000RMB / an DPU clasa a treia Bursa: 1,000RMB / an Bursa individuală pentru Activități: 500RMB / an [-]
China Dalian
Septembrie 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad de Sonora

Obiectiv general: Să ofere un cadru de pregătire academică specializată absolvenților de Științe Biologice, Chimico-Biologi, Ingineria Chimică, Agronomiști și carierele a ... [+]

Numele programului: Doctorat în Științele Alimentare Codul DGP: 506628 Perioada normală până la absolvire: 6 semestre Credite: 210 Titlul conferinței: Doctorat în științe alimentare Campus unde se oferă: Hermosillo

Descrierea programuluiObiectiv general

Oferiți un cadru de formare academică specializată absolvenților de Științe Biologice, Chimico-Biologi, Inginerie Chimică, Agronomi și rase similare, formând resurse umane de nivel excelent, cu o pregătire solidă în diferite domenii ale științei, capabile să realizeze investigația inițială și independent, care reprezintă progrese semnificative în domeniul Științelor și Tehnologiilor Alimentare, cu un accent mai mare în ceea ce privește cerealele și produsele de acvacultură. De asemenea, oferiți-le o imagine de ansamblu aprofundată și cuprinzătoare, astfel încât să fie capabili să identifice problemele relevante în domeniile lor de lucru și să genereze cunoștințe aplicabile.... [-]

Mexic Hermosillo
August 2019
La zi
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Chemistry and Technology, Prague

Scopul principal al programului de doctorat este de a pregăti absolvenții cu abilități de muncă independentă de creație și de cunoștințe aprofundate în domeniul tehnologi ... [+]

Prezentare generală

Scopul principal al programului de doctorat este de a pregăti absolvenții cu abilități de muncă independentă de creație și de cunoștințe aprofundate în domeniul tehnologiei alimentare și a altor subiecte conexe. Studiul se axează pe activitatea științifică și de cercetare în procesele tehnologice și se bazează pe cunoașterea cuprinzătoare a disciplinelor chimice, biologice, inginerești și economice și cunoașterea soluționării problemelor complexe specifice ale ramurilor alimentare (cereale, Tehnologia zahărului, tehnologia laptelui și a grăsimilor, tehnologia cărnii și a produselor din carne, tehnologia fructelor și legumelor, tehnologia agenților tensioactivi și a detergenților și a produselor cosmetice).... [-]

Republica Cehă Prague
Octombrie 2019
La zi
Part time
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Chemistry and Technology, Prague

Scopul studiului este de a educa specialiști cu o cunoaștere profundă în domeniul chimiei alimentației, al analizei alimentelor / hranei pentru animale și al alimentației ... [+]

Prezentare generală

Scopul studiului este de a educa specialiști cu o cunoaștere profundă în domeniul chimiei alimentației, al analizei alimentelor / hranei pentru animale și al alimentației umane - reflectând stadiul actual al tehnicii în domeniul științific respectiv și viziunea evoluțiilor / provocărilor viitoare . Elevii vor obține nu numai cunoștințe teoretice extinse, ci și o experiență practică largă în laboratoarele echipate cu aparatura modernă. Cursurile oferite unui viitor specialist se concentrează pe reacția care apare în produsele alimentare în timpul procesării transportului și / sau a stocării. Parametrii importanți ai produselor alimentare, cum ar fi valoarea nutrițională, proprietățile senzoriale și siguranța, se află în centrul atenției, suplimentele alimentare sunt, de asemenea, o problemă de îngrijorare. Se acordă o atenție deosebită strategiilor analitice avansate aplicabile pentru controlul eficient al contaminanților chimici / reziduurilor / substanțelor toxice, se acordă atenție și strategiilor omice moderne care permit combaterea fraudei alimentare și studiile privind componentele alimentare biologic active. În ceea ce privește nutriția umană, unele cursuri se referă și la aspectul medical asociat acestei zone.... [-]

Republica Cehă Prague
Octombrie 2019
La zi
Part time
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Brno University of Technology

Scopul studiului este de a ajunge la echilibrul dintre abilitățile teoretice și experimentale și aplicarea procedurilor generale în chimie și tehnologia alimentară. ... [+]

Chimie și Tehnologie a Alimentelor

Abreviere: DKAP_CHTP

Nivelul unității de curs: Doctorat

Facultatea: Facultatea de Chimie

An universitar: 2019/2020

Un titlu acordat: Ph.D.

Calificarea acordată: Ph.D. în domeniul "Chimie și tehnologie a produselor alimentare"

Nivelul de calificare: Doctoral (ciclul 3)

Cerințe specifice de admitere:

Master în inginerie chimică, chimie alimentară sau alte specializări chimice obținute la facultăți universitare, TIC Praga sau universități agricole.

Rezultate cheie de învățare:

Ph.D. studiile și studiile legate de studiu se concentrează asupra dobândirii și dezvoltării cunoștințelor teoretice și a competențelor experimentale în domeniile chimiei alimen- tare și proceselor tehnologice de producție alimentară, chimie analitică și fizică aplicată, microbiologie, biochimie și biotehnologie moleculară. Studiul este conceput în conformitate cu dezvoltarea științei alimentelor și a tehnologiilor alimentare și a altor specializări de bază și aplicații.... [-]

Republica Cehă Brno
Septembrie 2019
La zi
Part time
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Doctor în științe alimentare ... [+]

Admitere 2019/2020

Lista cursurilor - sediul administrativ Parma

Biologie și ecologie evolutivă (în acord cu Univ de Ferrara și Firenze)Biotehnologia și știința viețiiFizicăInginerie Civilă și ArhitecturăInginerie IndustrialaMatematică (în acord cu Universitatea din Modena e Reggio Emilia și Univ. Din Ferrara)Medicină molecularăNeurosciencePsihologieȘtiința și tehnologia materialelor (în acord cu CNR și Univ din Cape Town - Africa de Sud)Științe chimiceȘtiința alimentelorFarmacologieȘtiințele pământuluiFilologie-Literatură, Studii istorico-filosofice și artisticeȘtiințe medicale și chirurgicale transversaleȘtiințe veterinareTehnologia Informatiei

Lista cursurilor - alte sedii administrative (Parma în acord)... [-]

Italia Parma
Queen's University Belfast

Strategii de cercetare ... [+]

Strategii de cercetare

[-]
Regatul Unit Belfast
Septembrie 2019
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Free University of Bozen-Bolzano

Scopul acestui International Ph.D. program este de a instrui o nouă generație de cercetători de renume la nivel mondial pentru a aplica abordări de inginerie și biotehnol ... [+]

Scopul acestui International Ph.D. program este de a instrui o nouă generație de cercetători de renume la nivel mondial pentru a aplica abordări de inginerie și biotehnologie la prelucrarea produselor alimentare, oferindu-le oportunități de a transfera și de a face schimb de cunoștințe cu centrele naționale de cercetare și internaționale și industriile.

Descrierea cursului

Programul de trei ani se axează în principal pe cercetarea privind producția, amenajarea și gestionarea alimentelor primare, precum și validarea proceselor alimentare și aplicarea tehnicilor omice pentru a condiționa și caracteriza produsele alimentare și produsele alimentare, cu accent deosebit pe alimentele fermentate. Principalele caracteristici ale doctoratului sunt o abordare științifică interdisciplinară și participarea oamenilor de știință de renume internațional la Comitetul științific.... [-]

Italia Bolzano
Octombrie 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză