$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară 13 Doctorate în Științe alimentare

Cele mai multe domenii de studiu culminează cu un doctorat ca cel mai înalt nivel de realizare academică. După absolvirea unui doctorat, absolvenții sunt printre profesioniștii cu cea mai mare cunoștință și experiență din lume. Înainte de a se înscrie, cu toate acestea, ei trebuie să completeze mai multe programe de gradul inferior. Ce este un doctorat în științele alimentare?… Citeste mai mult

Cele mai multe domenii de studiu culminează cu un doctorat ca cel mai înalt nivel de realizare academică. După absolvirea unui doctorat, absolvenții sunt printre profesioniștii cu cea mai mare cunoștință și experiență din lume. Înainte de a se înscrie, cu toate acestea, ei trebuie să completeze mai multe programe de gradul inferior.

Ce este un doctorat în științele alimentare? Acest domeniu de studiu include elemente din mai multe discipline, inclusiv chimie, biologie, inginerie chimică, biochimie și microbiologie. Există, de asemenea, mai multe specializări în domeniul științelor alimentare, pe care le puteți alege, cum ar fi ambalarea și conservarea alimentelor, tehnologia alimentară și chimia alimentelor. Elevii din acest domeniu învață despre crearea de noi tipuri de alimente, gestionarea sau îmbunătățirea tipurilor actuale de alimente și cum să facă alimente mai sănătoase.

Unul dintre cele mai semnificative moduri în care elevii beneficiază de un program de doctorat este dezvoltarea unor abilități deosebite. Aceste abilități deschid tot felul de oportunități de carieră și potențial de salarizare mai mare. Studenții din științele alimentației dezvoltă abilități excelente de cercetare, o înțelegere a chimiei și abilități critice și de evaluare.

Costul înscrierii într-un doctorat în programul de știință alimentară variază în funcție de mai multe aspecte. Acestea pot include totul de la școală și programul pe care l-ați ales în țara în care studiați. Este bine să cercetați cu atenție acești factori înainte de a vă înscrie.

Deoarece produsele alimentare sunt o necesitate vitală pentru societate, există diferite opțiuni de carieră pentru cei care studiază științele alimentare. Pozițiile sunt disponibile în mai multe domenii diferite, fiecare având scopuri proprii. Majoritatea studenților aleg să devină oameni de știință alimentari, chimiști sau biologi, pentru a cerceta și a dezvolta diverse aspecte ale producției alimentare și a afectării acesteia asupra corpului uman.

Cel mai bun mod de a începe următorul pas în educația dvs. este să găsiți programul potrivit. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
Saint Petersburg, Rusia

Programul este dedicat pregătirii tinerilor oameni de știință și specialiști în următoarele teme de cercetare: Biotehnologia substanțelor biologic active derivate din material ... +

Programul este dedicat pregătirii tinerilor oameni de știință și specialiști în următoarele teme de cercetare: Biotehnologia substanțelor biologic active derivate din materiale vegetale, Biotehnologia moleculară, Biotehnologia mediului, Biotehnologia produselor alimentare specializate, Cercetarea privind calitatea și siguranța materiilor prime, produse alimentare finite, ingrediente și substanțe biologic active obținute prin metode biotehnologice; metode de evaluare a autenticității produselor și componentelor alimentare biotehnologice. -
Doctorat
Normă întreagă
4 ani
Engleză, Rusă
01 Oct 2022
Campus
 
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italia

Scopul acestui International Ph.D. program este de a instrui o nouă generație de cercetători de renume la nivel mondial pentru a aplica abordări de inginerie și biotehnologie ... +

Scopul acestui International Ph.D. program este de a instrui o nouă generație de cercetători de renume la nivel mondial pentru a aplica abordări de inginerie și biotehnologie la prelucrarea produselor alimentare, oferindu-le oportunități de a transfera și de a face schimb de cunoștințe cu centrele naționale de cercetare și internaționale și industriile. -
Doctorat
Normă întreagă
3 ani
Engleză
Nov 2022
Campus
 
Selinus University of Science and Literature
Londra, Regatul Unit +1 Mai mult

Cercetările în acest domeniu al științei alimentelor ar trebui să furnizeze date despre cum să furnizeze populației lumii alimente sigure, hrănitoare, apetisante și accesibile ... +

Cercetările în acest domeniu al științei alimentelor ar trebui să furnizeze date despre cum să furnizeze populației lumii alimente sigure, hrănitoare, apetisante și accesibile. Atingerea acestui obiectiv necesită un studiu aprofundat al problemelor procesării, ambalării, distribuției și evaluării alimentelor. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză, Italiană
Online
 

Câștigă o bursă în valoare de până la 10.000,00 

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră.
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
Belfast, Regatul Unit

Strategii de cercetare Acest program se concentrează pe aspecte aplicate ale tehnologiilor analitice avansate și emergente pentru a aborda problemele actuale în siguranța alim ... +

Strategii de cercetare Acest program se concentrează pe aspecte aplicate ale tehnologiilor analitice avansate și emergente pentru a aborda problemele actuale în siguranța alimentară, nutriție și aprovizionarea cu alimente.Acesta acoperă întregul lanț alimentar de la fermă până la furculiță și pune un accent puternic pe legătura dintre îmbunătățirea siguranței alimentare și nutriție și îmbunătățirea sănătății publice. Puncte forte ale cercetării Platforme tehnologice și analitice avansate și emergente (biosenzori, izotopici și benzi desenate) Siguranța alimentelor și a hranei pentru animale Sănătatea animalelor și diagnosticarea bolilor Securitatea alimentară globală Metabolomica alimentară și nutrițională Măsurătorile calității alimentelor și nutriției Chimia alimentelor Metodologia de detectare a siguranței alimentelor Trasabilitatea și autenticitatea alimentelor Imunodiagnostic pentru detectarea contaminanților alimentari și a toxinelor Compuși naturali și aplicațiile lor pentru sănătate Alimente noi și funcționale Biomolecule terapeutice Caracteristici speciale Studenții vor avea sediul în laboratoare moderne, de clasă mondială, echipate cu instrumente analitice de ultimă generație, foarte avansate. Elevii vor dobândi o experiență practică excelentă a tehnicilor analitice avansate și emergente pentru analiza și monitorizarea siguranței alimentelor. Școala are o gamă largă de legături internaționale puternice cu guvernele, mediul academic și industria. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
3 - 4 ani
Engleză
Sept 2022
Campus
 
University of Veterinary Sciences
Brno, Republica Cehă

Programul de studii doctorale în domeniul igienei și tehnologiei de prelucrare a alimentelor este un program de studiu axat pe nivel academic, care corespunde stării și nivelu ... +

Programul de studii doctorale în domeniul igienei și tehnologiei de prelucrare a alimentelor este un program de studiu axat pe nivel academic, care corespunde stării și nivelului actual al științei și nevoilor de practică din Europa. Absolvenții studiului de doctorat Igiena și tehnologia de prelucrare a alimentelor au dobândit cunoștințe teoretice aprofundate și abilități practice dobândite în timpul activității creative independente și dobândirea de noi cunoștințe științifice în domeniul de studiu. Absolvenții își pot împărtăși activ cunoștințele în domeniul studiului la nivel internațional și public. Pe baza acestei calificări, absolvenții sunt angajați în principal în instituții de cercetare și universități. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Sept 2022
Campus
 
Brno University of Technology
Brno, Republica Cehă

Scopul studiului este de a ajunge la echilibrul dintre abilitățile teoretice și experimentale și aplicarea procedurilor generale în chimie și tehnologia alimentară.

Scopul studiului este de a ajunge la echilibrul dintre abilitățile teoretice și experimentale și aplicarea procedurilor generale în chimie și tehnologia alimentară. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Sept 2022
Campus
 
University of Parma
Parma, Italia

Ph.D. în știința alimentelor

Ph.D. în știința alimentelor -
Doctorat
Normă întreagă
3 ani
Italiană, Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online
 
Auream Phoenix University for Women
Londra, Regatul Unit

Doctoratul prin cercetare prin Învățare la distanță este acordat după finalizarea cu succes a unei specializări de cercetare teoretică. Această cercetare este prezentată sub f ... +

Doctoratul prin cercetare prin Învățare la distanță este acordat după finalizarea cu succes a unei specializări de cercetare teoretică. Această cercetare este prezentată sub forma unei teze de doctorat. Doctoratul (Doctorul în Filosofie) este singura diplomă de doctorat care poate fi obținută prin învățământ la distanță. Principala cerință pentru un doctorat online prin învățământ la distanță este prezentarea și discutarea unei teze de cel puțin 100 de pagini pentru revizuire și evaluare de către un comitet academic de la Universitatea Selinus. Cercetarea în acest domeniu al științei alimentelor ar trebui să furnizeze date despre cum să ofere populației lumii alimente sigure, hrănitoare, apetisante și la prețuri accesibile. Atingerea acestui obiectiv necesită un studiu aprofundat al problemelor de procesare, ambalare, distribuție și evaluare a alimentelor. Implica multe discipline și folosește principiile de biologie, microbiologie, chimie, biochimie, biochimie, nutriție, fizică și inginerie pentru a rezolva probleme practice legate de industria alimentară. Oamenii de știință din domeniul alimentației au fost printre primii care au lucrat cu biotehnologia. Oamenii de știință din domeniul alimentației lucrează cu alimente din momentul în care acestea părăsesc fermă până la depozitarea produsului final, inclusiv toate operațiunile de procesare, preparare și distribuție. În plus, ele determină factorii care influențează siguranța, valoarea nutrițională și acceptabilitatea alimentelor. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză, Italiană
Online
 
Universidad de Sonora
Hermosillo, Mexic

Obiectiv general: Să ofere un cadru de pregătire academică specializată absolvenților de Științe Biologice, Chimico-Biologi, Ingineria Chimică, Agronomiști și carierele aferen ... +

Obiectiv general: Să ofere un cadru de pregătire academică specializată absolvenților de Științe Biologice, Chimico-Biologi, Ingineria Chimică, Agronomiști și carierele aferente, formând resurse umane de nivel excelent, cu pregătire solidă în diferite domenii ale științei, capabile să efectuează cercetări originale și independente, care reprezintă progrese semnificative în domeniul științelor alimentare și al tehnologiei, cu un accent mai mare pe zonele de cereale și produse de acvacultură. De asemenea, oferiți-le o imagine de ansamblu aprofundată și cuprinzătoare, astfel încât să fie capabili să identifice problemele relevante în domeniile lor de lucru și să genereze cunoștințe aplicabile. -
Doctorat
Normă întreagă
4 ani
Spaniolă
Campus
 
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, Emiratele Arabe Unite

Ph.D. concentrarea "Food Science" își propune să ofere studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe avansate legate de calitatea și siguranța alimentelor, chimia și anali ... +

Ph.D. concentrarea "Food Science" își propune să ofere studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe avansate legate de calitatea și siguranța alimentelor, chimia și analiza alimentelor, prelucrarea și ingineria alimentelor, precum și alimentele inovatoare și funcționale. Concentrarea este menită să consolideze și să consolideze cunoștințele studenților cu privire la principiile și procesele științifice folosite pentru a produce alimente sigure și de înaltă calitate. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Aug 2022
Campus
 
Universidade Santiago de Compostela
Santiago de Compostela, Spania

Globalizarea economiei și piața alimentară fac din tehnologie și siguranța alimentelor o problemă de interes general influențată de numeroși factori. Protecția eficientă a dre ... +

Globalizarea economiei și piața alimentară fac din tehnologie și siguranța alimentelor o problemă de interes general influențată de numeroși factori. Protecția eficientă a dreptului la securitatea alimentară necesită o abordare cuprinzătoare care ia în considerare riscurile asociate alimentelor de la fermă la masă și care ia în considerare toate perspectivele posibile. În plus, ia în considerare într-un mod foarte deosebit importanța crescândă a riscurilor nutriționale, având în vedere prevalența îngrijorătoare a obezității în prezent și în principal la copii și adolescenți. -
Doctorat
Normă întreagă
3 ani
Spaniolă, Gallegan
Oct 2022
10 Sept 2022
Campus